- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Tesekkur ederim cnm ama bende irade denen bisey kalmadi 1 senenin patlamasini yasiyorum sanki, dünyalari yiyebilirimmmm
Dur sakin ol, bana da aynısı oldu ve 2 gün sonra düşme başladı kilom... Haftasonu dikkat et yediklerine, Pazartesi birden düşmeye başlıyacaksın. Bizler buradayız.. Bende geçen senin gibi panikledim saolsun pinolide beni sakinleştirdi ve dediği gibi oldu, 2 gündür kilom düşüyor... Çarşamba;63.8kg Perşembe;63.4 kg Cuma; 62.7 kg.. :))
Seninde aynen böyle olacak. Proteine yüklen canım
Sakin ol. Tuzlu bir şeyler yemiş olabilir misin ya da adet dönemin mi?Kizlar dun 60.8dim.. bu sabah 61.5 geldim kafayi yicem,, yardımmmmmmm
Öyle deme ama bak haaaasen öyle san.
sabah kalkınca tuvalete gittikten sonraKızlar siz sabah mi tartiliyosunuz yoksa yemek yedikten sonra gün icinde mi?
Kediciğim nerdeydin sen. Çok merak ettik seni
Bende hata canim 15 er dk yap dedi hoca ben 40 ar dk yaptım ama ordayken birseyim yoktu eve gelince anladımCokkkkk gecmis olsun cnm, bi dwha bu kadar zorlama kendini
asena hilal sen nasıl oldun Düzelme var mı?
Geçmiş olsun canim, uzun süre ac kalarak diyet yaptıysan mideni küstürmüşsündür yavaş yavaş yemeyi dene bana da bir ara olmuştu. Umarım yemek yiyip kusmak gibi bir şekilde kilo vermeye çalışmamışsındır onu yapanlar da belli bir süre sonra hastalığa yakalanıyorlar çok tehlikelicanım bügun sabahtan akşam 5 e kadar hiçbirşey yiyemedim su bile içmedim erkek arkadaşımla görüştük onun ısrarıyla bir iskender söyledim ekmeklerini yiyemedim zoraki üstten etleri ve yarım kase yogurt vardı yanında onları yedim akşam bir yeşil çay içtim her güm böyle dünde 1 tabak ıspanak bir top dondurma başka bişey yiyemedim haftaya doktora gidicem midemdeki ağrılar kasılmalar durdu biraz daha iyiyim sagol canım
Geçmiş olsun canim, uzun süre ac kalarak diyet yaptıysan mideni küstürmüşsündür yavaş yavaş yemeyi dene bana da bir ara olmuştu. Umarım yemek yiyip kusmak gibi bir şekilde kilo vermeye çalışmamışsındır onu yapanlar da belli bir süre sonra hastalığa yakalanıyorlar çok tehlikeli
Mikrobik birşey olabilir o zaman doktora git mutlaka tekrar geçmiş olsunyok canım gayet düzenli yiyorum yemegimi öyle yanlış yöntemler de uygulamadım önce afedersin ish.l le başladı bir gün sonra sabah bir mide agrısıyla uyandım ne yesem yutamıyorum hep sivi seylerle besleniyorum katı yutamıyorum midem küsmş sanırım ama normalde sabah kahvaltımı yaparım gün içinde ara ögünlerimi yerim akşam bir sulu yemek bir salata yapar yerim eskiden çok yerdim bir bucuk aydır çok ama eskiye göre de az yiyorum bir haftadır böyleyim mikrobik birşey dir inş. kötü birşey çıkmaz her yolu denedim çok sevdiğim sütlaçı bile yiyemedim bakınca bile midem bulanıyor töbe töbe offffff
çok çok geçmiş olsun, geçecek sakın moralini bozma lütfencanım bügun sabahtan akşam 5 e kadar hiçbirşey yiyemedim su bile içmedim erkek arkadaşımla görüştük onun ısrarıyla bir iskender söyledim ekmeklerini yiyemedim zoraki üstten etleri ve yarım kase yogurt vardı yanında onları yedim akşam bir yeşil çay içtim her güm böyle dünde 1 tabak ıspanak bir top dondurma başka bişey yiyemedim haftaya doktora gidicem midemdeki ağrılar kasılmalar durdu biraz daha iyiyim sagol canım
Aynenn spora devam kahvaltıyı yaptım hemen salona gidiyorum yakcaz kalorileri kizlarrrselam canlarım..... bugün cumartesi olmasına rağmen rejime devam.... bırakmak yok incecik olacaz incecik
Sakin ol. Tuzlu bir şeyler yemiş olabilir misin ya da adet dönemin mi?
Şişmeye dewam bu sabah 61,8 geldim, bunca zamandir harcadigim tüm emeklerim bosa gidiyoo.cok uzgunum....Sakin ol. Tuzlu bir şeyler yemiş olabilir misin ya da adet dönemin mi?
selam canlarım..... bugün cumartesi olmasına rağmen rejime devam.... bırakmak yok incecik olacaz incecik
Aynenn spora devam kahvaltıyı yaptım hemen salona gidiyorum yakcaz kalorileri kizlarrr
Canim bende regl olcam olamadım bir haftadır göğüslerimde çok sislik var inanılmaz aciyo ilk defa böyle oldu ne yapsam iyi gelir çok yanma var malesef 90/b çok canimi acıttı uyuyamadım halaŞişmeye dewam bu sabah 61,8 geldim, bunca zamandir harcadigim tüm emeklerim bosa gidiyoo.cok uzgunum....
Regli daha war ama göguslerim oyle siski, umarim ödemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?