Hoş buldukHoşgeldin aramıza... Aynı kilodayız bende 62,7 kgyim... Senin boyun kaç??
oo senin boyun güzel, benim 160 cm .. Bende 52 kg lere inmek istiyorumHoş bulduk
173 arkadaşım senin boyun kaç?
Senin boyunda ideal bence arkadaşımoo senin boyun güzel, benim 160 cm .. Bende 52 kg lere inmek istiyorum
Gittim canım. 300 fram yağdan vermişim ama vücudumda 800 gram ödem var. Diyetisyenin tartısında 60,7 olması lazım. Evdeki tartıda sabahları tartılıyorum ya 59,4. Diyetisyene de söyledim. Akşamları geliyorsunuz evdeki tartıyı baz alabilirsiniz dedi. 12,7 kilo da yağ var vücudumda. Bu hafta adet olacağım ama yine de seni geçerim
Gittim canım. 300 fram yağdan vermişim ama vücudumda 800 gram ödem var. Diyetisyenin tartısında 60,7 olması lazım. Evdeki tartıda sabahları tartılıyorum ya 59,4. Diyetisyene de söyledim. Akşamları geliyorsunuz evdeki tartıyı baz alabilirsiniz dedi. 12,7 kilo da yağ var vücudumda. Bu hafta adet olacağım ama yine de seni geçerim
Çok iyi yürümüşsün canımbu akşam 75 dakika yürüdüm
Çok iyi yürümüşsün canım
Canım bir şey sormak istiyorum ben yarım saat yürüyüp spor aletlerine geçiyorum 15 dk falan yapıp bırakıyorum. 1 saat sadece yürüsem daha mı iyi olur?
Canım 30 dakika yürüyüp ısınıyorsun süper ama spor aletlerinde daha fazla vakit geçir en az 30 dakika yapsan bence daha iyi olur.
Sadece 1 saat yürüyeyim dersen eğer tempolu yürü, ben 1 saatte 5 km hızla yürüyorum. Telefonumda adımsayar var o hızımı da ölçüyor, oradan biliyorum :)
Tamam canım öyle yaparım :)Canım 30 dakika yürüyüp ısınıyorsun süper ama spor aletlerinde daha fazla vakit geçir en az 30 dakika yapsan bence daha iyi olur.
Sadece 1 saat yürüyeyim dersen eğer tempolu yürü, ben 1 saatte 5 km hızla yürüyorum. Telefonumda adımsayar var o hızımı da ölçüyor, oradan biliyorum :)
Merhabalar;
Bu takıma dahil olma şartları nedir öğrenmek istiyorum.Beni bilgilendirebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?