60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mide ağrılarım geçti sadece diğer durum var bugün gidemedim ama yarın kan testine gidicem. benm kii psikolojikti sanırım şimdi daha iyiyim ve yavaş yavaş iştahım açılıyor kızlar benim ki hassas terazi değil 57 ve 58 arsındaym toplamda bir buçuk ayda 7,5 kilo verdim agostosa kadar en az 52 olurum inş.

pinoli , dun diyetisyene gitmedinmii???? Kac kilosun suanda...
Gittim canım. 300 fram yağdan vermişim ama vücudumda 800 gram ödem var. Diyetisyenin tartısında 60,7 olması lazım. Evdeki tartıda sabahları tartılıyorum ya 59,4. Diyetisyene de söyledim. Akşamları geliyorsunuz evdeki tartıyı baz alabilirsiniz dedi. 12,7 kilo da yağ var vücudumda. Bu hafta adet olacağım ama yine de seni geçerim

çok şekersiniz ya, tatlı kilo yarışı güzel , eğlenceli hemde verimli oluyor

Çok iyi yürümüşsün canım
Canım bir şey sormak istiyorum ben yarım saat yürüyüp spor aletlerine geçiyorum 15 dk falan yapıp bırakıyorum. 1 saat sadece yürüsem daha mı iyi olur?

Canım 30 dakika yürüyüp ısınıyorsun süper ama spor aletlerinde daha fazla vakit geçir en az 30 dakika yapsan bence daha iyi olur.
Sadece 1 saat yürüyeyim dersen eğer tempolu yürü, ben 1 saatte 5 km hızla yürüyorum. Telefonumda adımsayar var o hızımı da ölçüyor, oradan biliyorum :)

vücut terlemeye başladıktan sonra yağ yakımı başlar yani bunu yeni yıkanmış ıslak bir çamaşırı sıkar gibi düşünün vücudun sıkılaştırma hareketleriyle sıkılatırdıkça daha çok yağdan kurtulursunuz terle beraber toksitler de uçar gider vücuttan :) terlemeye başladıgınızda asıl spora yeni başlamış giibi daha tempolu ve esnek sporlara yoğunlaşın derim :) ben öyle yapıyordum 2 haftadır yapmıyorum spor rahatsızlıgımdan bu hafta bende başlayacağım spora iştahım çok açıldı :)

Tamam canım öyle yaparım :)
Süper gidiyorsun canım bakalım 1 ay sonunda kaç kiloda olacağız merak ediyorummm

ve ve ve ben bu sabah tartıldım...62,4 kg çıktım. Aslında geçen haftadan bu yana ben çok kilo veremedim 300-400 gram oynadı neyse canımı sıkmıyorum 400 gramda olsa vermişim ya onun tadını çıkarayım

Merhabalar;

Bu takıma dahıl olma şartları nedir öğrenmek istiyorum.Beni bilgilendirebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…