60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum size.
63 kiloyum hedefim 55 kilo olmak.
Ben 15 mart ta 63.60 tım. İşe gidip gelirken yürüdüm buradaki arkadaşların yediklerine bakınca ne kadar çok yediğimi farkettim : ) yediklerime dikkat ettim ve sonuç 59.90 a düştüm 2 ayda :)

Günaydın arkadaşlaar dün tatildi ve ben evdeydim bu tatiller olmasa 1 kilo daha verirdim inanın :)
23 Nisan-1 mayıs-19 Mayıs derken 3 gün yürüyemedim yaaa.
Ama artık yediklerime dikkat ediyorum. Evdeyim bari 2 öğün yapıyim dediim.
Kahvaltımı 11 de yaptım.
1 Dilim çavdar ekmeği (Bu arada bu dilimler değişiyo benim ki avuç içimden daha küçük)
1 tereyağda yumurta
4 zeytin
1 domates 1 salatalık biraz yeşillik.

Akşam 6 gibi
1 kase tarhana çorbası
az yağlı fırında 2 patlıcan
1 dilim çavdar ekmeği

kızımın petito sundan 1 tane

Ben 15 mart ta 63.60 tım. İşe gidip gelirken yürüdüm buradaki arkadaşların yediklerine bakınca ne kadar çok yediğimi farkettim : ) yediklerime dikkat ettim ve sonuç 59.90 a düştüm 2 ayda :)
güle güle 3.70 kilo
Sevindim senin adına arkadaşım.
Bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşım benim hedefim 1 ayda 8 kilo vermek ben abartıyor muyum acaba?
Verilebilir mi? Yoksa sağlıksız mı olur?

güle güle 3.70 kilo
Bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşım benim hedefim 1 ayda 8 kilo vermek ben abartıyor muyum acaba?

Kaç kilosunuz ki?

güle güle 3.70 kilo
15 mart ta başlarken ben de vermek istiyordum :) Hatta ilk lahana çorbasıyla başladım ama listede 5 kilo verilebilir derken ben ancak 2 kilo verebildim. Sonra da yapmadım. Daha az yiyerek verdim kalanı da :)

70-80 lerde olan arkadaşlar daha çok kilo verebiliyo aldanmamak lazım ama 60 lar daha zor gidiyo

15 mart ta başlarken ben de vermek istiyordum :) Hatta ilk lahana çorbasıyla başladım ama listede 5 kilo verilebilir derken ben ancak 2 kilo verebildim. Sonra da yapmadım. Daha az yiyerek verdim kalanı da :)
İYi yapmışsın arkadaşım senin hedefin kaç? Bir arkadaşında dediği gibi 60lardan kilo vermek daha zor oluyor muş o yüzden geç verirmişiz ben biraz hayal kurmuş gibi oldum 1 ayda 8 kilo diye

Peki arkadaşım kaç olmalı ideali 5 iyi mi?

Haftada 1 kilo bu da ayda 4 kilo demektir. İdeali budur. Ama ben artık gram gram veriyorum. Çünkü ideal kilomun bile altındayım. Böyle uçuk rakamları hedeflerseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Kilo ne kadar çoksa o kadar çok gider.

Doğru arkadaşım haklısın teşekkür ederim

İYi yapmışsın arkadaşım senin hedefin kaç? Bir arkadaşında dediği gibi 60lardan kilo vermek daha zor oluyor muş o yüzden geç verirmişiz ben biraz hayal kurmuş gibi oldum 1 ayda 8 kilo diye
Boyum 1.53 ideal kilom 49 muşş :) hayatımda hiç 54 ün altına düşemedim hamilelik doğum sonrası derken 77 olmuştum şu an 60 ım işte

ya ben bişey diycem ben boyumu hep 160 cm bilirdim, dün akşam ölçtüm 162 cm mişim :)
Şimdi benim kilom kaç olursa ben 36 beden olabilirim?

ya ben bişey diycem ben boyumu hep 160 cm bilirdim, dün akşam ölçtüm 162 cm mişim :)
Şimdi benim kilom kaç olursa ben 36 beden olabilirim?
Canım bence o fiziğine bağlı mesela ben 55 kiloyken 34 36 beden giyebiliyordum, şimdi 63 kiloda 36 ya zor sığıyorum hatta sığamıyorum 38 anca
öyle kesin bir ölçütü var mıdır bilmiyorum ama giydiklerinden vücudundan zamanla anlarsın bence

Ben haftasonu bir pantalon aldım, kumaşı likralı... Beden olarak 36 yazıyor ama kalıbıda büyük gibi duruyor yani 38 gibiydi...
Ben şuan 62,4 kg yim ama bu pantalonun içine zorlanmadan çok çok rahat bir şekilde girdim..
Ben 50-52 lere kadar düşücem , merak ettiğim 50-52 kilo olursam bedenim kaç olur?
Fiziğime gelince , ben kilo verince her bir yanım eşit inceliyor. Sadece baldırlarım kalın maalesef onuda bir şekilde sporla falan şekilllendircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…