- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Hafta sonu ben de yürüyemiyorum evde temizlik çamaşır ütü yemek derken zaman kalmıyor.işte ben o kısımda başarısız oldum, hafta sonu yediklerime dikkat ettim ama su içemedim ve yürüyüş 1 gün eksik oldu
Ben 15 mart ta 63.60 tım. İşe gidip gelirken yürüdüm buradaki arkadaşların yediklerine bakınca ne kadar çok yediğimi farkettim : ) yediklerime dikkat ettim ve sonuç 59.90 a düştüm 2 ayda :)Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum size.
63 kiloyum hedefim 55 kilo olmak.
güle güle 3.70 kiloBen 15 mart ta 63.60 tım. İşe gidip gelirken yürüdüm buradaki arkadaşların yediklerine bakınca ne kadar çok yediğimi farkettim : ) yediklerime dikkat ettim ve sonuç 59.90 a düştüm 2 ayda :)
güle güle 3.70 kilo
Sevindim senin adına arkadaşım.
Bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşım benim hedefim 1 ayda 8 kilo vermek ben abartıyor muyum acaba?
Verilebilir mi? Yoksa sağlıksız mı olur?
15 mart ta başlarken ben de vermek istiyordum :) Hatta ilk lahana çorbasıyla başladım ama listede 5 kilo verilebilir derken ben ancak 2 kilo verebildim. Sonra da yapmadım. Daha az yiyerek verdim kalanı da :)güle güle 3.70 kilo
Sevindim senin adına arkadaşım.
Bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşım benim hedefim 1 ayda 8 kilo vermek ben abartıyor muyum acaba?
Verilebilir mi? Yoksa sağlıksız mı olur?
63 kiloyum 55 olmak istiyorumKaç kilosunuz ki?
63 kiloyum 55 olmak istiyorum
Peki arkadaşım kaç olmalı ideali 5 iyi mi?Evet 1 ay da 8 kilo çoook fazla.
İYi yapmışsın arkadaşım senin hedefin kaç? Bir arkadaşında dediği gibi 60lardan kilo vermek daha zor oluyor muş o yüzden geç verirmişiz ben biraz hayal kurmuş gibi oldum 1 ayda 8 kilo diye15 mart ta başlarken ben de vermek istiyordum :) Hatta ilk lahana çorbasıyla başladım ama listede 5 kilo verilebilir derken ben ancak 2 kilo verebildim. Sonra da yapmadım. Daha az yiyerek verdim kalanı da :)
Peki arkadaşım kaç olmalı ideali 5 iyi mi?
Doğru arkadaşım haklısın teşekkür ederimHaftada 1 kilo bu da ayda 4 kilo demektir. İdeali budur. Ama ben artık gram gram veriyorum. Çünkü ideal kilomun bile altındayım. Böyle uçuk rakamları hedeflerseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Kilo ne kadar çoksa o kadar çok gider.
Doğru arkadaşım haklısın teşekkür ederim
Boyum 1.53 ideal kilom 49 muşş :) hayatımda hiç 54 ün altına düşemedim hamilelik doğum sonrası derken 77 olmuştum şu an 60 ım işteİYi yapmışsın arkadaşım senin hedefin kaç? Bir arkadaşında dediği gibi 60lardan kilo vermek daha zor oluyor muş o yüzden geç verirmişiz ben biraz hayal kurmuş gibi oldum 1 ayda 8 kilo diye
77 den 60 a düşmen süper arkadaşım bunu başarabildiysen 49 a da düşersinBoyum 1.53 ideal kilom 49 muşş :) hayatımda hiç 54 ün altına düşemedim hamilelik doğum sonrası derken 77 olmuştum şu an 60 ım işte
Canım bence o fiziğine bağlı mesela ben 55 kiloyken 34 36 beden giyebiliyordum, şimdi 63 kiloda 36 ya zor sığıyorum hatta sığamıyorum 38 ancaya ben bişey diycem ben boyumu hep 160 cm bilirdim, dün akşam ölçtüm 162 cm mişim :)
Şimdi benim kilom kaç olursa ben 36 beden olabilirim?
Canım bence o fiziğine bağlı mesela ben 55 kiloyken 34 36 beden giyebiliyordum, şimdi 63 kiloda 36 ya zor sığıyorum hatta sığamıyorum 38 anca
öyle kesin bir ölçütü var mıdır bilmiyorum ama giydiklerinden vücudundan zamanla anlarsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?