Selam kizlar beni de araniza kabul eder misiniz ?
Kisaca kendimi tanitayim :
Ben yurtdisinda oturuyorum (Belçika), çalisiyorum ve yeni evliyim.
Evlendikten sonra esimle beraber biraz (baya) kilo aldik... Galiba çogu insan bu tuzaga düsüyor
Boyum 175, 67.3 kilodayim ve hedefim 60-61 kilo insaAllahEvlenmeden önce 65 kilodaydim (o zamanda stresten 2 kilo felan almistim)
Bir haftadir diyete girdik... Ben Dukan rejimini uyguluyorum. 5 sene önce yapmistim çok faydasini görmüstüm ... 3 ayda 12 kilo vermistim ve geri almamistim. Daha sonralari aldim ben , söz nisan hazirliklarinda...
Neyse, bu sabah ki yediklerim/ içtiklerim :
Uyaninca mutlaka bir bardak su içerim
Kahvalti'da : yesil çay, yulaf kepeginden yapilan 3 adet krep tatlandirmak için üstüne biraz bal sürüyorum
Simdi de biberiye çayi yudumluyorum
Herkese kolay gelsin
Hosgeldin canimselam kızlar ben de aranız katılabilir miyim 28 yaşındayım boy 163 kilo 68 hedef kilo 57 ayça kaya 5333 sayarak zayıfla diyetini yapıyorum
Burada bi sayfada vardı herşeyden yiyorsun aklın kalmıyor ben karbonhidrat ı hep fazla kaçırdım uyumadım pek güzel bi diyet programısürekli yapmadım canım düzenli yaptığımda haftada 1 kilo veriyorum her şeyden yiyorum mantı da hamburgerde lahmacunda sadece ölçülü ayça kayanın 5333 kitabı var bende oradan takip ediyorum
Haftada 2 kilo veriyorum cnm.ama bazen kacırıyorum fazla yiyorum.düzenli yapamadığım için verdiğim kiloyu geri alıyorum.bugun kacırdım mesala ne bulduysam yedim hopp 63.5kilo olmuşum malum gunumdeyım bugun sanırım ondan iştahım açıldı.yarın tekrardan baslıycam.cnm madem bebeğin var evde muzik açıp dans et işe yarıyo.mezdeke özellikle800 kalori ile ne kadar kilo veriyorsun canım benim 26 aylık oğlum var istediğim zaman yürüyüşe çıkamıyorum bugünlerde gündüzler de feci sıcak arada parka götürüyordum bana da hareket oluyordu
sürekli yapmadım canım düzenli yaptığımda haftada 1 kilo veriyorum her şeyden yiyorum mantı da hamburgerde lahmacunda sadece ölçülü ayça kayanın 5333 kitabı var bende oradan takip ediyorum
Hoşgeldin.benimde hadefim 55.inş ulaşıcaz hedefimize.kızlar bende geldim 73 ile. motivasyona ihtiyacım var. hedefim 55.
diyette 3.günüm. benide alın
Merhaba cnm.bende 64,4 le başladım.bugun tartıldım 61,8. Şaka gibi cok mutluyum.aynı gidiyoruz senleBen sabah güzel bi kahvaltı akşam yemeği yerine de 7 hurma ve 1 kase yoğurt yiyorum bu diyete 63.8 ile başladım dün 62.4 bugün 61.8 im hedefime ulaşmaya az kaldı
Dün 63.8 dim saat 11 de kahvaltımı yaptım
Akşam sadece 7 hurma ve 1 kase yoğurt yedim
Bugün 62.4 üm
Bugün de aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorum
Bol eksiler
Cuma başladım diyete ve yürüyüşe 64,4 kiloyla.
5 gün oldu ve bugun tartıldım 60,6
3,8 kilo gitmiş 5 günde.
800 Kalorililik besleniyorum ve 3 saat te yürüyüş yapıyorum.
50 li rakamlara az kaldı cok mutluyum darısı sizlere
Sabahları :ne yiyiyon ne içiyon bize de kopya versene azıcık huuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?