60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kizlar
Kimse yorumuma cevap yazmamis
Ben yine de yaziyorum dün yediklerimi ...

Sabah :
Bir bardak su, yesil çay, yulaf kepeginden yapilan 3 adet krep tatlandirmak için üstüne biraz bal sürüyorum

Öglen :
Yumurta , yogurt

Ara :
Bir avuç kadar kuru meyve (2 kuru incir, 2 kuru kayisi, 2 kuru erik)

Aksam :
Firinda pisen tavuk butu ve az yesil salata

Gün boyu 1,5 - 2 l su içiyorum onun yani sira da çay, dekafeinsiz kahve gibi içecekler tüketiyorum.
Ama bugünden itirbaren kahvaltida 1 meyve yiyecem, Dukkan rejiminde olmaz ama neyse biraz enerjim olsun
Herkese kolay gelsin

selam kızlar ben de aranız katılabilir miyim 28 yaşındayım boy 163 kilo 68 hedef kilo 57 ayça kaya 5333 sayarak zayıfla diyetini yapıyorum

selam kızlar ben de aranız katılabilir miyim 28 yaşındayım boy 163 kilo 68 hedef kilo 57 ayça kaya 5333 sayarak zayıfla diyetini yapıyorum
Hosgeldin canim
Bu diyeti yeni duydum. Ne zaman basladin ? Kilo veriyor musun ?

sürekli yapmadım canım düzenli yaptığımda haftada 1 kilo veriyorum her şeyden yiyorum mantı da hamburgerde lahmacunda sadece ölçülü ayça kayanın 5333 kitabı var bende oradan takip ediyorum

sürekli yapmadım canım düzenli yaptığımda haftada 1 kilo veriyorum her şeyden yiyorum mantı da hamburgerde lahmacunda sadece ölçülü ayça kayanın 5333 kitabı var bende oradan takip ediyorum
Burada bi sayfada vardı herşeyden yiyorsun aklın kalmıyor ben karbonhidrat ı hep fazla kaçırdım uyumadım pek güzel bi diyet programı

800 kalori ile ne kadar kilo veriyorsun canım benim 26 aylık oğlum var istediğim zaman yürüyüşe çıkamıyorum bugünlerde gündüzler de feci sıcak arada parka götürüyordum bana da hareket oluyordu
Haftada 2 kilo veriyorum cnm.ama bazen kacırıyorum fazla yiyorum.düzenli yapamadığım için verdiğim kiloyu geri alıyorum.bugun kacırdım mesala ne bulduysam yedim hopp 63.5kilo olmuşum malum gunumdeyım bugun sanırım ondan iştahım açıldı.yarın tekrardan baslıycam.cnm madem bebeğin var evde muzik açıp dans et işe yarıyo.mezdeke özellikle

Meraba kızlar.eczaneden solgarın spiriluna sını aldım takviye olarak yarın başlıyorum.diyetteydim bugun bozdum kaçırdım baya.moralım bozuk
Yarın tekrardan dikkat etmeye başlıycam

Dün 63.8 dim saat 11 de kahvaltımı yaptım
Akşam sadece 7 hurma ve 1 kase yoğurt yedim
Bugün 62.4 üm
Bugün de aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorum
Bol eksiler

Offf lahmacun mu??? manti mi ???? ne güzel bir rejimmis bu
Ben 3 gündür ayni kilodayim, her gün kendimi tartmamayi deniyorum ama yine de merak ediyorum... moralim biraz bozuk, rejimi de aynen uyguluyorum. Kuru meyve belki yapiyor, neyse onu da durdurdum

Günaydin hanimlar

dün yediklerim :
- sabah : bir bardak su kalktigimda, yesil çay, yulaf kepekli krep (3 adet), bir kucuk kasik bal
- öglen : küçük kasede salata (yesil salata, salatalik, havuç, misir)
- ara : kuru meyve
- aksam : haslanmis tavuk etiyle yaptigim yogurtlu salata
Ve gün boyu 1,5 litre su içtim...

Bunlara rahmen kilo veremedim pazartesi günden beri, anlamiyorum. Belki çok kafaya taktigim için ve her gün tartildigim içindir... Oysa ki bu haftasonu hedefim 65 kilo'ya inmekti... hayirlisi artik

Günaydin kizlar
Burada pek sohbet felan olmuyor, keske biraz daha birbirimize motivasyon enerji verseydik ne iyi olurdu.... Ama belki herkes izindedir ? Bende bu pazar günü 15 günlügüne izine ayrilacagim, foruma pek baglanamiyacam sanirim.

Dün ki yediklerim :
- sabah : her sabah ki bir bardak su kalktigimda, yesil çay, yulaf kepekli krep (3 adet), bir kucuk kasik bal
- ögle : küçük kasede salata (yesil salata, salatalik, havuç, misir)
- aksam : yagsiz köfte ve 2 közlenmis yesil biber
Bol bol su ve çay içtim .
Dün 67.3 kiloydum, bugün tartildim 67.1 kiloya inmisim.. Rejime devammm

Cuma başladım diyete ve yürüyüşe 64,4 kiloyla.
5 gün oldu ve bugun tartıldım 60,6
3,8 kilo gitmiş 5 günde.

800 Kalorililik besleniyorum ve 3 saat te yürüyüş yapıyorum.

50 li rakamlara az kaldı cok mutluyum darısı sizlere

ne yiyiyon ne içiyon bize de kopya versene azıcık huuu :)

ne yiyiyon ne içiyon bize de kopya versene azıcık huuu :)
Sabahları :
1 Kibrit kutusu light beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1dilim tam tahıllı ekmek

Öğlen

1 bardak süt
2-3 kaşık günün yemeğinden
Elma yada erik

Ara atıştırması
1kahve fincanı dolusu sarı leblebi

Akşam

1 kase light yoğurt
Avuç büyüklüğünde balık yada evde ne yemek varsa 4 kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…