60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy ne güzel bir haftada 4 -5 kilo harika... sakın şımarma verdim diye... çabuk giden çabuk gelir bak....

ayyy ne güzel bir haftada 4 -5 kilo harika... sakın şımarma verdim diye... çabuk giden çabuk gelir bak....
Saol cnm.sende verirsin inşallah.
Çok gerdim ben kendimi bu ilk haftamda.
Günde 4 saat yürüyüş yapıyorum.800 Kalorilik besleniyorum hergün.
Kiloları verince şımarmamaya çalışıcam vede yürüyüşü hiç bırakmıycam

oyyy pek katısın...

Düşersin önce kendine inan cnm.biberli yeşil çay içmeni tavsiye ederim.biber zaten metabolizmayı hızlandırıyo ve tok tutuyo

ne biberi koymalıyım kırmızı acı pul biber gibi mi yoksa yeşil bildiğimiz yemeklere attığımız acı biberlerden mi?

oyyy pek katısın...

ne biberi koymalıyım kırmızı acı pul biber gibi mi yoksa yeşil bildiğimiz yemeklere attığımız acı biberlerden mi?
Taze biber olucak.kırmızı taze acı biber.yada acı Süs biberi ama kırmızı olucak.
Biberi ince ince doğra.yaprak yeşil çay ve birazda limon ekle .suya demle.

Ben girip çıkıp içiyorum acıktıkca.tokluk hissi veriyo

oyyy pek katısın...

oyyy pek katısın...

Tv de diyetisyen doktorun birisi vermişti bu tarifi .kilo vermek istiyenler için

Tv de diyetisyen doktorun birisi vermişti bu tarifi .kilo vermek istiyenler için

bu akşam biber alıciğim o vakit.... yağ yakar acı biber zaten metabolizmayı çalıştırır... ama tokluk hissiyatı ve acı biber ters orantılı gibi... onuda herhalde limon ve yeşil çayla birleşince hallediyor...

fatima sen nelere yiyiyorsun mesela kopya çekiim bazı günler bari...

Evet cnm sanırım limon dan dolayı tokluk hissi veriyo.
Ben 2 biber dogruyorum.2 Kaşık ta yeşil çay.1tanede limon.sürahiye demliyorum.tv de tarif böyleydi

fatima sen nelere yiyiyorsun mesela kopya çekiim bazı günler bari...
Sabahları fix:
1dilim tam tahıllı ekmek
2zeytin
1 Kibrit kutusu light beyaz peynir
Domates salatalık

Öğlen
2-3 kaşık günün yemeğinden
Cacık veya yoğurt veya süt
1dilim karpuz veya kavun

Akşam
1kase pulbiberli light yoğurt
1avuç sarı leblebi

Ara öğünlerde elma veya erik veya Kayısı kurusu yiyiyorum

Hergün 1 dilimde çikolata atıyorum ağzıma.cok enerji veriyo.malum 4 saat yürüyüş yapıyorum günde.enerjiye ihtiyacım var

Sen tartıldınmı bugun cnm. Kaç kilosun?

ayyy tartıldım tabii :)) dün 75.7 idim bu sabah 74.3 tüm :)) hemde malum günün ilk günü ona rağmen düşük çıkmam çok mutlu etti beni :)) ben ramazan öncesinde 71 kg idim yani ramazan kiloları ödemleri giden diye düşünüyorum....

benim bir gram dahi çukulata ve kola benzeri şey yememem gerekiyor.. bunları yediğim anda kilo almaya başlıyorum...azıcık bile olsa... anında göbek puff diye çıkıyor... bak şu an göbeğim bile normal boyutta... öyle içine hava basılmış gibi şiş durmuyor...

Malum günün bitsin 1.buçuk yada 2 kilo daha inersin.
Ay az kalmış 60 lı rakamlara düşmene.çok sevindim senin adına

Malum günün bitsin 1.buçuk yada 2 kilo daha inersin.
Ay az kalmış 60 lı rakamlara düşmene.çok sevindim senin adına

hadi inşallah... sen beni bırakma zayıflat beni de :) 60 lı rakamları en son 2013 te gördüm..... hep bu şok diyetler mahvetti beni malesef... 5 verdim 10 aldım öyle öyle manzara bu şimdi....

hadi inşallah... sen beni bırakma zayıflat beni de :) 60 lı rakamları en son 2013 te gördüm..... hep bu şok diyetler mahvetti beni malesef... 5 verdim 10 aldım öyle öyle manzara bu şimdi....
Ah o şok diyetler.bende uyguladım aldım verdim hep aldım verdim.son 1 yılda 13 kilo aldım.

Şimdi herşeyden yiyiyorum ama az yiyiorum 2-3 kaşık 1-2 dilim .herşeyin tadını alıyorum tadımlık yiyorum
Sende öyle yapmaya çalışırsan zayıflatırım senide.
Zaten 70 den aşağı bi inebilirsen gerisi çorap söküğü gibi gelicek inan bana.
Ben hep burdayım canım bu topikte aktifim hep.sana elimden geldiğince destek olucam

benim de amacım o zaten az ve düzenli yiyerek halletmek bu işi.. öbürleri sabun köpüğü gibi etkili olsada devam ettirilemiyor..... hadi bakalım inşallah düşmeyi başarırım azmim yeter inşallah....

ben kendime ufak parça çukulata yeme günü olarak pazr gününü seçtim.. bir iki parça kahvenin yanına... 6 gün yok 1 gün var... öbür türlü ben manyaklaşıyorum :)

sen şimdi kaç kilosun hedefin kaç?

buraya da yazayım menümü

sabah
1 yumurta haşlama
+ peynir

ara
ayran
soda

öğlen
bir kase karabuğday
3 - 4 kaşık yoğurt

ara
2 salatalık

ara
2salatalık

akşam
1-2 kaşık lor
1 kase yoğurt kürü

3 litre su
1 form çayı

sabah 30 mekik

akşam
20 dakka yürüyüş
30 mekik daha çektim
40 ta bacak hareketi yaptım

şimdik yeşil çay içerim tükkanı kaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…