Sabahları :
1 Kibrit kutusu light beyaz peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen
1 bardak süt
2-3 kaşık günün yemeğinden
Elma yada erik
Ara atıştırması
1kahve fincanı dolusu sarı leblebi
Akşam
1 kase light yoğurt
Avuç büyüklüğünde balık yada evde ne yemek varsa 4 kaşık
Yürüyüş çok önemli cnm .birde yeşil çay gerçekten işe yarıyor.inşallah 60 lı rakamlara düşersinbiraz örnek alayım bari ben 75 küsur kiloyum
Yürüyüş çok önemli cnm .birde yeşil çay gerçekten işe yarıyor.inşallah 60 lı rakamlara düşersin
Benimde boyum 1.58inşallah yaaa boyumda kısa 1.58 ...... yeşil çay çok içtim ama bir işe yaramadı bende... tekrar başılıyayım inşallah. Yürüyüş ne zor ne zor :)
Benimde boyum 1.58
Yeşil çayın içine kırmızı acı biber doğruyup 1 tanede limon sıkıp sürahiye demliyorum sıcak suyla.
Gun boyu içiyorum biberli oldugu için iştahımı kesiyo.
Bu tarifi tv de doktorun biri vermişti
Allah sendende razı olsun cnm.2 tane biber doğranıcak 2-3 kaşıkta yaşil çay sürahiye demle gir çık içayy boyun boyuma denk seni kesin örnek almam lazım .... acı biber hem metabolizma çalıştırır çok mantıklı bende böyle yapayım yeşil çayım sağol Allah razı olsun süper bilgi...
Kayısı çayınıda tavsiye ederim.hemen tuvalete çıkartıyoAllah sendende razı olsun cnm.2 tane biber doğranıcak 2-3 kaşıkta yaşil çay sürahiye demle gir çık iç
Kayısı çayınıda tavsiye ederim.hemen tuvalete çıkartıyo
Tabikide devam ediyorum hergün giriyorum forum aondan alayım ben bu akşam bari hadi bakalım bu kez olsun inşallah.... sende devam et seni izliyorum bak :)
Liptonun Kayısı Çayıondan alayım ben bu akşam bari hadi bakalım bu kez olsun inşallah.... sende devam et seni izliyorum bak :)
Merhaba Benimde hedefim 58.inşallah burda zayıflıycaz hepimizMerhaba arkadaşlar bende 66- 67 arasinda dolanip duruyorum. İkinci bebekten sonra iyice saldim. Hedefim 57-58 olmak. İnşallah daha da kilo almam.
Bugun toplam 4 saat yürüyüş yaptım.yandım kavruldum bu sıcaklarda ama pes etmek yok
Saol cnm.boş Zamanım çok .çalışmıyorum ve bekarım.2 saat sabah 2 saat te akşam yürüyüşe gidiyorum.4 saat mi woaawww maşallah.....
Saol cnm.boş Zamanım çok .çalışmıyorum ve bekarım.2 saat sabah 2 saat te akşam yürüyüşe gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?