60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz örnek alayım bari ben 75 küsur kiloyum

Yürüyüş çok önemli cnm .birde yeşil çay gerçekten işe yarıyor.inşallah 60 lı rakamlara düşersin

inşallah yaaa boyumda kısa 1.58 ...... yeşil çay çok içtim ama bir işe yaramadı bende... tekrar başılıyayım inşallah. Yürüyüş ne zor ne zor :)

inşallah yaaa boyumda kısa 1.58 ...... yeşil çay çok içtim ama bir işe yaramadı bende... tekrar başılıyayım inşallah. Yürüyüş ne zor ne zor :)
Benimde boyum 1.58
Yeşil çayın içine kırmızı acı biber doğruyup 1 tanede limon sıkıp sürahiye demliyorum sıcak suyla.
Gun boyu içiyorum biberli oldugu için iştahımı kesiyo.
Bu tarifi tv de doktorun biri vermişti

ayy boyun boyuma denk seni kesin örnek almam lazım .... acı biber hem metabolizma çalıştırır çok mantıklı bende böyle yapayım yeşil çayım sağol Allah razı olsun süper bilgi...

ayy boyun boyuma denk seni kesin örnek almam lazım .... acı biber hem metabolizma çalıştırır çok mantıklı bende böyle yapayım yeşil çayım sağol Allah razı olsun süper bilgi...
Allah sendende razı olsun cnm.2 tane biber doğranıcak 2-3 kaşıkta yaşil çay sürahiye demle gir çık iç

Kızlar yarın 1 hafta olucak diyete ve rejime başlayalı.
64,4 le başlamıştım.
Yarın tartılcam inşallah 60 dan aşağı inmişimdir.bende ödem falanda vardı çunki antidepresan ve uyku ilacı kullanıyorum.
Ödemle beraber 4 - 5 kilo gitmesini hedeflemiştim bu ilk haftamda
Bakalım yarın görücez kaç kg gittini.sabah bildiricem kilomu
İnş hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…