60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fatimaa huuuu günaydııığğğğnnn

gene gitmiş kilolar
05.08.2015 - 75,7 - başlangıç
07.08.2015 - 73,6

Merhaba kızlar bugun 1 hafta oldu rejime ve yürüyüşe başlayalı.
64,4 le başladım
Bugun 60,1 geldim
4 kg 300 gram gitmiş

Darısı hepinize.
Ben günde 4 saat yürüyüş yapıyorum 800 kolorilik besleniyorum

Merhabalar yol arkadaşlarim 175cm boyunda 65 kiloyum bel cevrem 68cm basen cevrem de 105cm.1yillik evliyim ve bu surecte 8 kg aldim aldigim 8kiloyu vermeliyim acil onlem almazsam git gide sisecegim cunku.Bu aksam kendime yasaklilar listesi yapip buzdolabinin kapagina astim tatliya duskunlugum cok fazla bu sabah kahvaltida bile kocaman revani yiyebildim mesela.Gastrit ve kabizlik problemlerim var listem gastritte kabizlikta ve diyette yasak olan besinleri içeriyor.Her gun yapamasam da haftada 2 veya 3 gun spor yapmaya calisacagim.Diyetime 09.08.2015 itibariyle basliyorum 65ten 57ye ayda 2 kg hafifleyerek inmeyi hedefliyorum bakalim ne kadar basarili olacagim.Desteginize ihtiyacim var

Nerelerdesin cnm yoksun hiç.
Bugun öğleni meyveyle geçiştirdim sıcaktan bişe yenmiyo.
Akşamda yoğurt ve leblebi yıycem

düne hep dışarlardaydım akşamda çok yorgundum... bir taraftan da 4 .takımdayım zayıflama yarışmalları var ya ona yazdım burayı atlamışım....

acı kırmızı biberlerimi aldım yeşil çayımmın içine attım dehşet acı oldu çayım :))) 73,3 üm bu gün........ dün 2 saat yürüyüş yaptım.... sen neler yaptın yyaramazlık yapmadın dimi gördün mü 50 leriii?

Merhaba cnm.kilon boyuna göre çokta sayılaz.öncelikle çok kafana takma.sana destek için burdayım.
az kaldı armışlı rakamlara Sabırlı ol cnm.ben cok sabırsızım .tartım arkadaşımda Perşembe günü alıcam ve tartılıcam.kaçamak yapmadım hiç ama sanki aynı kiloda gibiyim bakalım perşembe burdan patlaşıcam kilomu.
Ilk hafta ödem ve su kaybıyla çok kilo verilebiliyor ama sonraki haftalar yavaşlıyo cnm

doğru diyorsun ama perşembeye kadar bir kaç yüz gram da olsa verirsin ve ellilerdesin. Sakın kaçamak yapma... bu kadar yakınken pes etmek olmaz :)

bende kaçamak yapmadım.... ama aynıyım muhtemelen... bakalım....

huu huuu.... Fatima tartılda gel gari :))
Cnm hergün zırtpırt tartılıyordum her dakka hemde.annem çok kızıyodu bende tartımı arkadaşıma verdim geçici olarak.perşembe günü alıcam tartımı.çok özledim tartımı ya.
Ama bu hafta 4 kilo falan veremem ilk haftadan sonra yavaşlıyo kilo verimi.59a düşsem yeterli bana bu hafta.
Perşembeyi beklememiz lazım cnm benim.
Diyetimi hıc bozmadım 800 kalori alıyom hergün yürüyüşede devam

aaaaaaaaa tam böyle kıyıdayken elliyi görmeden verilir mi o tartı.... tabi canım 4 kilo ilk haftaya onu biliyorum... hadi bakalım perşembeyi nasıll beklicez şimdi :)

Kızlar atıştırmalık olarak leblebi yiyin çok tok tutuyo hemde susatıyo

ben leblebi yiyince ertesi gün artıda çıkıyorum.... o yüzden uzak duruyorum...

Tartımı vermeden Son 4 gündür 60,1 dim sürekli hatta wc den sonra bile tartılıyodum 59 a düştümmü diye.takıntı olmuştu.arkadaşımında tartısı yok tartışmak için istedi bende perşembeye kadar kalsın dedim.daha iyi böylesi.psikolojimi etkiliyo çünki.

Ayy leblebi kilomu yapıyo acaba.ama oturup bi kase yemiyorumki sadece 1 avuç

karbonhidrat o da işte... bir avuç yenebilir zannımca.... ama bende artılarda göstermek gibi bir etki yaptı o yüzden biraz mesafeliyim kendisiyle :)

ben bu gün 73,7 idim moralim bozuldu..... 73,2 den nasıl çıkıverdim... keç boynuzu yemiştim... Allah tan bitti... daha da almam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…