Bende yiyorum keçi boynuzu hergün yarım tane.karbonhidrat o da işte... bir avuç yenebilir zannımca.... ama bende artılarda göstermek gibi bir etki yaptı o yüzden biraz mesafeliyim kendisiyle :)
ben bu gün 73,7 idim moralim bozuldu..... 73,2 den nasıl çıkıverdim... keç boynuzu yemiştim... Allah tan bitti... daha da almam...
Bende yiyorum keçi boynuzu hergün yarım tane.
Bide pekmez içiyorum 1 tatlı kaşığından az
Benimkisi üzüm pekmezi canım annemler köye gidince evde yapıyo.el Yapımı yani.hazırlarını içemiyorumben biraz abarttım galiba 6 - 7 tane yedim ondan oldu herhalde bir de gece uyumadım hiç... bünye ödem yapmışta olabilir... akşama acı biberli yeşil çayımı içiciğim :))
ben vitamin hapı içtim bu gün ayakta durabilmek için... dün hiç uyumadım... evin anahtarını kaybetmişim sabaha kadar tırım tırım aradım... teee sabah buldum şaka gibi :)
pekmez keçi boynuzu pekmezi mi... benim ablam 67 kg den 55 e düştü o da hep pekmez içerdi senin gibi bir kaşık... onda demir eksikliği var yüzü bembeyaz kesiliveriyordu bir anda... bu bana enerji veriyor derdi rejim yaparken...bende mi alsam napsam...
Benimkisi üzüm pekmezi canım annemler köye gidince evde yapıyo.el Yapımı yani.hazırlarını içemiyorum
Benimde ablamda var demir eksikligi doktor pekmez iç demiş bende o günden beri içiyorum
Merhaba cnm benimde boyum 158 kilom 60,1 çok yakınız 10 gün oldu rejime ve yürüyüşe başlayalı.birbirimize destek olalım nolurrrMerhaba yeni katıldım aranıza kilom 61 boyum 159 istediğim kilo 53 yaptıkalarıma gelirsek bacağım kalın olduğu için özellikle hergün 45 dakika bisiklet sürüyorum ekmek ve şekeri kestim limonlu detox suyu içiyorum
Tatlı kaşığı cnm.ben pekmez İçeli hiç tatlı çekmiyo canım.hemde çok sağlıklı mutlaka iç derimsen içiyosan bende içerim :)) tatlı kaşığı mı çorba kaşığı mı :) tatlı yicem yaa gözlerim parladı hemen.... benim abla da köyden getirtmişti ona sipariş ederim.... o bilir öyle otantik şeyleri....
Merhaba arkadaşlar. Bende katılmak isterim aranıza. Boyum 170 kilom 61 aslında 59 idim ramazanda ama sonrasında farketmeden almışım kiloları
Ama kararlıyım o fazlalıklar gidecek
kahvaltıda yeşil çay ve 1dilim tam buğday ekmeği yedim sonra 11 civadı karnım guruldayınca biraz kuru meyve bikaç leblebi attım öğlen galeta yedim şimdide 2si bi arada kahvemi yudumluyorum hızlı çok diyetlerle vermektense bunu besin alışkanlıklarımı sağlıklı hale dönüştürerek yapmak istiyorum umarım başarırımda burada okuduğum sodalı yeşil çayıda mutlaka deneyeceğim yeşil çay tüketiyorum birde böyle deneyeyim
Merhaba yeni katıldım aranıza kilom 61 boyum 159 istediğim kilo 53 yaptıkalarıma gelirsek bacağım kalın olduğu için özellikle hergün 45 dakika bisiklet sürüyorum ekmek ve şekeri kestim limonlu detox suyu içiyorum
170 e 61 kg de get süpürgemle kovalıcam şimdi sen zaten zayıdsındır yahu...
Ya demeyin öyleEvet boyum uzun allahtan dengeyi sağlayabiliyorum ama göbek bölgemde toplanıyor kilo pantolondan fışkırıyor bazı günler çok rahatsız ediyor bide hafif gıdım var gibi önceden önlem almam gerek
Bide üniversite sınav zamanında baya baya salmıştım kendimi resimlere bakıyorumda tanınmayacak haldeymişim evrim geçirmişimo zaman 70e yakın belkide daha fazlaydım o zamanki gibi olmak istemiyorum ondan azcık takıntı yapmış olabilirim
Spora vakit ayıramıyorum malesef heleki sıcaklarda kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor ama onuda düzene sokmam gerekecek.sana spor yeter bence... plates mlates takıl sen beslenme düzeninle çok oynamana gerek bile kalmaz....
Bugun tartılıcam cnm .çok iyi gidiyosun sende.gören herkez çok zayıfladın diyo tahminen 59 a düştüm hadi hayırlısı bakalımFatima33 helloooo....... 72,9 um bu güüün........Azimle devam.....
perşembeye bi gün kaldı senden rekor bekliyorum :)
Bugun tartılıcam cnm .çok iyi gidiyosun sende.gören herkez çok zayıfladın diyo tahminen 59 a düştüm hadi hayırlısı bakalım
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 60-69 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
[/QUO bende katılmak istiyorum
Cnm şimdi tartıldım 59.7 sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bu hafta alkolü fazla kaçırdım onunda etkisi oldu.neyseki atmışlardan kurtuldum amahadi bakalım bekliyorum sonucu... ben 58 li bişi bekliyorum senden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?