60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yiyorum keçi boynuzu hergün yarım tane.
Bide pekmez içiyorum 1 tatlı kaşığından az

Bende yiyorum keçi boynuzu hergün yarım tane.
Bide pekmez içiyorum 1 tatlı kaşığından az

ben biraz abarttım galiba 6 - 7 tane yedim ondan oldu herhalde bir de gece uyumadım hiç... bünye ödem yapmışta olabilir... akşama acı biberli yeşil çayımı içiciğim :))

ben vitamin hapı içtim bu gün ayakta durabilmek için... dün hiç uyumadım... evin anahtarını kaybetmişim sabaha kadar tırım tırım aradım... teee sabah buldum şaka gibi :)

pekmez keçi boynuzu pekmezi mi... benim ablam 67 kg den 55 e düştü o da hep pekmez içerdi senin gibi bir kaşık... onda demir eksikliği var yüzü bembeyaz kesiliveriyordu bir anda... bu bana enerji veriyor derdi rejim yaparken...bende mi alsam napsam...

Benimkisi üzüm pekmezi canım annemler köye gidince evde yapıyo.el Yapımı yani.hazırlarını içemiyorum
Benimde ablamda var demir eksikligi doktor pekmez iç demiş bende o günden beri içiyorum

Benimkisi üzüm pekmezi canım annemler köye gidince evde yapıyo.el Yapımı yani.hazırlarını içemiyorum
Benimde ablamda var demir eksikligi doktor pekmez iç demiş bende o günden beri içiyorum

sen içiyosan bende içerim :)) tatlı kaşığı mı çorba kaşığı mı :) tatlı yicem yaa gözlerim parladı hemen.... benim abla da köyden getirtmişti ona sipariş ederim.... o bilir öyle otantik şeyleri....

Merhaba yeni katıldım aranıza kilom 61 boyum 159 istediğim kilo 53 yaptıkalarıma gelirsek bacağım kalın olduğu için özellikle hergün 45 dakika bisiklet sürüyorum ekmek ve şekeri kestim limonlu detox suyu içiyorum

Merhaba cnm benimde boyum 158 kilom 60,1 çok yakınız 10 gün oldu rejime ve yürüyüşe başlayalı.birbirimize destek olalım nolurrr

Tatlı kaşığı cnm.ben pekmez İçeli hiç tatlı çekmiyo canım.hemde çok sağlıklı mutlaka iç derim

Merhaba arkadaşlar. Bende katılmak isterim aranıza. Boyum 170 kilom 61 aslında 59 idim ramazanda ama sonrasında farketmeden almışım kiloları
Ama kararlıyım o fazlalıklar gidecek
kahvaltıda yeşil çay ve 1dilim tam buğday ekmeği yedim sonra 11 civadı karnım guruldayınca biraz kuru meyve bikaç leblebi attım öğlen galeta yedim şimdide 2si bi arada kahvemi yudumluyorum hızlı çok diyetlerle vermektense bunu besin alışkanlıklarımı sağlıklı hale dönüştürerek yapmak istiyorum umarım başarırımda burada okuduğum sodalı yeşil çayıda mutlaka deneyeceğim yeşil çay tüketiyorum birde böyle deneyeyim

170 e 61 kg de get süpürgemle kovalıcam şimdi sen zaten zayıdsındır yahu...

hoş geldiin ben aslında 73 küsur kilodayım kaçak girdim buraya :)) fatimayla anlaşınca kaldım.... mülteciyim...

170 e 61 kg de get süpürgemle kovalıcam şimdi sen zaten zayıdsındır yahu...

Ya demeyin öyle Evet boyum uzun allahtan dengeyi sağlayabiliyorum ama göbek bölgemde toplanıyor kilo pantolondan fışkırıyor bazı günler çok rahatsız ediyor bide hafif gıdım var gibi önceden önlem almam gerek
Bide üniversite sınav zamanında baya baya salmıştım kendimi resimlere bakıyorumda tanınmayacak haldeymişim evrim geçirmişim o zaman 70e yakın belkide daha fazlaydım o zamanki gibi olmak istemiyorum ondan azcık takıntı yapmış olabilirim

sana spor yeter bence... plates mlates takıl sen beslenme düzeninle çok oynamana gerek bile kalmaz....

sana spor yeter bence... plates mlates takıl sen beslenme düzeninle çok oynamana gerek bile kalmaz....
Spora vakit ayıramıyorum malesef heleki sıcaklarda kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor ama onuda düzene sokmam gerekecek.
İlginiz için teşekkür ederim :)

Bende

Selam arkadaşlar bende aranuza katılmak istiyorum
Yaş 28/ boy 1.60/ kilo 63
Motivasyonunuza ihtiyacım var bu kilolar yüzünden çok canım şıkkın örnek diyet listelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…