60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sıkı diyet yapamasam da yediğimi içtiğimi çok azaltmama ragmen ancak 63 e indim off düzenli yürüyüş yapmazsam hiç veremiyorum youtube daki videolara göre spor yapacağım biraz da böyle deneyim

Kızlar selam, ben de uzun süredir kilo vermek istiyorum. Sosyal ortamlardan, çalışma ortamından vs'den fırsat bulamadığımdan bir şey yapamadım. Eminim bi çoğunuzun yaşadığı sorun da budur. Birkaç ay önce 62-63'lerdeydim. Nasıl olduğunu bilmediğim şekilde 59'a düştüm fakat şimdi de burda kalakaldım. Ayça Kaya'nın 5333 sistemiyle daha önce de kilo vermiştim onu uygulayacağım, bugün başladım. Herkese kolaylıklar dilerim. Gelişmelerden haber vereceğim

çok sıkı diyet yapamasam da yediğimi içtiğimi çok azaltmama ragmen ancak 63 e indim off düzenli yürüyüş yapmazsam hiç veremiyorum youtube daki videolara göre spor yapacağım biraz da böyle deneyim

Hazal Kaya da son dizisinden önce o youtube videolarıyla kilo vermiş, bir programda öyle söylemişti. Bence de faydasını görürsün mutlaka.

Hazal Kaya da son dizisinden önce o youtube videolarıyla kilo vermiş, bir programda öyle söylemişti. Bence de faydasını görürsün mutlaka.
ay inşalllah bugün başladım yarım saat uyguladım bakalım üstüne de greyfurt suyu içtim o da yağ yakıyormuş heralde :)

inşallah hep birlikte veririz bu bir kitap mı ilk kez duydum araştırayım bende

inşallah hep birlikte veririz bu bir kitap mı ilk kez duydum araştırayım bende

Evet kitabını çıkarmıştı. Kitapta örnek kişiler var ordan kilona göre kendi sayılarını belirleyebiliryosun. Ben kitabı almadan önce internette denk gelip örnek diyet listesini uygulamıştım. Kitabı alınca benim için uygun olan sayının 4332 olduğunu görmüştüm ama uygulayınca 4332'yle kilo veremedim. (o değişen sayı günlük tahıl yani ekmek pilav vs sayısı oluyor :) 5332 haftada 2 kilo verdirmişti hem de baya rahat rahat aç kalmadan. Şimdi yine onu uyguluyorum. Bakalım... :)

hmm ilginçmiş netten baktığıma göre baya kilo veren var buna göre hadi bakalım faydasını görürüz umarım

hoş geldiin ben aslında 73 küsur kilodayım kaçak girdim buraya :)) fatimayla anlaşınca kaldım.... mülteciyim...
Cnm Yarından itibaren Alkolü kesicim ve daha dikkatli olucam yedime içtime.
Artık her perşembe tartılıcam haftada 1 kere.
Haftayaki hedefim 57 yi görmek ama 58 e de dua ederim yinede
İnşallah sende atmışlara düşersin tez zamanda

Cnm şimdi tartıldım 59.7 sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bu hafta alkolü fazla kaçırdım onunda etkisi oldu.neyseki atmışlardan kurtuldum ama

olsun ellilere merhaba demişsin... ama sınırdasın yani... alkol biraz kilo tutuyor... hadi bakalım hayırlı olsun :) bende altmışları görürüm inşallah tez günde :)

o kitap herkezin dilinde zaten bende alıcam inşallah...

sen nasıl kilo verdın canım bize anlatsana ben 1 kiloyu bile 2 haftada verebildim metabolizmam yavaşladı iyice bize de tüyo versen sevinirim

o kitap herkezin dilinde zaten bende alıcam inşallah...

Tavsiye ederim. Biçok diyetin aksine bırakınca abur cuburu çok abartmamak şartıyla verilen kiloyu geri getirmeyecek bi sistemi var.

Sen de ciddi çaba gösteriyorsun mesajlardan gördüğüm kadarıyla tüyolarını paylaşırsan çok seviniriz :)

alayım ben o kitabı yaa.. sende öyle deyinc eşimdi...

valla ben daha yeni başladım sayılır... bu gün 9. günüm giden kilo 2,9... ilk giden kilolar ödem biliyosun ve güzel giderler... bu haftadan sonra belli olcak doğru yolda mıyım değil miyim...

ne yapıyorsun dersen felaket çukulata yerdim ve günde 2,5 litre zero içerdim. bunları bir anda kestim.
yeşil çaya başladım...
en az 2 lt su....
hergün bir soda
her akşam en az 30 mekik en az 20 bacak 20 kol hareketi şartı koydum kendime... ilk zamanlar bunda bile zorlandım şimdi sayıları arttırıyorum bacak hareketlerini 40 a çıkardım mesela... mekik sabah 30 akşam 30 a çıkardım..
haftanın en az üç günü 1 saatten az olmayacak yürüyüş şartı...
Akşam en geç 7 de yenecek ondan sonra yenmeyecek gibi her diyetisyenden bir şeyler koydum listeme.
Meyve günde 1 adeti geçmeyecek olmasa daha makbul. (karataydan yürüttüm bu aklı)
karabuğday menüye eklendi (şeyda coşkundan yürüttüm )
Ekmek zaten sevmem yemem aramam... Börek çörekte bulursam yerdim ama özel bir ilgim yoktur. Şimdi bulsam da yemicem dedim.

nescafe falan sevmem..... eskiden günde 4 tane içerdim sonra bir anda soğudum çok şükür...

Böyle şeylerle başladım. bakalım devamı gelecek mi....

az yemeğe yağsız tuzsuz yemeye çalışıyorum...

ayyy ben akıl vercek seviyede değilim kızlar hala 70 küsurdayım asıl siz bana akıl verin napayım ben....

Cnm herseyden yedim ama az yedim kalori hesaplayarak yedim.günde 3-4 saat yürüyüş yapıyorum.2 haftada 5 kilo verdim.yeşil çay içtim biberli
maşallah iki haftada beş kilo çok iyi bir rakam darısı başıma:) bende myfitnesspal diye bir program yükledim yediğimi içtiğimi oraya yazıyorum

ya ben açıkçası çok açlığa tahammül edemiyorum. akşamı leblebi ve yoğurtla geçirmem çok zor. sizin kadar dirayetli olsam giderdi kilolar.

dün uyguladığım listeyi paylaşayım. dün sabah 59.1'dim bu sabah 58.7

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği (kepek de yiyebiliyoruz) + 1 parça beyaz peynir(ben tam yağlı yiyorum valla :) + 5 zeytin + maydonoz ve salatalık + birkaç kupa çay

Ara 1 bardak yarım yağlı süt + 1 tatlı kaşığı neskafe (kahvesiz ölecek gibi oluyorum, az kullanınca metabolizmayı da hızlandırıyor)

Öğlen derin 1 kase yağsız salata + 1 yumurta (haşlanmış) + 1 bardak ayran + 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam 7-8 kaşık sebze yemeği + 2 dilim ekmek + 1 kase yağsız bol limonlu salata + bikaç kaşık yoğurt

7'den sonra ağzıma bir şey sürmüyorum 2,5 litre falan su içiyorum akşam yemeğinden önce 1 de yeşil çay patlatıyorum :)
Egzersiz yapmıyorum şu an bir de ofiste oturarak geçiyor bütün günüm onu da eklesem gerçekten iyi olacak da sıcaklarda içimden gelmiyor hiç

bahane üretme.... spor yap... sağlık için... akşam tv izlerken yap sporunu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…