60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sebze yemeği derken ne yapıyorsunuz sadece fasulye ve kabak var markette pazarda bundan başka bişey görmüyorum patlıcanı da eşim çok sevmiyor yemek fikirleriniz varsa paylaşır mısınız :)

kızlar sebze yemeği derken ne yapıyorsunuz sadece fasulye ve kabak var markette pazarda bundan başka bişey görmüyorum patlıcanı da eşim çok sevmiyor yemek fikirleriniz varsa paylaşır mısınız :)

patlıcan sevilmezmiymiş yahu.... miss misss... şöyle bir közlersin... kocan sevmese bile kendine al yap...

enginar tam zamanı yedin yedin
biberlerden köz yağ biberli şeyler olur
semizotu miss

ben bunlar arasında gidip geliyorum

kabak patlıcan en çok tükettiğim şey...

enginar tam zamanı yedin yedin
biberlerden köz yağ biberli şeyler olur
semizotu miss

ben bunlar arasında gidip geliyorum

kabak patlıcan en çok tükettiğim şey...
evet canım sadece közlemesi seviliyor bizde :) semizotunu unutmuştum pazara bakmalıyım :) etli kıymalı kalorili yağlı şeyleri seviyor malesef çabalamam lazım zeytinyağlılar için :) tesekkürler

evet canım sadece közlemesi seviliyor bizde :) semizotunu unutmuştum pazara bakmalıyım :) etli kıymalı kalorili yağlı şeyleri seviyor malesef çabalamam lazım zeytinyağlılar için :) tesekkürler

onu boşver ne yerse yesin sen kendine bak :)

Diyette iki günü tamamladım vee nihayet 58,2 :))) 58 benim sınırım gibi bi şey genelde burda takılır kalırım inş bunu da atlatırsam kimse tutamaz artık :)

Darısı hepinizin başına :)

Tebrikler
Diyette iki günü tamamladım vee nihayet 58,2 :))) 58 benim sınırım gibi bi şey genelde burda takılır kalırım inş bunu da atlatırsam kimse tutamaz artık :)

Darısı hepinizin başına :)
Tebrikler canım darısı bizim başımıza bende karatay diyetini uygulamayı düşünüyorum fikir verebilirmisiniz

kızlar ben 68 den 60 a dusmeyi başardım çok şükür ve inanın herkes yapabilir bunu...
tek yaptığım öğünlerde yediğim miktarı azalttim birde gunasiri 20 25 dk yürüyüş. ..
şimdi hedefim 55...
ama gobegim var hala...
inş hepimiz basaracagiz daha sağlıklı ve fit olmayı. ...

nasıl oldu o iş maşallah tütütütüthh.... ne kadar sürede oldu ne yedin ne içtin.... yaşın kaç boyun kaç.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…