- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
kızlar sebze yemeği derken ne yapıyorsunuz sadece fasulye ve kabak var markette pazarda bundan başka bişey görmüyorum patlıcanı da eşim çok sevmiyor yemek fikirleriniz varsa paylaşır mısınız :)
evet canım sadece közlemesi seviliyor bizde :) semizotunu unutmuştum pazara bakmalıyım :) etli kıymalı kalorili yağlı şeyleri seviyor malesef çabalamam lazım zeytinyağlılar için :) tesekkürlerenginar tam zamanı yedin yedin
biberlerden köz yağ biberli şeyler olur
semizotu miss
ben bunlar arasında gidip geliyorum
kabak patlıcan en çok tükettiğim şey...
evet canım sadece közlemesi seviliyor bizde :) semizotunu unutmuştum pazara bakmalıyım :) etli kıymalı kalorili yağlı şeyleri seviyor malesef çabalamam lazım zeytinyağlılar için :) tesekkürler
onu da zayıflatsam bu arada iyi olacak sağol canım:)onu boşver ne yerse yesin sen kendine bak :)
Artık yavaçlıyo ama kilo verme ilk 2 haftadan sonra..maşallah iki haftada beş kilo çok iyi bir rakam darısı başıma:) bende myfitnesspal diye bir program yükledim yediğimi içtiğimi oraya yazıyorum
hergün tartılınca moralim bozuluyo bencedeArtık yavaçlıyo ama kilo verme ilk 2 haftadan sonra..
Ben kendime söz verdim haftada 1 tartı
Tebrikler canım darısı bizim başımıza bende karatay diyetini uygulamayı düşünüyorum fikir verebilirmisinizDiyette iki günü tamamladım vee nihayet 58,2 :))) 58 benim sınırım gibi bi şey genelde burda takılır kalırım inş bunu da atlatırsam kimse tutamaz artık :)
Darısı hepinizin başına :)
Tebrikler
Tebrikler canım darısı bizim başımıza bende karatay diyetini uygulamayı düşünüyorum fikir verebilirmisiniz
Ne yapıcam ben ya biraz fikir verin lütfen 10kilo kadar vermem lazımBen karatayla birkaç kilo verip sonrasında geri aldığım için bu konuda konuşmak istemiyorum
spor yapman lazım canım sadece diyetle olmazNe yapıcam ben ya biraz fikir verin lütfen 10kilo kadar vermem lazım(
Bence 5333 deneyebilirsin ben onunla devam ediyorum 3 günde 59,2'den 57,9'a düştüm. Hedef 50 :)Ne yapıcam ben ya biraz fikir verin lütfen 10kilo kadar vermem lazım(
Uyguladığın listeni paylaşımısın canımBence 5333 deneyebilirsin ben onunla devam ediyorum 3 günde 59,2'den 57,9'a düştüm. Hedef 50 :)
kızlar ben 68 den 60 a dusmeyi başardım çok şükür ve inanın herkes yapabilir bunu...
tek yaptığım öğünlerde yediğim miktarı azalttim birde gunasiri 20 25 dk yürüyüş. ..
şimdi hedefim 55...
ama gobegim var hala...
inş hepimiz basaracagiz daha sağlıklı ve fit olmayı. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?