ya ben açıkçası çok açlığa tahammül edemiyorum. akşamı leblebi ve yoğurtla geçirmem çok zor. sizin kadar dirayetli olsam giderdi kilolar.
dün uyguladığım listeyi paylaşayım. dün sabah 59.1'dim bu sabah 58.7
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği (kepek de yiyebiliyoruz) + 1 parça beyaz peynir(ben tam yağlı yiyorum valla :) + 5 zeytin + maydonoz ve salatalık + birkaç kupa çay
Ara 1 bardak yarım yağlı süt + 1 tatlı kaşığı neskafe (kahvesiz ölecek gibi oluyorum, az kullanınca metabolizmayı da hızlandırıyor)
Öğlen derin 1 kase yağsız salata + 1 yumurta (haşlanmış) + 1 bardak ayran + 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 7-8 kaşık sebze yemeği + 2 dilim ekmek + 1 kase yağsız bol limonlu salata + bikaç kaşık yoğurt
7'den sonra ağzıma bir şey sürmüyorum 2,5 litre falan su içiyorum akşam yemeğinden önce 1 de yeşil çay patlatıyorum :)
Egzersiz yapmıyorum şu an bir de ofiste oturarak geçiyor bütün günüm onu da eklesem gerçekten iyi olacak da sıcaklarda içimden gelmiyor hiç
Uyguladığın listeni paylaşımısın canım
Okumamıştım canım ama listen gayet doyurucu görünüyor . Şimdi internetten alternatif listelere bakıyorum yarın başlayacağım inşallah seçtiğim listeyi sizinle paylaşıcam .daha önce yazmıştım şu şekil bir listesi var, internette de alternatifler çok fazla. kolayca bulursun.
Okumamıştım canım ama listen gayet doyurucu görünüyor . Şimdi internetten alternatif listelere bakıyorum yarın başlayacağım inşallah seçtiğim listeyi sizinle paylaşıcam .
Uygulayacağın listeyi bizimle paylaşırmısın canımYarın Pazartesi ve ben ınsallah diyete başlıyorum kizlarrrr :)) su an 67 falan çıkıyorum tartıda ve bu aralar o kadar iştahım acik ki evdeki herseyi
Süpürüyorum resmen ve asla doymuyorum nedense 2 haftadır boyle anlam veremedim ama Yarından itibaren ıns guzel bir diyet uygulayıp olumlu sonuclarımı buraya yazmak istiyorum hepimize Allah kolaylık versin :)
Uygulayacağın listeyi bizimle paylaşırmısın canım
Şimdiden başarılar canım ilerleme kaydedersen lütfen bizde bilgilendirCanım listem bu sekilde ınsallah başarılı olurum
merhaba kızlar 70 kilo ile başladığım bir haftalık yolculuğumda bugün itibari ile 65.8 kiloyum :)
Hedefim 59 inşallah. Ayça Kaya'nın diyetini uyguluyorum. Ayran - yoğurt her öğünümde var. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Akşam yemek yemiyorum bakalım bu hafta ne olacak :)
Herkese başarılar diliyorum. Bu arada bu kilo aralığı en pis aralık. Ne zayıf ne çok kilolu. Önlem alınmazsa artabilir. Kızlar dikkat !
merhaba kızlar 70 kilo ile başladığım bir haftalık yolculuğumda bugün itibari ile 65.8 kiloyum :)
Hedefim 59 inşallah. Ayça Kaya'nın diyetini uyguluyorum. Ayran - yoğurt her öğünümde var. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Akşam yemek yemiyorum bakalım bu hafta ne olacak :)
Herkese başarılar diliyorum. Bu arada bu kilo aralığı en pis aralık. Ne zayıf ne çok kilolu. Önlem alınmazsa artabilir. Kızlar d
Tebrik ederim darısı bize bende bugün spora başladım inşallah sonuç alırım iki gündür aç uyuyorum :)) midem isyanda :)
Herkese başarılar diliyorum. Bu arada bu kilo aralığı en pis aralık. Ne zayıf ne çok kilolu. Önlem alınmazsa artabilir. Kızlar dikkat !
hayatım örnek listeni bizimle paylaşabilir misinBence 5333 deneyebilirsin ben onunla devam ediyorum 3 günde 59,2'den 57,9'a düştüm. Hedef 50 :)
3 günlük bi protein atağı yap canmarkadaşlar ben 64.4 oldum sonra 64.9 a çıktım ve burada kaldım biraz yardım lütfeen
Evet yaklaşmış olmalısınteşekkür ediyorum ama şu an yürüyüşten sonra koca. bi bardak limomatadan sonra ve regl olmama rağmen 64.9 çıktım sanırım 63 e yaklaştııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?