60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Uyguladığın listeni paylaşımısın canım

daha önce yazmıştım şu şekil bir listesi var, internette de alternatifler çok fazla. kolayca bulursun.

Yarın Pazartesi ve ben ınsallah diyete başlıyorum kizlarrrr :)) su an 67 falan çıkıyorum tartıda ve bu aralar o kadar iştahım acik ki evdeki herseyi
Süpürüyorum resmen ve asla doymuyorum nedense 2 haftadır boyle anlam veremedim ama Yarından itibaren ıns guzel bir diyet uygulayıp olumlu sonuclarımı buraya yazmak istiyorum hepimize Allah kolaylık versin :)

Uygulayacağın listeyi bizimle paylaşırmısın canım

merhaba kızlar 70 kilo ile başladığım bir haftalık yolculuğumda bugün itibari ile 65.8 kiloyum :)
Hedefim 59 inşallah. Ayça Kaya'nın diyetini uyguluyorum. Ayran - yoğurt her öğünümde var. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Akşam yemek yemiyorum bakalım bu hafta ne olacak :)
Herkese başarılar diliyorum. Bu arada bu kilo aralığı en pis aralık. Ne zayıf ne çok kilolu. Önlem alınmazsa artabilir. Kızlar dikkat !

Hem spor hem akşam yemeden nasıl dayanıyorsun vallahi bravo... öğlen ne yiyorsun mesela?

saat kaçtan sonra yemiyorsun? ne kadar sürede verdin ?

Kızlar Merhaba .
Yaklaşık 2 ay önce 74 ile çıktığım yoluma bu sabah itibariyle 67.1 ile devam ediyorum çok şükür 7 kilom gitti .. ilk hedefim 9 eylül e kadar 65 , daha sonra tatile gidip döndükten sonra 60 kilo olabilmek. .
Yani devam edeceğim yoluma.
Sizlerle kacamaksiz şekilde devam etmek isterim :)
Şu 60 li kilolardan çıkıp 59 küsür leri görmek en büyük hayalim. .
Su an dediğim gibi kilom 67.1 Boyum 1.73 .

arkadaşlar ben 64.4 oldum sonra 64.9 a çıktım ve burada kaldım biraz yardım lütfeen
3 günlük bi protein atağı yap canm
Sabah haslanmis yumurta
Öğlen salata 5 köfte
Aksam ızgara veya tavuk yine haslanmis olmalı
Karbonhidrat sıfıra indir

teşekkür ediyorum ama şu an yürüyüşten sonra koca. bi bardak limomatadan sonra ve regl olmama rağmen 64.9 çıktım sanırım 63 e yaklaştııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…