60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben deniz:) 167 boy 68.3 ilk hedef 65 ikinci hedef 60 hiç altmışın altına inmedim bünyem kaldırır mı bilmiyorum ama 57 de son hedef olsun 4 ay son hedef için kendime koyduğum sınır

Selam kızlar bende bugün tam bir hafta oldu ve 3 kg vermişim gemde regl olmama rağmen şişkinliğim var
İnşallah böyle gider çok mutluyummmmmmm :))
Başlangıç : 63
Şuanda. :60
Hedef. : 53

Kızlar selam.Ben de sizlerle zayıflamak istiyorum.Bütün kışı 61 olarak bitirdim.Ama Nisan mayıs gibi kilo almaya başladım ve 64 olmuşum
Şimdi sizlerle beraber tekrar Zayıflamak istiyorum
Biraz motivasyona biraz morale ihtiyacım var.Allah'ım daha büyük dertlerden sakınsın ama sağlık problemleriyle uğraşırken moral bozukluğuyla biraz kendimi saldım.Şimdi sizlerle beraber yeni bir başlangıç yapıp yediklerimi kontrol etmek istiyorum.
Başlangıç:64
Hedef:59

Hoşgeeldin canım 5kilo bişey değil verirsin inşallah planladığın bir diyet listen varmı?
Teşekkürler canim.Öyle özel bir listem yok.Daha önce burdan yararlanarak yaptığım birkaç liste vardi ama bilmem ne zaman baslarim onlara bilmiyorum.Pazartesi bir dr işim var.Akdeniz ünv. gidecegiz.Ameliyat olacagim büyük olasılık.Bakalim dr ne diyecek.
Ama bende en çok işe yarayan protein+ayran diyeti.egeday diye bir üyenin tavsiyesi idi.iyi kilo verdiyordu ams ben uzun süreli yapamiyorum.
5 gunde 5 kiloyu denemek istiyorum.
Sizde ne fikirler var söyleyin yapalim kizlar.

Uyanış:10.00
Biraz daha erken olabilrdi ama 1 Eylül'de okula başladığında zaten mecburen erken kalkacağım.
Uyanınca Bir bardak yeşil çay içildi.Yarım saat bir saat sonra Yoğurtla Nesfit yedim. Öğlen öğünü içinde yumurta haşlaması düşünüyorum Akşama da çorba salata Inşallah.
Allah'ım ne olur kaçamak yapmadan şu günü bitireyim.Kızlar siz ne planlıyorsunuz neler yiyeceksiniz?

Günaydın canım uyanış sabah 8 bir bardak su kahvaltı saat 10.30 klasik karatay kahvaltısı 12.30gibi kahve keyfi :)) arada acıkırsam yoğurt yicem

Günaydın canım uyanış sabah 8 bir bardak su kahvaltı saat 10.30 klasik karatay kahvaltısı 12.30gibi kahve keyfi :)) arada acıkırsam yoğurt yicem
Canım karatay kahvaltısında ne var?
Öglen:2 Haşlanmış yumurta çeyrek simit.
Şimdilik yaptıgım kaçamaksa evde kendi yaptıgım cevizli pestilden iki küçük misket büyüklügünde yemek ve 10 adet taze fındk.

C
Canım ikiyumurta zeytin peynir maydanoz domates badem ve şekersiz çay kahvaltım

Yok anacım dikkat edeyim dedikce daha da alıyorum.sabah yani saat 6da tartıldığımda 64.5 geldim.saglk problemlerinden motive olamiyorum.bi de burayı daha aktif kullanırsak birbirimuze yardimci olabiliriz.

ALLOOOO KIZLAR HADI ÇOŞUVERİN GARİ BERABER ZAYIFLAYALIM.
en azından ayın 14une kadar kendime bir zaman taniyorum. Anestizi randevum var.Bugün başlangıc 64.5
1saat yürüyüş
Yesil çay
Kahvaltimda okulda arkadaşlar kanima girmezse 1 adet haslanmis patates
Domates salatalik

ben dün sabah 68.0 la haftalık tartılmaya başladım sabah elma ufak birer parça kaşar ve beyaz peynir bir dilim ekmek ardada orta şekerli türk kahvesi bir ufak parçada arkadaşın nişan çikolatası yedim. Akşama spora gideceğim bir aksilik olmaza inşallah birde telefon uygulaması düzeldi mi hata veriyordu sürekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…