60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvalti:1 haslanmis yumurta+1/8 simit+1/4 domates
Ara:200 ml ayran
Oglen:çeyrek kaşarli tost
Aksam:haslanmis fasulye+ haslamis patates salatasi[inşallah]

selam kızlar ben de epeydir 63-67 kiloyum düşüp düşüp çıkıyorum. ayrıca 2. takım üyesiyim. 1 eylül salı günü 21 günlük kaçamaksız diyet programı başlattık aramızda. herhangi bir cuma zayıflama takımına üye değilseniz 2. takıma gelebilirsiniz.
hepinize kolay gelsin

Merhaba kizlar buraya bir bucuk sene once yazmistim o siralar 70den 60 a inmistim daha da vermem kilolar vardi sonra is guc derken biraktim 1 aydir yeniden basladim suan 60-61 kiloyum hedefim53 olabilmek 168 boyum var kizlar bende gobek cok o yuzden 53e dusurdum hedefimi

Sabah bir domates
bir haslanmis yumurta
peynir
kahve sutsuz
yufka ekmegi
oglen de yufka ekmegiyle durum yaptim domates peynr biber falan aciktigim icin bunu kacirmis olarak gorebilirsiniz
aksam da
3 kasik yesil fasulye
bir tabak bulgur pilavi
biraz salata ayran
fazla mi olmus ne kizlar

Benim anlamadgım bişey var göbek eriten kürler canlar varda basen kalcam eriten neden hiç bişey yok yada ben mi bilmiyorum neler varmı böyle şeyler :)

Bugunku menu
1kupa kahve
kirmizi kozlenmis biber 3 tane olabilir emin degilim
biraz da peynir
yufka ekmegi
kizlar aksmaa da disardaydim arkadasim bazlama tost soyledi onu ortak yedik 2 tane bolunmus sekilde yedim az da patates biraz cizgiyi asmisim farkindayim :/ ama cok actim mecburen biraz daha spora agirlik vermem lazim
beni gorenler zayiflamissin diyor
ama sanki gobek kisminda tik yok cildircam ;(

merhaba hanımlar.. Yaklaşık 5 ay evvel buradaydım, 67 kg ile başladım.
Şuan 56.2kgyim ve daha da zayıflamaya devam ediyorum, bırakmayın pes etmeyin.. Başaracaksınız ve mutlu olacaksınız

bende istikrarla devam ediyorum 4.takıma ayak uydurmaya çalışıyorum. ben buraya dahil olmadan dikkat metmeye başlamıştım yaklaşık 20 gün olmuştur dikkat etmeye başlayaylı o zaman 69 küsürle başlamıştım. cuma takımına ve buraya dahil olduğumdan beri 10 gün oldu 68 kilo idim şimdi ise 66.4 kilogramı gördüm. Ben ilk başlarda spor yapıyordum bu aralar spor salonunu asıyorum malesef aslında devam etsem daha hızlı ilerleyecek herşey pantolonlar çok fazla sıkıyordu artık daha rahat oluyor kendimi daha mutlu hissediyorum:):)Devam kızlar

Neler yaptığını paylaşırmısın canım

sabahları; haşlanmış yumurta 1 yada 2 tane + 1/2 domates + küçücük peynir (sıfır ekmek)
gün içerisinde 2 fincan şekersiz yeşil çay + 2 fincan şekersiz nescafe ( süt tozu falan yok)
gazlı içecek asla yok... Çok su içemedim ara sıra yüklendim sonra bezdim ama gün içinde 4-5 bardak su içitim
öğlen; ya zeytin yağlı fasülye , ya z.yağlı barbunya , ya tavuk göğsü haşlama , ya el kadar suda pişmiş et
mutlaka günde 1 kase yoğurt
gün içinde mutlaka 1 yada 2 meyve.

haftada bir gün ödül verdim ve kahvaltıda kızarmış ekmek yedim buda h.sonu cumartesi yada pazar günüydü.
10 günde bir mutlaka gün içi öğünümde balık yedim ama ekmek yok.

günde 1 saat mutlaka yürüdüm

nasıl başardııın ?

ekmeği kesmeli. Sadece haftada bir gün (haftasonu kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek yedim ki, nefsim körelsin)
çayı şekersiz içemem asla, tek kesme şeker kullanırken onu kırıp 1/2 kullandım.
sabahları haşlanmış yumurta mutlaka yedim..
öğlen ya zeytinyağlı fasülye yada barbunya, yada haşlanmış tavuk göğsü. (ekmek yok)
hergün muntazam 1 kase yoğurt
gün içinde toplam 1-2 meyve
hergün bir saat yürüdüm+ eliptik bisiklet kullandım
hergün mutlaka şekersiz yeşil çay 2 fincan +2 fincan şekersiz nescafe

haftada iki akşam ayrı günlerde; balık ızgara + haşlanmış et

ben hiç ekmek kullanmam sevmem
çayımı kahvemi 15 yaşımdan beri şekersiz içerim yaş 33
senden eksik yaptığımn tek şey yürüyüş ve eliptik offf ooooffffffff........... demek bu çok etkili oluyor...

ben hiç ekmek kullanmam sevmem
çayımı kahvemi 15 yaşımdan beri şekersiz içerim yaş 33
senden eksik yaptığımn tek şey yürüyüş ve eliptik offf ooooffffffff........... demek bu çok etkili oluyor...

aynı yaştayız.. kesinlikle eliptik bisiklet kullan eğer imkanın yoksa, evde spor yapma şansın var mı? Youtube da fitness blender yazarsan, bir bayan bir sürü videolar var hemen hemen hepsi 30 ar dakika, ben onlarıda ara ara yapıyorum ve kan ter içinde kalıyorum. İlk başlarda 5-6 dakika dayanabildim, sonraki günlerde 15 dakika , 20 dakika derken şimdi sonuna kadar yapabiliyorum, kesinlikle faydasını göreceksin. Birde lunge press hareketi var basit ama zorlayıcı onu da netten görebilirsin, bunu mutlaka hergün yap derim

Selam arkadaşlar tatil bitti rejime ve spora devam :)) üç haftada 5kilo vermiştim ama bu son bir haftada 2kilo geri geldi sanırım o da ödem ikigünlük sporla veririm diye düşünüyorum Pazartesi kaldığım yerden devam hedef 55 yani 5kilo fazlam biraz daha sıkıcam dişimi ve kendine 3 hafta veriyorum yine :)) herkese başarılar

bir ayda 2 kilo verdim eskisi kadar dirayetli değilim :/ şu an 56 yım ama 65 gibi sanki hiç vermemiş gibi duruyor herkes vermişsin diyor ama üst bacaklarım hala kalın 38 giyiyorum ama bilmemiyorum eskiden 6 sene önce falan 56 kilo iken incecik zapzayıf dururdum şimdi çok tuhaf bir şekilde tartıda eksiliyor fakat görüntüde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…