60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar merhabaa! Benimle birlikte kilo verecek bir arkadaş arıyorum.Kilom 68 yaşım 18 hedefim 50.İsteyenler bana mesaj atabilir

sonunda 69 kg oldugum icin buraya da katilayim dedimmmmmmm..
84 kgdan indim hedefim 56 kg haydi bakalimmmmmmmm

A

Ayyyyy maşallah sana anlatırmışn neler yaptın
uzun bi süredir yediklerime çok dikkat ediyorum, özellikle akşam yemeklerini arada atlayınca ya da çok az yediğimde çok farkediyor gerçekten.
bir de haftada 3 gün spor yapıyorm kişisel eğitmen eşliğinde.
yani klasik seyler cok az yiyorum ve spor yapıyorm.

Slm kızlar bende 95 ten 67ye inmiş biri olarak yeniden doğduğumu hissediyorum şimdi 66 küsürlü bi kilom var boyum 163 hedefim 55 olmak bende aranıza katılabilir miyim

Bende koşu bandıyla 25 kilo verdim tek odada olmaktan çok sıkıldım eliptik aldım sen hangi seviyede kaç dakika biniyorsun yardımcı olursan sevinirim

Selam hanimlar seneler sonra tekrar kk dayim ve kilo verme konusunda coluk cocuk es derken hepsi duzene girdi ama su kilolar bas belasi bi verip bi aliyorum bayadir tartilmadim ama 60 kesin varim benide alirmisiniz araniza

Selam hanimlar seneler sonra tekrar kk dayim ve kilo verme konusunda coluk cocuk es derken hepsi duzene girdi ama su kilolar bas belasi bi verip bi aliyorum bayadir tartilmadim ama 60 kesin varim benide alirmisiniz araniza
Bende yeniyim banada cvp gelmedi

Merhaba bayanlar.1.58 boyundayım ve 64 kiloyum şuan.
Özellikle benim gibi kısa boylu bayanlar için fazla kilo kabus gibi bana göre.
Geçen yıl bu aylarda 65,5 kilodan 55 kiloya düştüm diyetle.Sonra aşırıya kaçtığım için o kilolar
ışık hızıyla geri döndü tabii. İlk hedefim 54 kilo olmak.Son hedefimde 40'lı bir kiloyu görmek .
Şimdilik 49 diyeyim . Ama sabitlemeyeyim hedefi çünkü 43 kiloda kendimi çok fazlalıklı da hissedebilirim 49'da
incecikte hissedebilirim.Son hedefim 40'lı bir kiloyu görmek diyeyim.Mottom yemek için yaşama yaşamak için ye.
Beslenme programım bir diyet listesi olmayacak dengeli besleneceğim sadece.En fazla yediğim öğün kahvaltı en az ise akşam olacak.
Spor destekli bir program olacak benimki.Haftada 2 gün pilates yapacağım.Evde ise yürüme bandında yürüyeceğim 60 dk sabah
60 dk akşam olmak üzere.Hergün ne yediğimi yazacağım buraya..Bu sefer kararlıyım kesin gidecek bu kilolar.Gitsin
kilolar gelsin 34 beden pantolonlar,kotlar. :))

Selam arkadaşlar benide aramıza alırsanız sevinirim önceden de hep mesaj yazdım ama diyet konusunda bir türlü istikrarlı ola.adim.taki 9 ay önce doğum yapıp eşim gobegimle dalga geçen é kadar bende karar verdim kimseye söylemeden diyet yapıyorum demeden kilo vermek istiyorum.yasim 35 68 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim.hamilelikte kilo almadım o kadar çünkü iştahım hiç yoktu.dogum yaptım. 68 oldum şu anda da 66 kiloyum yani 9 ayda sadece 2 kilo verebildi m.bendeki en büyük Problem gobegimle çok fazla bacaklar ince çok çirkin bir görüntü var yani.evlendigimde 54 kilo idim şimdide o kilom à yada 55 kilo olmak istiyorum.kilo verme konusunda bana yardımcı olun yada destek olalım birbirimize yaza kadar yada mart nisan ayına kadar 10 kilo vermek istiyorum.ayda 2 kilo versem diye hesap ediyorum ama inşallah yapabilirim.cok yemek düşkünü değilim ancak tatlı ve hamur işinden vazgecemiuorum

Merhaba bende 164 boyunda 67 kiloyum ve bugun Omni Diyeti yapmaya calisicam. Elimde kitabi olmadigi icin internetten okudugum kadariyla uyguluyorum :)

Selam , Bende bugün üye oldum.Boyum 1.58 ama kilom 69 . Yaklaşık bir yadır yürüyüşe başladım. Sabah ve akşam işe yürüyerek gidip geliyorum.Ekmeği hayatımdan çıkarttım ve günde iki litreden fazla su içiyorum. Birbirimize destek olarak daha hızlı kilo verebileceğimize inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…