- 26 Temmuz 2015
- 119
- 50
- 18
- 25
Ayyyyy maşallah sana anlatırmışn neler yaptınsonunda 69 kg oldugum icin buraya da katilayim dedimmmmmmm..
84 kgdan indim hedefim 56 kg haydi bakalimmmmmmmm
uzun bi süredir yediklerime çok dikkat ediyorum, özellikle akşam yemeklerini arada atlayınca ya da çok az yediğimde çok farkediyor gerçekten.A
Ayyyyy maşallah sana anlatırmışn neler yaptın
Bende koşu bandıyla 25 kilo verdim tek odada olmaktan çok sıkıldım eliptik aldım sen hangi seviyede kaç dakika biniyorsun yardımcı olursan sevinirimaynı yaştayız.. kesinlikle eliptik bisiklet kullan eğer imkanın yoksa, evde spor yapma şansın var mı? Youtube da fitness blender yazarsan, bir bayan bir sürü videolar var hemen hemen hepsi 30 ar dakika, ben onlarıda ara ara yapıyorum ve kan ter içinde kalıyorum. İlk başlarda 5-6 dakika dayanabildim, sonraki günlerde 15 dakika , 20 dakika derken şimdi sonuna kadar yapabiliyorum, kesinlikle faydasını göreceksin. Birde lunge press hareketi var basit ama zorlayıcıonu da netten görebilirsin, bunu mutlaka hergün yap derim
Bende yeniyim banada cvp gelmediSelam hanimlar seneler sonra tekrar kk dayim ve kilo verme konusunda coluk cocuk es derken hepsi duzene girdi ama su kilolar bas belasi bi verip bi aliyorum bayadir tartilmadim ama 60 kesin varimbenide alirmisiniz araniza
Merhaba o nasıl bi diyet anlatır mısın
Çooook teşekkür ederim Neler neler deniyoruz bakalım bide bunu kendimize uyarlayıp denerizÇoğunluk sebze ve meyveden olusan bir diyet 2 haftada en az 5,5 kg verdiriyormus fakat detayli bilgi bulamadim http://www.diyetevim.com/2014/09/omni-diyeti-ile-2-haftada-7-kilo-verin.html burdan inceleyebilirsin cnm
Ablalarım kardeslerim burda yeniyim kilomu çok dert ediyorum kendime özgüvenim hiç kalmadı bu sebepten uzun süredir bir çok konuda yararlandığim kadinlarkulubu ne bu gün üye oldum kısmet bu güneymisbenim gibi kilosundan rahatsız olan ve zayıflamaya karar verenler (bu arada 67 kiloyum) günlük oluşturup link atsa ve birbirimize destek olsak bir yardımcı olurmusunuz yeni olduğum için burayı bile zor buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?