60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende 18 yaşında 55 kilodan birdenbire 85e çıktım dur demesem dahada gidiyordu. 20 yaşıma kadar bu kiloda kaldım almadım vermedim:) ama biturlu kabullenemedim. Sonunda diyet listeleri araştırmaya başladım televizyon da Şeyda Coşkun diyetini gordum. Hoşuma gitti aktarda aldım soluğu belki bilirsiniz önemli kurali ağırlıklı bitki çayları bide günde 1 saat yürüyüş diyet listeside var elbet. Harfiyen uydum 69a dusebildim 3 4 ayda metabolizmam zayıf olmasa daha çok verirdim ama çık Afedersiniz yilllardiiir geçmeyen kabizligim var şimdi farklı bir diyet yapmak istiyorum bitki caylarindan Gına geldi insan birseyi çok yapınca bikiyor yoksa diyet süper. Herneyse öneriniz varmii:))

Günaydın arkadaşlar dün yazamadım hiç. Sabah kahvaltı ettim sadece öğlen bir şey yemedim. saat dört gibi 1 elma yedim. İş kötü geçmişti hiç keyfim yoktu. Eve gittim ve gider gitmez yattım 12 saat uyumuşum.
Bu sabahta 1 haşlanmış yumurta yedim, 1 sade kahve ve 1 şekersiz çay. Muhtemelen 1 kg vermişimdir stresten :)

Canım kabızlığa yürüyüş çok iyi geliyor,günde 30 dakika yürüsen inan bana bu sorundan hemen kurtulursun.Ben yıllarca çektim kabızlık, gaz sancıları .Ama ne zaman her gün yürümeye başladım hemen bittiÖyleki yürüyüş yaparken tuvaletim gelmeye başladı :)

İnan denemedigim şey kalmadı. Benimki farklı canım ya heralde hiç geçmeyecek. Yinede çok sagol:)

kizlaar 60 69 kilo arasindakiler birlikte zayifliyormus benim haberim yok saka saka vardi da nedense yazmamistim hic. 2 sene önce 70 79 kilo grubundaydim simdi döndüm geldim 60 69 grubuna bana da yer var mi

Merhaba bende 65-66kilo arasinda gidip geliyorum. Aslinda 58 kiloydum. Tek basima zorlaniyorum diyet yaparken. Belki burda daha kolay olur diye katilmak istedim. Istikrarli olaamiyorum

selam :) yeniden ben, pc im bozulmustu telden takip edemem diye yazmadim. sürekli paylasimda bulunmuyor sanirim burasi

Selam herkese bende bayadır yoktum işte işler güçler birazda tembellik derken işte zaman gelip geçiyor..
Bayram öncesine kadar 56.3 kg falandım, bu sabah tartıldım 57.8 kg yim. İşte 1,5 kg aldım yalan yok ama yedimde inkar yok vücudum çok dirençsiz kalmıştı artık yemek istiyordu çünkü çok kısmıştım, saldım şimdi sıkı tutmaya başlıyorummmm.
şuan 57.8 kg yim, aralık sonunda yani 2016 ya girerken 52 kg olacağım. Bugünden başlıyorum, hepinize kucak dolusu sevgiler

Merhaba ben de katılmak istiyorum.. 1 yıllık evliyim evlendikten sonra ćok kilo aldım... Insanların artık aa sen hamile misin demelerinden bana hamileymis de saklıyor musum gibi bakmalarından bıktım... Yaklasık 1 bucuk aydr diyet yapıyordum kendimce verdim ama arada da 600 gram aldgm oldu düzenli bir sekilde yediklerime dikkat etmek istoyorum... 64.2 kiloyum 1.60 boyum yönetici beni de aranıza alırsanız çok sevinirim neler yapılıyor bilgi almak istiyorum

Kızlar benide gruba dahil eder misiniz, dün tartildim 64,5 olmusum dun diyete başladım salata ve çorba diyeti, hedefim 57

arkadaşlar bende 62 kg. kimler var zayıflamak isteyen... ben varım hazırım :)
boyum 1.63 62 kg. 59 kg idim geçen yaz ama bu yaz ne olduysa oldu aldı 3 kg. lutfen birlikte hedef belirleyip hergün yazalım , birbirimizi motive edelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…