- 27 Ekim 2015
- 3
- 0
- 1
- 36
insallah hedefine ulasirsin. oncelikle cok gecmis olsun. hosgeldin. bende 65.9 kiloyum hedefim once 59 olmak. sonrada 55 olmak.Herkese selam bu ilk mesajım. 23 yaşında 66.7 kiloyum, 4 gün önce bu iş böyle olma diyerek özel bi hastanenin beslenme bölümüne gittim , kan tahlili sonucu insülin direnci çıktı ve ferritinim çok çok düşük çıktı, hem şeker hapı hem de Demir için kan rengi şurup gibi bir şey verdiler tabii bir de diyet listesi.. Kısaca şöyle : sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek, 5 tane zeytin , 2 parmak peynir sınırsız domates salatalık yeşillik , 2 saat sonda ara öğün bir adet meyve ve yağsız süt, öğlen protein içerikli tavuk et balık peynir vs ama 80-120gr arası ve yağsız salata , 2 saat sonra ara öğün bir bardak ayran yarım paket diyet büskivi , akşam da 6 yemek kaşığı sebze yemeği , yoğurt ve 1 dilim ekmek , 21:30dan önce bir sade activia içine tarçın , günde bir tane de sade soda.bugün 3. Günüm, çikolata tatlı yememek çok zormuş ağlıycaktım ama alışıyorum , kendime diyet arkadaşı arıyorum , doktor hedefimiz 50 kg sesi , şuan 22 kg yağ varmış vücudumdavücut yaşındaki 26ymış herkese kolay gelsin
teşekkür ederim arkadaşım sana da kolay gelsin. Bugün yine işe gelmeden bir bardak limonlu sıcak su içtim, iş yerine yemeğimi kahvaltımı getiriyorum mecbur napayıminsallah hedefine ulasirsin. oncelikle cok gecmis olsun. hosgeldin. bende 65.9 kiloyum hedefim once 59 olmak. sonrada 55 olmak.
iyi aksamlar arkadasim. simdiye kadar yediklerimiz bizi bu hale getirdi zaten. sevdiklerimiz hep zararli. tadi guzel olanlar sisirdi bizi. dogru yolda gidiyosun devam et.teşekkür ederim arkadaşım sana da kolay gelsin. Bugün yine işe gelmeden bir bardak limonlu sıcak su içtim, iş yerine yemeğimi kahvaltımı getiriyorum mecbur napayımNeyse kahvaltıda : 5 tane zeytin, 2 parmak genişliğinde peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, bir bardak çay, 10 tane çeri domates 2 tane turşu boylardan salatalık yedim, 2 saat sonra ara öğünüm var 1 tane elma 1 tane süt. Hayatımda süt içmemiş ben 4 gündür süt içiyorum ah ah
tabiki faydasi olur. zaten en iyi kalori yakan sey eliptik bisikletmis.Spor olarak akşamları (8densonra₺ eliptik bisiklet yapsam faydası olur mu ? Daha erken gelemiyorum eve
Nasıl gectı dıyetısyen kontrolun cnm13 kasımda 66.6 kg başladığım diyetimin bu gün 10. günü, tartıda 64.7 kg çıktım yarın diyetisyende ilk kontrolüm var ay hadi inş :):):)
Insallah hedefledıgın kıloya ulasırsın cnm.selam hanımlar ben gelmeyeli baya oldu kaçaklardanım...
Burada 67 kg ile başlayan zayıflama serüvenim 56.2 kg ile son bulmuştu. Kurban bayraında diyet yapmadım açıkcası ve o zamandan bu zamana da diyete devam etmedim 2 ay oldu hemen.. Bu sabah tartıldım 58.1 kgyim
2 ayda 2 kg almışım :-( benim hedefim 52 kg olabilmek , bugünden itibaren başladım, kilo vermem zorlaştı, boyuma ve kiloma , yaşıma göre almam gereken kalori ortalama 1400 kalori.
1200 kalori günlük almam gereken kalori.. bu şekilde ayda 1 kilo ya veririm yada veremem.
bakalım neyse, ama nisan başı 52 kg olacağım orası kesin.
hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?