60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de 60 kiloyum katılmak istiyorum, ne yapmamız lazım, yeni katıldım yardımcı olabilir misiniz? Kendi başıma hiç başarılı olamıyorum.

Merhabalar! Uzun süredir üyeyim fakat ne yazık ki pek aktif olamıyordum. Birlikten kuvvet doğar dedim ve ben de aranıza katılmak istedim. Acaba hala devam ediliyor mu bu grup şeklinde kilo verilmeye? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

60 kiloyum, bir an önce 55'i görmek hedefim! Beni de aranıza alır mısınız?

slm kizlar. bende bu yolculukta yer almak istiyorum . su anki kilom 65 hedefim 59 olmak ve korumak. boyum 1.63

Herkese selam bu ilk mesajım. 23 yaşında 66.7 kiloyum, 4 gün önce bu iş böyle olma diyerek özel bi hastanenin beslenme bölümüne gittim , kan tahlili sonucu insülin direnci çıktı ve ferritinim çok çok düşük çıktı, hem şeker hapı hem de Demir için kan rengi şurup gibi bir şey verdiler tabii bir de diyet listesi.. Kısaca şöyle : sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek, 5 tane zeytin , 2 parmak peynir sınırsız domates salatalık yeşillik , 2 saat sonda ara öğün bir adet meyve ve yağsız süt, öğlen protein içerikli tavuk et balık peynir vs ama 80-120gr arası ve yağsız salata , 2 saat sonra ara öğün bir bardak ayran yarım paket diyet büskivi , akşam da 6 yemek kaşığı sebze yemeği , yoğurt ve 1 dilim ekmek , 21:30dan önce bir sade activia içine tarçın , günde bir tane de sade soda.bugün 3. Günüm, çikolata tatlı yememek çok zormuş ağlıycaktım ama alışıyorum , kendime diyet arkadaşı arıyorum , doktor hedefimiz 50 kg sesi , şuan 22 kg yağ varmış vücudumda vücut yaşındaki 26ymış herkese kolay gelsin

insallah hedefine ulasirsin. oncelikle cok gecmis olsun. hosgeldin. bende 65.9 kiloyum hedefim once 59 olmak. sonrada 55 olmak.

insallah hedefine ulasirsin. oncelikle cok gecmis olsun. hosgeldin. bende 65.9 kiloyum hedefim once 59 olmak. sonrada 55 olmak.
teşekkür ederim arkadaşım sana da kolay gelsin. Bugün yine işe gelmeden bir bardak limonlu sıcak su içtim, iş yerine yemeğimi kahvaltımı getiriyorum mecbur napayım Neyse kahvaltıda : 5 tane zeytin, 2 parmak genişliğinde peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, bir bardak çay, 10 tane çeri domates 2 tane turşu boylardan salatalık yedim, 2 saat sonra ara öğünüm var 1 tane elma 1 tane süt. Hayatımda süt içmemiş ben 4 gündür süt içiyorum ah ah

iyi aksamlar arkadasim. simdiye kadar yediklerimiz bizi bu hale getirdi zaten. sevdiklerimiz hep zararli. tadi guzel olanlar sisirdi bizi. dogru yolda gidiyosun devam et. menun guzel.

bugunki menummm
kahvaltim

1yumurta

5 zeytin. yarim cb. ceviz

2yk. peynir. domates biber

ogle

dar.dnl ton limonlu 160 gr

aksam

1kase tarhana cobasi

1tabak brokoli

Salata 2 yk yogurt

su insallah 3lt yapcam. spor yok.

selam hanımlar ben gelmeyeli baya oldu kaçaklardanım...

Burada 67 kg ile başlayan zayıflama serüvenim 56.2 kg ile son bulmuştu. Kurban bayraında diyet yapmadım açıkcası ve o zamandan bu zamana da diyete devam etmedim 2 ay oldu hemen.. Bu sabah tartıldım 58.1 kgyim

2 ayda 2 kg almışım :-( benim hedefim 52 kg olabilmek , bugünden itibaren başladım, kilo vermem zorlaştı, boyuma ve kiloma , yaşıma göre almam gereken kalori ortalama 1400 kalori.
1200 kalori günlük almam gereken kalori.. bu şekilde ayda 1 kilo ya veririm yada veremem.

bakalım neyse, ama nisan başı 52 kg olacağım orası kesin.

hepinizi öptüm

Insallah hedefledıgın kıloya ulasırsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…