60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Insallah hedefledıgın kıloya ulasırsın cnm.
Amin Canım benim teşekkürler :) bugün 13. Günüm, sabah 63 kg çıktım :) 13 günde 3.6 kg verdim inan hiç inanamıyorum ama sanki vermiyormuşum gibi geliyor , tartıda görmesem inanmıycam. Ama bu kadar çabuk vermemin sebebi bence biraz da ilaçlar , günde 2 tane şeker hapı içiyorum insülin için , bence onun da etkisi büyük diyorum ben.. Sende durumlar ne Canım?

Nasıl gectı dıyetısyen kontrolun cnm
Diyetisyenimden olumlu yorumlar aldım , 11. Günümde diyetisyene gittim ve kahvaltımı yapmış halde 64.1 kg çıktım , 2.5 kilo vermiştim , 1.4 kg yağdan gitmişti , bu sabah baktım 63.0 çıktı , vallahi gidiyor yağlar çok şükür . Diyet listemi güncelledi, öğleden sonra bir bardak ayrana bir tam sade soda karıştırıp içiyorum başta garip geldi ama şimdi alıştım sevdim çok tok tutuyo :)

cok sevindim canim. maasallah devam devam. bende de iyi gidiyor. ama tartida pek degisiklik yok :) 2kilo verdim sadecene

Kızlar selam,

Daha önce buraya uğramıştım. 62 kilo idim o zamanlar, 57 falan olmak istiyodum. 60'a düştüm lakin...

Zor bir süreçten geçtim ve yememe içmeme dikkat etmedim. Hareket sıfır. Artık insanlar sana noolmuş demeye başladı. Anladım ki tekrardan kilo verme vakti...

Şu an 67 kiloyum. Boyum 168.
57-58 olmak istiyorum. Kaç ayda inebilirim? Bir de önerileriniz nedir?

Siz burda yediklerinizi yazıp düzeltmeler mi yapıyorsunuz? öyleyse ben de yazmak isterim...

Haftaya Çarşamba diyetisyen yolunu da tutacağım inşallah.

Herkese selam, bu ara moralim bozuk. Doktorun verdiği matofin şeker ilacı çok midem bulandırıyor, halsizlik yapıyor. Pazartyesi günü dershanede baygınlık geçirdim, bir sürü çikolata tatlı yedirdiler, kan şekerim yerlerde sürünüyordu Çok iştahsızım , hep halsizim ama kilo da veröiş gibi hissetmiyorum, yarın 2. kontrolüm var diyetisyene söyleyeceim bu şikayetleri hadi inşallah

Selamlar kızlar ben bugün bi kapsül aldım bitkisel özlü eczaneden.Arkadaş kullanmış zayıflamış diyetle beraber.
adı s ve a 30 gün.....siz hiç böyle metodlar denediniz mi yaww

kızlar merhabalar. aranıza yeni katıldım. 07 ekim itibariyle diyete başladım bazı sağlık sebeplerinden dolayı. boyum 1.60. şuan 64.1 kiloyum ama motivasyonum felaket kırıldı. 31 aralık 1-2 ocakta yemediğimi bırakmadım. p.tesi itibariyle yeniden diyetime başladım ama canım sürekli bişeyler istiyor. lürfen yardım edin bana

Merhaba kızlar yaşım 22 ben diyetisyen yardımı almadan kendi çabamla 70 kilodan 62 kiloya düşerek 2 ayda 8 kilo verdim. Hedef kilom 55. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Umarım yardımcı olabilirim.
1. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, omlet, 1 dilim peynir, 3-4 adet zeytin
Öğle: 3 adet galete çubuğu
Akşam: 1 kase sulu yemek, 1 su bardağı yoğurt (yağsız)
Gece: 1 porsiyon meyve (1 adet elma gibi)
2. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3-4 adet zeytin
Öğle: 1 fincan türk kahvesi
Akşam: 1 tabak tavuk salatası
Gece: 1 porsiyon meyve
3. Gün
Sabah: 1 adet activia kahvaltı zamanı
Öğle: 3 adet burçak
Akşam: 1 kase sulu yemek, 1 bardak yoğurt
Gece: 1 porsiyon meyve
4. Gün:
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine peynir ve domates, 3-4 adet zeytin diğer öğünlerim hemen hemen aynı.
Daha sonra en başa dönüp yiyorum. Sabahları 2 gün normal kahvaltı yapıp 3. gün activia yiyorum. Yani 2 haftada 5 adet activia yemiş oluyorum. Öğlenleri bir gün kahve içtiysem diğer gün galete ya da burçak (ikisinden de 3 adet) yiyorum.
-Günde 3 lt su iciyorum. Su gerçekten tok tutuyor.
-Abur cubur, çikolata, cips, çerez yemiyorum, asitli içecekler içmiyorum.
-Makarna, pilav (bulgur dahil), kızartma (her çeşit) yemiyorum.
-Her gece yatmadan yarım bardak yarım yağlı süt içiyorum.
-Meyve olarak muz, armut dışında her meyveden 1 porsiyon olacak şekilde yiyorum. (Yarım elma, yarım mandalina gibi)
-Günde en az 2 bardak yeşilçay, 1 bardak rezene çayı içiyorum.
-Haftada bir maydanoz suyu içiyorum. (Maydanozları saplarıyla birlikte kaynatıyorum)

kızlar selam ben de evlendikten sonra kilo alanlardanım düğünde 58 kilo olan ben 1 senede 6 kilo aldım sabah tartıldım 64.6 çıktım çocuk düşünmeye başladık ama kilo vermem lazım zaten bir de kilo aldıkça acaba hamile mi bakışlarından da sıkıldım :s

Merhaba arkadaşlar ben doğumdan sonra kilo aldım bir kısmını verdim bir kısmını da vermeye çalışıyorum şu an 15 aylık bebeğim var. Bölüm 1.60 cm kilom 69.hizlica Zayıflamak istiyorum ayda 3 kilo vererek 55e kadar inmek istiyorum motive olmak için buraya bazen yazacam. Herşeyden az yiyerek daha çok hareket ederek ve yeşil çay içerek zayiflamayi düşünüyorum. Kolay gelsin herkese:))

Merhaba,

Bundan 1 yıl öncesinde 51 kilo olan ben 11 kilo alarak şuan 62 kiloya ulaşmış ve daha da önüne geçmezsem ilerleyecek gibi görünüyor
Nişanlandıktan sonra evlilik stresi ile insanlar zayıflarken ben aksine kilo aldım ve 5 ay sonra düğünüm var ! En acilinden eski halime geri dönmem şart ancak kendime destek olacak ve beni motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Kızlar yardım lütfen.
Ve şöylede bir durum var başladığım diyetlerde bir türlü istikra sağlayamıyorum.

Tatlım selam, ben de seninle aynı durumdayım hatta daha da kötü bir durumdayım, normalde hep 58 kilo olan ben 2 sene önce 40 kiloya kadar düştüm sonra da 76 kiloya kadar çıktım sonra baya zahmetli ve psikolojik olarak çökük bir şekilde bir kilo alıp bir vererek 60 kiloya kadar düştüm şimdi tekrar kilo alıp 65-66 ya çıktım ama bende bu şekilde yoruldum artık eski ben olma zamanı !!

selamlar kızlar bende 3. kuzumdan sonra 63 altına inemedim oncesinde 57 idim gecen yaza kadar 62 idim ve kilo vermek istiyordum sonra işletme açtım ve 7 ay sonra 66 kg benim doğum kilom 68 69 du üçündede hiç bu kadar kilo almamıştım sürekli dükkkandayım işte gıda üzerine şarküteri düzensiz yemek saatleri kuru yemek vs derken kilo aldım arada 68 oluyorum 66 ya kadar düşüyorum kendime iananamıyorum eskiden en fazla kilom 60 dı, şimdi 60 ı görsem mucize gibi geliyor bana . artık kilo vermem gerekiyor kendimi toparlamam lazım benide aranıza kabul edin kızlar kolay gelsin herkese .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…