- 15 Kasım 2015
- 11
- 13
- 3
- 33
Amin Canım benim teşekkürler :) bugün 13. Günüm, sabah 63 kg çıktım :) 13 günde 3.6 kg verdim inan hiç inanamıyorum ama sanki vermiyormuşum gibi geliyor , tartıda görmesem inanmıycam. Ama bu kadar çabuk vermemin sebebi bence biraz da ilaçlar , günde 2 tane şeker hapı içiyorum insülin için , bence onun da etkisi büyük diyorum ben.. Sende durumlar ne Canım?Insallah hedefledıgın kıloya ulasırsın cnm.
Diyetisyenimden olumlu yorumlar aldım , 11. Günümde diyetisyene gittim ve kahvaltımı yapmış halde 64.1 kg çıktım , 2.5 kilo vermiştim , 1.4 kg yağdan gitmişti , bu sabah baktım 63.0 çıktı , vallahi gidiyor yağlar çok şükür . Diyet listemi güncelledi, öğleden sonra bir bardak ayrana bir tam sade soda karıştırıp içiyorum başta garip geldi ama şimdi alıştım sevdim çok tok tutuyo :)Nasıl gectı dıyetısyen kontrolun cnm
cok sevindim canim. maasallah devam devam. bende de iyi gidiyor. ama tartida pek degisiklik yok :) 2kilo verdim sadeceneDiyetisyenimden olumlu yorumlar aldım , 11. Günümde diyetisyene gittim ve kahvaltımı yapmış halde 64.1 kg çıktım , 2.5 kilo vermiştim , 1.4 kg yağdan gitmişti , bu sabah baktım 63.0 çıktı , vallahi gidiyor yağlar çok şükür . Diyet listemi güncelledi, öğleden sonra bir bardak ayrana bir tam sade soda karıştırıp içiyorum başta garip geldi ama şimdi alıştım sevdim çok tok tutuyo :)
Selamlar kızlar ben bugün bi kapsül aldım bitkisel özlü eczaneden.Arkadaş kullanmış zayıflamış diyetle beraber.
adı s ve a 30 gün.....siz hiç böyle metodlar denediniz mi yaww
Aaa niye ki çok üzüldüm.Ben arada alıyorum çok bağlı değilim.Tok tutuyo diye o da.Canım tatlı.abur cubur istemiyor.denedim denemez olaydım hepsi bünyemi iyice bozduu
Tatlım selam, ben de seninle aynı durumdayım hatta daha da kötü bir durumdayım, normalde hep 58 kilo olan ben 2 sene önce 40 kiloya kadar düştüm sonra da 76 kiloya kadar çıktım sonra baya zahmetli ve psikolojik olarak çökük bir şekilde bir kilo alıp bir vererek 60 kiloya kadar düştüm şimdi tekrar kilo alıp 65-66 ya çıktım ama bende bu şekilde yoruldum artık eski ben olma zamanı !!Merhaba,
Bundan 1 yıl öncesinde 51 kilo olan ben 11 kilo alarak şuan 62 kiloya ulaşmış ve daha da önüne geçmezsem ilerleyecek gibi görünüyor
Nişanlandıktan sonra evlilik stresi ile insanlar zayıflarken ben aksine kilo aldım ve 5 ay sonra düğünüm var ! En acilinden eski halime geri dönmem şart ancak kendime destek olacak ve beni motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Kızlar yardım lütfen.
Ve şöylede bir durum var başladığım diyetlerde bir türlü istikra sağlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?