60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar, ben de daha önce karatay tarzi beslenmeyle güzel sonuçlar almistim ve aslinda bi sure sonra gercekten sizin beslenme aliskanligjniza donusuyor ve kendinizi cok daha iyi hissediyosunuz. Ben bu beslenmeyi birakmamaya calistim birakmaya da niyetim yok :) ama şimdi biraz daha kilo verebilmek için daha kurallı bi uygulama yapacağım. Gelişmeleri de hafta hafta buradan paylaşacağım.
 

Bu arada daha kurallı bir uygulamadan kasıt karatayı biraz daha kitabina uygun uygulamak :)
 
P pann ben ilk defa okudum karatayı. Aslında mantıklı da geldi. Bi de bunu deneyeyim. Ne kaybederim ki.
Bu sabah ilk kahvaltımı yaptım. Ekmeksiz duydum mu bilmiyorum. 4 saat sonra birşeyler yiyeceğim.
 
Merhaba hanimlar
Bende 50 kg dum dogumdan sonra 75) 65 ile diyete basladim 1 hafta once. diyetisyene gidiyorum. Hedefim 50 kg. Cok var gibi duruyor ama yaza fitim insallah. Bende buradayim bundan sonra
 
Insulin direncine baktirdinizmi en buyuk kilo verememe sebebi o oluyomus
 
Insulin direncine baktirdinizmi en buyuk kilo verememe sebebi o oluyomus
Evet tüm kan testlerimi yaptırdım. Bir sıkıntı yokmuş.
Uzun zamandır aynı şekilde beslendiğim için veremediğimi düşünüyorum
 
P pann ben ilk defa okudum karatayı. Aslında mantıklı da geldi. Bi de bunu deneyeyim. Ne kaybederim ki.
Bu sabah ilk kahvaltımı yaptım. Ekmeksiz duydum mu bilmiyorum. 4 saat sonra birşeyler yiyeceğim.

Aslında bir süre sonra acıktıran asıl şeyin ekmek vb olduğunu anlayacaksın. Yani o kadar proteini ye dikkat et sonra amaan yaninda da az da olsa ekmek yiyivereyim dedigin anda aslında acikma saatini direkt düşüruyosun. Tecrübeyle sabittir. Daha önce de yazmıştım ben aslında uzunca bi süredir bunlara dikkat ediyorum ama hareketim eskisinden az ve kiloda öyle boyle ileri geri gidip duruyorum. Bakalım yine sıkı bir dikkatle sonuç ne olacak. bu arada evde spora başlayacam ilerlemelerimizi paylaşalim.
 
Merhaba Arkadaşlar,

Ben kendimi bildim bileli hep kilolu bir çocukluk geçirdim arkadaşlarımın yanında hep kilolu bi yapım vardı. En son çıktığım kilo 96,5 kiloydu. Diyetisyene gitmeye karar verdim ve 2 ay gibi sürede 81 e düştüm daha sonra diyetisyenim hastaneden ayrılınca bende bıraktım gitmeyi. Kendi çabalarımla diyet yaptım bi aldım bi verdim ama hiç bir zaman 81 kiloya çıkmadım bununda nedeni sanırım diyetisyenle birlikte sağlıklı bir şekilde zayıfladığım için olsa gerek. Kendi uğraşlarım sonucunda hayatımda hiç olamadığım 63,6 kiloyuda gördüm ama sağlıksız ve aç durarak yaptığım diyetler sonucunda geri aldım Mart ayının 9 unda diyete başladım ve diyetisyene başvurdum başlangıç rakamım 70 ti. şuanda 68,8 kiloya düştüm ayın 18 inde tartılacağım hedefimde 55 diyetisyenim 59 yeterli olur dedi ama ben hiç zayıf olmadığım için 55 rakamı benim hayalim inşallah başaracağım. Kimseye diyet listemi veremem nedeni ise ben evliyim ve benim kan tahlillerime göre hazırlanan diyet listesi olduğu için veremem kimsenin sağlığını yönlendirecek yetkiye sahip değilim. Artık sizinleyim umarım istediğim kiloya ulaşırım UMARIM HERKES İSTEDİĞİ KİLOYA ULAŞIR MAGAZAYA GİTTİKLERİNDE DİLEDİĞİ KIYAFETİ ALABİLİRLER. KİLOSUNDAN DOLAYI KİMSE BOL ve İSTEDİĞİ OLMAYAN KIYAFETLERLE HAYATLARINI SINIRLANDIRMAZ. YEDİĞİNİZ YEMEK O AN SİZE GÜZEL GELEBİLİR AMA UNUTMAYIN HAYAT 5 DAKİKADAN İBARET DEĞİL. İSTEDİĞİNİZİ YERSENİZ İSTEDİĞİNİZİ GİYEMEZSİNİZ. ÖMÜR BOYUDA ETRAFINIZDAKİ ÇITI PITI GÜZEL BAYANLARI SÜZMEKLE GEÇİRİRSİNİZ. SORULARI OLANLAR OLURSA HER DAİM YAZABİLİRLER GÖRDÜĞÜMDE SEVE SEVE CEVAPLAMAYA HAZIRIM.
 
Merhabalar... bende bir gruba dahil oluyum, motivasyon olur dedim ama genelde topikler açılmış bırakılmış.. inşallah sizden bir dönüş olur kilom 65.300 boyum 157.. iki gün önce yürüyüş ve diyet başladım. . Bugün yürüyüşe çıkmadım ama diyete devam sanırım 5 gün yürümek yeterli olur.. hadi hayırlısı.. kolay gelsin bize
 
Merhaba arkadaşlar. bende de 1.68 boy 62 kilo var. 2.5 yıldır evliyim evlenmeden önce çok sıkı spora başlamıştım. 5 ay düzenli.konuştum ve bölgesel çalıştım 36 bedene inip 56 yi görmüştüm ve selulitlerim gitmişti.çok güzel sıkılaşmistm. ama küçük bir ilçeye evlendim ve koşacak yer olmadığı için bırakmak zorunda kaldım(bu arada hızlı tempolu yürüyüş beni zayiflatmiyorr ). malum tekrar kilolarimi aldım. ama şimdi tekrar başlıyorum ve kararliyim. pazardan beri salı hariç her gün yarım saat kostum. Bugün de kosacagim. hedefim yine 56!!! İdeal kilomun o olduğunu düşünüyorum. umarım her şey planladığım gibi gider.
 
Benim de hedefim 54-56 arası sıkı takipteyim seni kilolarımız da yakın
 
Huuu Kimsecikler yok mu burda topici biraz canlandırmak gerekiyor yahu toplanın kızlarrr Birbirimizi motive ederek zayıflayacağız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…