Merhabalar, ben de daha önce karatay tarzi beslenmeyle güzel sonuçlar almistim ve aslinda bi sure sonra gercekten sizin beslenme aliskanligjniza donusuyor ve kendinizi cok daha iyi hissediyosunuz. Ben bu beslenmeyi birakmamaya calistim birakmaya da niyetim yok :) ama şimdi biraz daha kilo verebilmek için daha kurallı bi uygulama yapacağım. Gelişmeleri de hafta hafta buradan paylaşacağım.Çok dengeli beslenmeme ve spor yapmama rağmen malesef kilo veremiyorum. 3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum. Yeşil çay içiyorum. Bol su içiyorum.
Yarından itibaren tam yapamasam da karatayı uygulamaya çalışacağım. Vücudumu şaşırtmam gerek
Merhabalar, ben de daha önce karatay tarzi beslenmeyle güzel sonuçlar almistim ve aslinda bi sure sonra gercekten sizin beslenme aliskanligjniza donusuyor ve kendinizi cok daha iyi hissediyosunuz. Ben bu beslenmeyi birakmamaya calistim birakmaya da niyetim yok :) ama şimdi biraz daha kilo verebilmek için daha kurallı bi uygulama yapacağım. Gelişmeleri de hafta hafta buradan paylaşacağım.
Insulin direncine baktirdinizmi en buyuk kilo verememe sebebi o oluyomusÇok dengeli beslenmeme ve spor yapmama rağmen malesef kilo veremiyorum. 3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum. Yeşil çay içiyorum. Bol su içiyorum.
Yarından itibaren tam yapamasam da karatayı uygulamaya çalışacağım. Vücudumu şaşırtmam gerek
Evet tüm kan testlerimi yaptırdım. Bir sıkıntı yokmuş.Insulin direncine baktirdinizmi en buyuk kilo verememe sebebi o oluyomus
merhaba 1 kilo var aramızda takipteyim seniEvet arkadaşlarrrrr 70 ile başlamıştım 9 Martta bugün tartı günümdü 67.9 kiloya düşmüşümmm :) Kimse yokki burada da ufsss
Benim de hedefim 54-56 arası sıkı takipteyim seni kilolarımız da yakınMerhaba arkadaşlar. bende de 1.68 boy 62 kilo var. 2.5 yıldır evliyim evlenmeden önce çok sıkı spora başlamıştım. 5 ay düzenli.konuştum ve bölgesel çalıştım 36 bedene inip 56 yi görmüştüm ve selulitlerim gitmişti.çok güzel sıkılaşmistm. ama küçük bir ilçeye evlendim ve koşacak yer olmadığı için bırakmak zorunda kaldım(bu arada hızlı tempolu yürüyüş beni zayiflatmiyorr ). malum tekrar kilolarimi aldım. ama şimdi tekrar başlıyorum ve kararliyim. pazardan beri salı hariç her gün yarım saat kostum. Bugün de kosacagim. hedefim yine 56!!! İdeal kilomun o olduğunu düşünüyorum. umarım her şey planladığım gibi gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?