- 23 Ocak 2012
- 15
- 5
- 86
Şu an için zorlanmıyorum dün akşam öğünüm salata ve 200 gram etten oluşuyordu. Hepsini bitiremedim. Tuvalete çıkmak vs farkeder o yüzden ilk günkü çıkan kiloyu değiş diyetin ikinci günü çıkan kiloyu bazalmak lazım. Ben diyete salı başladım. Çarşamba sabahı çıkan rakama göre hesaplanır bugün 63.4 civarı çıkmıştım sanırım. Yarın sabah çarşamba ve perşembe sabahı farkını yazarım buraya. Bakalım diğer günler nasıl geçecek. Diyette tek farklı yaptığım şey şekersiz kahve ve çay tüketiyorum gün içinde. Kalorisi olmayan sıvıları eklemekte sakınca görmüyorum özelliklede kahveyi.Whiteredmooncum hoş geldin, bizle isveç diyeti kilo sonuçlarını paylaşırsan sevinirim ilerleyen zamanlarda, ben de o diyeti yapmayı düşünüyorum yol gösterirsen mutlu olurum :):) Salı gününden beri kilonda bir değişim oldu mu ? diyeti uyguaması zor mu ?
Hoş geldin tatlım, inşallah hepimiz başaracağız önemli olan inanmak ve gerekeni yapmak :):)benide alın aranıza
68 kiloyum 60 olmam lazım boyum 164cm
bu hafta yürüyüşe başladım 40 dk kadar yürüyorum hem zihnimi boşaltıyorum ama yememi azaltamadım dolayısıyla bi etki etmedi yürüyüş. bende karar verdim yaz gelmeden 60ı görmem lazım
aa nfk inanmıyorum:) zayıflamak için bir destek bulayım, bir topiğe kapak atayım dedim seni gördüm:) nasılsın ,ben 68im yaklaşık 3 haftadır diyet yapmaya çalıştım,yarı aç gezdim saatlerce ama hiç veremedim. sanırım sorunum ara öğün yapmamaktı. şimdi bir de ara öğünlerle deneyeceğim bakalımbir pazar monusu
kahvaltı: sucuklu yumurta+ 2 zeytin+ 1 D ekmek
ogle: 3 kaşık yoğurt+ 2 kaşık light musli+ yarım elma
akşam: fırında balık+ salata+ 3 etli lahana sarmasi+ 1 dilim ekmek+ 1,5 bardak kola
BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM İLK BEBEĞİMDE 67 KİLOYLA HAMİLE KALDIM ŞİMDİ İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUM BİRAN ÖNCE KİLO VERMEM GEREKİYOR.@daisybeti
sanırım iki haftayı geçti diyet. az ve sık yiyorum. çoğu diyette tavsiye edildiği üzere..bu giden odemdir, o yüzden pek de önemsemedim açıkçası.. bakalım bu hafta ne olacak...
diyet urun paketlenmis musli, mısır gevreği yada diyet bisküvi falan yemiyorum.. günde iki meyve yiyorum..genelde elma ve portakal. muza sakin yaklaşma.. glisemik indeksi cok yüksek.. patates bezelye yemiyorum.. geri kalan sebzelerden az zeytinyagli yemek yapıyorum.. kuru baklagil özellikle yeşil mercimek ve buğday salatası yapıyorum. dereotu limon hem lezzetli hem doyurucu. mutlaka ayran yoğurt iki uç öğünde tuketiyorum.. ekmek de tam buğday ekmeği günde 2 bazen 3 dilim olacak şekilde yiyorum.. ekmeksiz yapamam. hea bi de fındık ve badem. ara öğünde 10-15 tane. akşam yemeğini az önce yedim.. yatana kadar yemek yok. midem kazanırsa yine az yoğurt yada bi elma.. akşam belli saatten sonra yememek hakkaten zayıflama konusunda en etkili püf nokta. ben de ikinci çocuğa niyetleriyorum. 5-6 kilo da olsa daha düşük kiloyla hamile kalmak avantaj olur. tabi bu yeme düzenini miktarca ve cesitce artırıp ama abartmadan hamilelikte de devam ettirirsem inş sonra zorlanmam.. ilk hamilelikte 67 ile gebe kalmistim, 20 kilo almıştım.. kizim 6 aylıkken 70 kiloydum. ama vücudum sarkmisti ve 4 ay spor salonuna gittim. hem kilo verdim ondan da önemlisi vücudum çok sıklaştı. 63 kiloydum ama kesinlikle çok daha zayıf gostetiyordum
EVT CANIM KENDİ ÇABAMLA VERDİM DİYETİSYENE GİTMEDİM BURADA YARIŞMA VARDI HAFTALIK YİNE O SAYEDE VERDİM. GÜN İÇİNDE NORMAL YEMEĞİ YİYORUM KAHVALTIYLA PEK ARAM YOK SADECE ÖĞLE YEMEĞİ BİRDE YOGURT, AKŞAMARI GEÇ SAATTE HİÇ YEMEK YEMEDİM YADA ÇOK AZ YEDİM PİRİNÇ,PATATES,HAVUÇ HAMURİŞİNİ AZ YEDİM SPOR YAPMADIM DAHA DOGRUSU YAPACAK ZAMANIM YOK BU ŞEKİLDE VERDİM ŞUANKİ KİLOM 68 8-9 KİLO DAHA VERİRSEM ÇOK ÇOK DAHA MUTLU OLACAĞIM. HAMİLELİĞİMİ DAHA RAHAT GEÇİRMEK İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM AÇIKÇASI :)) SEN NE DURUMDASIN NASIL VERDİNR reklam , hoşgeldin..
10 kiloyu kendi cabanla mi verdin? öyle değilse bile seni tebrik ediyorum. inş kalan kilolar da uçup gider.
ben yıllardır 60in altına dusmedim. benim için ütopik bi rakam gibi geliyor, öyle zayıf olma gibi bi isteğim yok. evlemdigimde o civardaydım çünkübir kadının en zayıf halinin, evlendiği zamanki hali olduğu düşünülürse bu böyle
uzun zaman önce rakamlara takılıyordum..işte mesela 63 olmalıyım gibi.. ama aynadaki görüntü beni tatmin ve mutlu ediyorsa rakamlara takilmamam gerektiğini farkettim.. kendimi spor yapmasam da 64-65 kiloda güzel görüyorum. maalesef sporda devamlılığı sağlayamıyorum.. Zor verip kolayca aliyorum..öyle abur cubura tatlıya bile gerek yok yanı. sağlık olsun.. iki kez bu topikle birlikte diyet yapıp kilo verdim. inş bu sefer de öyle olacak.
sen neler yapıyorsun kilo vermek namina? 60a dusmeden hamilelik dusunmuyorsun galiba?..
ilk çocuguma zaten kilolu hamile kalmıştım 67 kilo ile 83 kilo ile doguma girdim. 6 ayda verdim 10 kiloyuR reklam ,
valla çok iyi vermissin, helal. doğum kilosu muydu bu ?
su cuma zayıflama yarışmaları var, onlara mi takiliyorsun?
ben spor yapmıyorum sua n. yediklerimin kalorisine dikkat ediyorum, birkaç gundur ayça kaya nin sayarak zayıfla teorisi var ya, duymuşsundur muhtemelen, onu inceliyorum.. sanırım onunla devam edicem. şöyle 2-3 kilo daha versem supper olacak.
10 kiloyu kaç ayda verdin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?