60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu an için zorlanmıyorum dün akşam öğünüm salata ve 200 gram etten oluşuyordu. Hepsini bitiremedim. Tuvalete çıkmak vs farkeder o yüzden ilk günkü çıkan kiloyu değiş diyetin ikinci günü çıkan kiloyu bazalmak lazım. Ben diyete salı başladım. Çarşamba sabahı çıkan rakama göre hesaplanır bugün 63.4 civarı çıkmıştım sanırım. Yarın sabah çarşamba ve perşembe sabahı farkını yazarım buraya. Bakalım diğer günler nasıl geçecek. Diyette tek farklı yaptığım şey şekersiz kahve ve çay tüketiyorum gün içinde. Kalorisi olmayan sıvıları eklemekte sakınca görmüyorum özelliklede kahveyi.

benide alın aranıza
68 kiloyum 60 olmam lazım boyum 164cm
bu hafta yürüyüşe başladım 40 dk kadar yürüyorum hem zihnimi boşaltıyorum ama yememi azaltamadım dolayısıyla bi etki etmedi yürüyüş. bende karar verdim yaz gelmeden 60ı görmem lazım

Hoş geldin tatlım, inşallah hepimiz başaracağız önemli olan inanmak ve gerekeni yapmak :):)

kızlar hoşgeldiniz...

bugünkü monum;

kahvaltı: 1 dilim ekmek + KK peynir + 4 zeytin + çay
ara: 3 diyet biskuvi + Yeşilçay
öğle: 1 tabak yeşil mercimek + 1 dilim ekmek + 15-20 fındık + 6 fıstık
ara: 3 kaşık yoğurt + 2 kaşık light musli
akşam: 1 tabak domates çorbası + 1 dilim ekmek + 5-6 tane etli lahana sarması.

ah o sarmaları yemeseydim iyiydi..

b hafta diyette 1 ayim doluyor. regl olmak uzereyim. ufak kacamaklar başladı
bi de bu hafta fazla karbonhidrat tükettim. pazartesi tartida pek cazip bi sonuç gorecegimi sanmıyorum..

su bir iki haftayı kendimi salmadan geçirebilirsem ins muvaffak olucam.

bugünkü monum;

kahvaltı: kk peynir, 1 D ekmek, 2 zeytin ve çay.
ara: 1 portakal
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1d ekmek, 1 bardak ayran.
ara: 3 kaşık yoğurt+2 kaşık light musli
akşam: 1 tabak domates çorbası, 3 etli lahana sarması, salata

bir pazar monusu

kahvaltı: sucuklu yumurta+ 2 zeytin+ 1 D ekmek
ogle: 3 kaşık yoğurt+ 2 kaşık light musli+ yarım elma
akşam: fırında balık+ salata+ 3 etli lahana sarmasi+ 1 dilim ekmek+ 1,5 bardak kola

bir pazar monusu

kahvaltı: sucuklu yumurta+ 2 zeytin+ 1 D ekmek
ogle: 3 kaşık yoğurt+ 2 kaşık light musli+ yarım elma
akşam: fırında balık+ salata+ 3 etli lahana sarmasi+ 1 dilim ekmek+ 1,5 bardak kola
aa nfk inanmıyorum:) zayıflamak için bir destek bulayım, bir topiğe kapak atayım dedim seni gördüm:) nasılsın ,ben 68im yaklaşık 3 haftadır diyet yapmaya çalıştım,yarı aç gezdim saatlerce ama hiç veremedim. sanırım sorunum ara öğün yapmamaktı. şimdi bir de ara öğünlerle deneyeceğim bakalım

Ben de yazayım menümü
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, domates salatalık yarım kk peynir azıcık köz biber ve 2 zeytin
15 de bir kivi bir muz 6-7 adet badem yarım avuç beyaz leblebi
18 de bir kepçe çorba 2 Yk taze fasulye kurusu 4 köfte
Ardından Türk kahvesi
50 dk Barre workout yaptım bugün.

Gunaydin kizlar..

Regl oldum. Diyette 4. hafta sonuçları

başlangıç : 69.1
geçen hafta : 66.6
bu hafta : 66.3
giden : 300 gr
toplam giden : 2.8
hedef : 65

Bir ayda 4 kilo veremedim, şaka gibi :/
Sağlık olsun. Devam edicem.
Benim tartı da canımı sıkıyor. 3 farklı noktada 3 başka sonuç veriyor. Aslında pili de yeni takıldı ama farklı yerlerde bu dijital tartilarin farklı gösterdiğini okumustum.
Çareyi hep aynı noktada tartildigim kiloyu baz almakta buldum. Kilo yanlış olsa da sanırım verdiğim kiloyu, eksi artı değerleri doğru olcuyordur. Sizin bu konuda fikriniz nedir??

İnş sizin tartı sonuçlarını daha güzeldir mesajlarınızı yazın takipteyim. Herkese başarılar..

busmai ,

Dunya kucuk, kadınlar kulübü daha küçük :)

As, nasilsin? Çocuklar nasil?

AC kalmakla kesinlikle kilo verilmiyor. Ara ogunleri atlama. 3 ana 3 ara öğün ideal. Sabah kahvaltini geciştirme, akşam az ve erken saatte yemeye çalış. Ara ogunlerdeki o azıcık şey ana öğünde yemeğe saldirmani engelliyor. Deli gibi AC hissetmiyorsun. Bunlara dikkat edersen veriliyor. Kaç kilo hedefin?

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün itibariyle ciddi anlamda başladım iyice salıverdim. verdiğim 10 kiloyu tekrar almak istemiyorum şuanki kilom 68 hedefim 60

günaydın kızlar
sabah 35 dk slim in 6 yaptım ve geldim.

BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM İLK BEBEĞİMDE 67 KİLOYLA HAMİLE KALDIM ŞİMDİ İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUM BİRAN ÖNCE KİLO VERMEM GEREKİYOR.

R reklam , hoşgeldin..

10 kiloyu kendi cabanla mi verdin? öyle değilse bile seni tebrik ediyorum. inş kalan kilolar da uçup gider.

ben yıllardır 60in altına dusmedim. benim için ütopik bi rakam gibi geliyor, öyle zayıf olma gibi bi isteğim yok. evlemdigimde o civardaydım çünkü bir kadının en zayıf halinin, evlendiği zamanki hali olduğu düşünülürse bu böyle

uzun zaman önce rakamlara takılıyordum..işte mesela 63 olmalıyım gibi.. ama aynadaki görüntü beni tatmin ve mutlu ediyorsa rakamlara takilmamam gerektiğini farkettim.. kendimi spor yapmasam da 64-65 kiloda güzel görüyorum. maalesef sporda devamlılığı sağlayamıyorum.. Zor verip kolayca aliyorum..öyle abur cubura tatlıya bile gerek yok yanı. sağlık olsun.. iki kez bu topikle birlikte diyet yapıp kilo verdim. inş bu sefer de öyle olacak.

sen neler yapıyorsun kilo vermek namina? 60a dusmeden hamilelik dusunmuyorsun galiba?..

EVT CANIM KENDİ ÇABAMLA VERDİM DİYETİSYENE GİTMEDİM BURADA YARIŞMA VARDI HAFTALIK YİNE O SAYEDE VERDİM. GÜN İÇİNDE NORMAL YEMEĞİ YİYORUM KAHVALTIYLA PEK ARAM YOK SADECE ÖĞLE YEMEĞİ BİRDE YOGURT, AKŞAMARI GEÇ SAATTE HİÇ YEMEK YEMEDİM YADA ÇOK AZ YEDİM PİRİNÇ,PATATES,HAVUÇ HAMURİŞİNİ AZ YEDİM SPOR YAPMADIM DAHA DOGRUSU YAPACAK ZAMANIM YOK BU ŞEKİLDE VERDİM ŞUANKİ KİLOM 68 8-9 KİLO DAHA VERİRSEM ÇOK ÇOK DAHA MUTLU OLACAĞIM. HAMİLELİĞİMİ DAHA RAHAT GEÇİRMEK İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM AÇIKÇASI :)) SEN NE DURUMDASIN NASIL VERDİN

R reklam ,

valla çok iyi vermissin, helal. doğum kilosu muydu bu ?

su cuma zayıflama yarışmaları var, onlara mi takiliyorsun?

ben spor yapmıyorum sua n. yediklerimin kalorisine dikkat ediyorum, birkaç gundur ayça kaya nin sayarak zayıfla teorisi var ya, duymuşsundur muhtemelen, onu inceliyorum.. sanırım onunla devam edicem. şöyle 2-3 kilo daha versem supper olacak.

10 kiloyu kaç ayda verdin sen?

hamilelik için kilo vermeye çalışıyoruz da, gebelikte zaten kilo alınıyor inş amacım onda da diyetime riayet etmek.. geçen sefer 20 kiloya yakın aldım. evet kolay gidiyor hamilelik kilosu ama 2.-3. doğumlardan sonra öyle kolay olmuyormus anlattıklarına gore. yaş da 31 hatta Alışamadım 32 metabolizma da eskisi gibi hızlı değil.

ilk çocuguma zaten kilolu hamile kalmıştım 67 kilo ile 83 kilo ile doguma girdim. 6 ayda verdim 10 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…