60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[bence bu işin sırrı akşam yemeği ne kadar az akşam yemeği yersen o kadar çabuk veriyorsun birde su içmek çok önemli akşam yemeği yemeyince 400-500 kalori fark ediyor.

bugün diyetimde gayet iyi gidiyorum. şu anda yeşilçayımı içiyorum. sabnah işe gelmeden de 40 dk slim in 6 yaptım.

evet akşam yemeğini erken yemek, az yemek sanırım püf noktası..hemen ertesi gün bile eksiyi tartida gormek mümkün.

reglinin etkisiyle, öğleyin bi seyler kaçırdım ben.

4.Takim ve Takim arkadaslarim adina, Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.

lady peacock

arkadaşıma diyetisyen yatarken pul biberli yoğurt yediriyor. kahve de ara öğüne vermiş. uzun süre aç kalınca kaslarınız gidiyor siz de kilo verdiğinizi sanıyorsunuz demiş. mesela hiç ekmek yemezdim ona her öğün bir dilim ekmek yazmış. ilginç ..
hedefim şimdilik 64, ama hayalim 60

evet kesinlikle AC kalmamak lazım, kastan gidiyor. uzun zaman önce o hatayı yapmıştım. 3-4 kiloda bile yüzüm yanaklarım cokmustu

Akşam üstü işten eve gelince engelleyemediğğm bi açlık basıyor beni. Neye saldıracağımı şaşırıyorum. Gözüm dönüyor resmen.

akşam yemeğini kacta yiyorsun?
bu soru sanırım bana.
öğle yemeğimi 12 de yiyorum. akşam yemeğimi 18 de. 16:30 da evde oluyorum. aşırı acıkmış oluyorum. hatta kan testi yaptırdım geçen hafta. bir pronblem çıkmadı.
sabah 2 mil yaptım.

ara ogunun yok mu peki? yemekten 3-4 saat sonra ben de deli gibi Acikmış oluyorum. ara ogunler dizginliyor...

midem bulanıyor, regliyim karnim agriyor. hiçbirşey yapasim yok. :/

ara ogunun yok mu peki? yemekten 3-4 saat sonra ben de deli gibi Acikmış oluyorum. ara ogunler dizginliyor...

midem bulanıyor, regliyim karnim agriyor. hiçbirşey yapasim yok. :/
aslında var. mesela şimdi kuru meyve yiyeceğim biraz. öğleden sonra da ya elma ya da 3 adet diyet bisküvi.
ama nedense acıkıyorum. neye saldıracağımı şaşırıyorum.
tatlı istiyor canım. halley gibi...

Merhaba arkadaşlar ben de 64.3 ile başlıyorum kilo verme sürecine. Hedef 56. öyle fazlasıyla planlı programlı saatli gramli diyetler hic bana göre değil :) Malesef ki uygulayamiyorum. Ama temel beslenmede bazi seylere dikkat ederek daha önce de vermiştim kilo. Yine ayni sekilde yapmayi düşünüyorum. Aslinda kilom hep 60 lardaydi ama iki eksik iki fazla git gel oluyodu. tok kalabilmek icin protein tuketip sifir şeker(zaten kullanmiyorum) sıfır ekmek unlu ürunler şeklinde başladım. İki ogun yiyorum. Geç kahvaltı ve akşam yemegi. Arada şekersiz türk kahvesi ve çok içim ezilirse kuruyemiş atıştırmalik yapiyorum. Akşam yemekten sonra yatana kadar da yine çok içim ezilirse bir avuç kuruyemis ya datuzsuz ayran. arada illaki fire verebiliriz ama onemli olan dengeyi koruyabilmek diye dusunuyorum. Hepimize kolay gelsin, hepimize sağlıklı ve zayif görünümleer.

kızlar ben de aranıza katılıyorum evlilik beni mahvetti ya evlendikten sonra tam 7 kilo aldım. şuanki durum yaş 26 boy:172 kilo:66 birbirimizi motive edelim yoksa gidişat kötü

Merhaba arkadaşlar ben de formda yeniyim. 10 aylık bebeğim var 63.5 hamile kaldım 82.5 kilo doğum yaptım. 70 kiloya kadar kendiliğinden gitti. 3 haftadır diyetisyen kontrolünde diyete başladım 67 oldum. İdeal kilom 63 ama ben seneye bebek düşündüğüm için hedef 58 yani 9 kilom var umarım herkes dileği kiloya ulaşabilir.

Selamlar ben üç haftadır cuma zayıflama yarışmasın da 7. takimdayim 76 kilo ile başladım 69 a düştüm artık buraya yazacagim

Çok dengeli beslenmeme ve spor yapmama rağmen malesef kilo veremiyorum. 3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum. Yeşil çay içiyorum. Bol su içiyorum.
Yarından itibaren tam yapamasam da karatayı uygulamaya çalışacağım. Vücudumu şaşırtmam gerek

valla bu hafta bende de durum stabil.. :/

ufak tefek birkaç kaçamak oldu ama onlar da birkaç tuzlu kraker, bir iki kaşık yemek. regliyim. bugün markette koca bi bitter aldım kendime. sonra kasadan geri dönüp yerine bıraktım.. bu kadarla atlattım diye seviniyorum güya ama tartida bırakın eksiyi artı cikiyorum..

hani surda verdiğim de 3 kilo ya.. hedefim zaten makul bi rakam, ama bu çetrefil de adamı bezdiriyor.

neyse ucunu bırakmak yok. nankor bu diyetler.. az gevseyince hop geri geliyor kilolar. yok arkadaş! almam o kilolari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…