- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Ben varım nasıl kilo verdin bana da yardımcı olur musunuzHuuu Kimsecikler yok mu burdatopici biraz canlandırmak gerekiyor yahu toplanın kızlarrr Birbirimizi motive ederek zayıflayacağız
Topik nerde linkKızlar spor topiği açtım, benle başlamak isteyen buyursun
Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???
Selam ben varımEvet arkadaşlarrrrr 70 ile başlamıştım 9 Martta bugün tartı günümdü 67.9 kiloya düşmüşümmm :) Kimse yokki burada da ufsss
Merhaba boyumuz aynı ben 67 yim nasıl zayıflarımMerhaba arkadaşlar. bende de 1.68 boy 62 kilo var. 2.5 yıldır evliyim evlenmeden önce çok sıkı spora başlamıştım. 5 ay düzenli.konuştum ve bölgesel çalıştım 36 bedene inip 56 yi görmüştüm ve selulitlerim gitmişti.çok güzel sıkılaşmistm. ama küçük bir ilçeye evlendim ve koşacak yer olmadığı için bırakmak zorunda kaldım(bu arada hızlı tempolu yürüyüş beni zayiflatmiyorr ). malum tekrar kilolarimi aldım. ama şimdi tekrar başlıyorum ve kararliyim. pazardan beri salı hariç her gün yarım saat kostum. Bugün de kosacagim. hedefim yine 56!!! İdeal kilomun o olduğunu düşünüyorum. umarım her şey planladığım gibi gider.
Link altta hemen canım...Tıklarsan topiktesin..Topik nerde link
Merhaba 66 kiloyum, zayıflamak istiyorum, sizlerin deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum desteğinize ihtiyacım var, hiç diyet yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?