60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba 66 kiloyum, zayıflamak istiyorum, sizlerin deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum desteğinize ihtiyacım var, hiç diyet yapmadım
Ben bu aralar protein diyeti yapıyorum. Daha doğrusu besinlerin karbonhidrat değerlerini hesaplayarak 35-40 ünite arasında almaya çalışıyorum. Netten araştırabilirsin sana uyar mı diye

Ben bu aralar protein diyeti yapıyorum. Daha doğrusu besinlerin karbonhidrat değerlerini hesaplayarak 35-40 ünite arasında almaya çalışıyorum. Netten araştırabilirsin sana uyar mı diye
Ben bu diete alistim bugün 6.günüm 3 kiloya yakin gitti bittikten snra ramaxana kadar diet yapcam.migdem küçüldü zaten :) bsey yerken bile tereddüt te kaliyorum sanki orucluyumda orucun bozulcakmis GB hissediyorum :)

o zaman en baştan başlayalım
kilom şu an 61 önce 50li rakamlara düşelim
sonra 50 - 59 kilo aralığındakiler başlığına gideriz

Ben cumalari tartiliyorum her hafta arkadaslar. Buraya da bildirim yapayim. Bu sabah ki kilom 62.7 gecen hafta 62.4 regl den dolayi 300 gr artidayim. Amacim haftaya cuma 60.li bir kiloda olmak. En az 1.8 verebilmem lazim.

Bnde ayni kilodayim,ve diyet yapmayi beceremedim
Baslayip bozdum hep
63 e dustum tekrr aldm 66 oldum
Dogum kilolarim hala bnmle 1.5 yil oldu
Nasil vericez,motive olup bozmamam lazimmm

Dietim dun bitti bugünde devam ettim hatta devam da edicem 3 kilo verebildm 14 gunde egzersiz de yaptim ramazanda da devam edicem diete iftarda sadece çorba ve salata sahurdada haşlanmış yumurta ve peynir yicem.çok alistim diete canim hic bsey istemiyo ilk günler zorlandm ama SMD alistim migdem küçüldü :)

Merhaba gruba yeni geldim. 64 kiloyum.boyum 1.58 .Zayıflamak istiyorum. Umarım bu grup bana iyi gelir arkadaşlar.

Günaydın kızlar bende aramıza katılmak istiyorum bir dönem burada kilo vermiştim. Tekrar başlamak istiyorum.

Nasıl burda sistem hergün yediklerimiz mi yazıyorsunuz?
Benim boyum 1.70
Kilom 66.5
Bir tane 11 aylık kızım var bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…