Hoşgeldin :) 4 günde 2 kilo verdim 63 ile basladm 61 kiloyum şuanda :)merhaba bende 65 im size katilmak istiyorum
Ben bu aralar protein diyeti yapıyorum. Daha doğrusu besinlerin karbonhidrat değerlerini hesaplayarak 35-40 ünite arasında almaya çalışıyorum. Netten araştırabilirsin sana uyar mı diyeMerhaba 66 kiloyum, zayıflamak istiyorum, sizlerin deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum desteğinize ihtiyacım var, hiç diyet yapmadım
Ben bu diete alistim bugün 6.günüm 3 kiloya yakin gitti bittikten snra ramaxana kadar diet yapcam.migdem küçüldü zaten :) bsey yerken bile tereddüt te kaliyorum sanki orucluyumda orucun bozulcakmis GB hissediyorum :)Ben bu aralar protein diyeti yapıyorum. Daha doğrusu besinlerin karbonhidrat değerlerini hesaplayarak 35-40 ünite arasında almaya çalışıyorum. Netten araştırabilirsin sana uyar mı diye
hoşgeldin cnm boy ve kilon kaç ? hedefin nedirGünaydın kızlar bende aramıza katılmak istiyorum bir dönem burada kilo vermiştim. Tekrar başlamak istiyorum.
Hoşgeldin :)Merhaba gruba yeni geldim. 64 kiloyum.boyum 1.58 .Zayıflamak istiyorum. Umarım bu grup bana iyi gelir arkadaşlar.
Hoşbuldum:))Hoşgeldin :)
Ben de kimse cevap yazmadım şey yazmamistim görmedin yazdığını çok sevindim görünce :) yarın aktif olarak gruba katlayın o zaman.pardon yazmışsın görmemişim :)
evet yazmıyor kimseKızlar buraya kimse yazmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?