60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende denegelemeye çalışıyorum bazen aşırıya kaçtığım oluyor ertesi gün az yiyip dengelemek için bir de sporu arttırıyorum.
ay ben hiç spor yapamıyorum bir gün yapıyorsam ikinci gün hiç içimden gelmiyor akşam saat 6 ile 7 buçuk arası biraz yürüyüş yapabiliyorum hepsi o kadar

canım ağrı var ise erteleme bence. bu arada kaç günde verdin 5 kiloyu neler yaptın
Ben 20 gün yaptım bu dieti sadece haşlanmış yumurta peynir yeşillik yedim bide bol su ve egzersiz 10 gün oruç tuttum biraktim orucu migdem çok agriyo hala pazartesiye randevu aldm Dr a gidicem migdem çok küçüldü nerdeyse hic bsey yemiyorum

Bende 67 kiloyum 4 yasinda kizim var. Artik zayiflamak istiyorum bende. Ama bu ara daha cok kilo aldim. Ramazanda iftarda zaten cok yiyorum. Spor zaten yok. Yardimci olun bana lutfen . Gaza gelmem lazim...

Bende 67 kiloyum 4 yasinda kizim var. Artik zayiflamak istiyorum bende. Ama bu ara daha cok kilo aldim. Ramazanda iftarda zaten cok yiyorum. Spor zaten yok. Yardimci olun bana lutfen . Gaza gelmem lazim...
canım ekmek yeme yemek kilo yapmıyor zaten ekmeği kes ben sıcak su içiyorum içine biraz limon sıkıyorum onunda faydasını gördüm ramazanda bırakmıştım iki gündür içiyorum yine hemen 1 buçuk kilo verdim toksin atıyor vücuttan

Peki kac bardak su iciyosun iftardan sonra bu sekilde. Bide soguk su metabolizmayi daha cabuk hizladiriyor diyolar sen neden sicak su iciyosun

Peki kac bardak su iciyosun iftardan sonra bu sekilde. Bide soguk su metabolizmayi daha cabuk hizladiriyor diyolar sen neden sicak su iciyosun
ramazandan önce hep sıcak veya ılık su içiyordum şimdi iftarda soğuk yatmadan sıcak su sahurda da sıcak su içiyorum 62.4 altına inememiştim 10 gündür dün yeniden içmeye başladım bugün 61.0 gördüm çok terletiyor

bu arada ben düzenli olarak her hafta 1 kilo veriyordum sıcak su ile geçen hafta soğuk su içtim kilom sabit kaldı. bana sıcak su iyi geldi sana soğuk su iyi de gelebilir denemek lazım

Sahurda bende deniycem artik tesekkur ederim. Bi de benim gobegim var dogumdan kaldi bunun icin bi öneriniz var mi acaba. Mekik falan biliyorum ama daha farkli bisey olursa sevinirim

Sahurda bende deniycem artik tesekkur ederim. Bi de benim gobegim var dogumdan kaldi bunun icin bi öneriniz var mi acaba. Mekik falan biliyorum ama daha farkli bisey olursa sevinirim
göbek için bilmiyorum ben bekar olduğum için öyle bir sorunum olmadı akşamları çok geç yiyecek yeme akşam yediğimiz yiyecekler göbeği yağlandırıyor spor olarak en iyisi mekik diye düşünüyorum bende

Sahurumu yaptım

1 kase çorba + 1 tane haşlanmış yumurta + domates salatalık + 1 kaşık bulgur pilavı

3 gündür spor yok ve yediklerime hiç dikkat etmedim buraya yazmaya utandım valla. Verdiğim 5 kiloyu da geri aldım diye korkuyorum.
Yarın yürüyüş şart! Kendine gel toparlan artık!!!

Yemekten sonra mekik cekcem bende sicak limonlu su ve bi bardak ta form cay icicem ins.

Bana da burda tavziye etti bi arkadas dun basladim bende. Aksam yediklerimizi de yazalim

Bende ayni hic su icemiyorum. Sadece orucumu acerken o kadar

İftar menüm
1 tane hurma
5 kaşık mercimek çorbası
5 kaşık salata
3 kaşık menemen
1 1/2 kabak mücver

İşte bu kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…