60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende geldim kızlarrr son 5 kilo şuan 64 kiloyum 59 olayımm çoı istiyorum
neler yapıyorsunuz hangi diyeti uyguluyorsunuz

Sahur'da yediklerim (aslında yatmadan önce saat 24:00 civarı) marul domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmeği yoğurt ve kuru üzüm

İftar menüm
1 kase çorba 1 tane küçük biber dolması 1 tabak salata 4 kaşık sütlaç

1 saat kadar tempolu yürüyüş yaptım

Sahura kalkmayacağım o yüzden 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği bir dilim domates ve bi kaç tane kuru üzüm yedim şimdi yatacağım. İnşallah yarın çok acıkmam ..

Kizlar ben İsveç diyetini yaptm 5 kilo verdim 63 ten 58 e dustm bayağı bi değişim var ama migdem çok agriyo bu dietten snra başladı ramazan btsn Dr a gidicdm ;(

Kizlar ben İsveç diyetini yaptm 5 kilo verdim 63 ten 58 e dustm bayağı bi değişim var ama migdem çok agriyo bu dietten snra başladı ramazan btsn Dr a gidicdm ;(

Ooo süper canım bende 63 kiloyum 5 kiloyu ne kadar sürede verdin canım ve isveç diyeti nasıl oluyor bizi biraz aydınlatır mısın bende bi 5 kilo vermek için canımı koyarım ortaya

Mide ağrısı çok kötü canım git bi doktora belki yaptığın diyet kötü etkilemiştir doktor en iyisini bilir geçmiş olsun :)))

bende 62 altına inemedim bir türlü ramazanda artık kilomu korumaya çalışacağım bayramdan sonra sıkı diyet yapacağım

İftar menüm:
1 tane ramazan hurması
1/2 kase kremalı tavuk çorbası
1 tabak Tavuklu sebze yemeği
8 tane Sarma 1/4 dolma
Salata

Ama çok yedim ben ya

İftardan 1 saat sonra 40 dakika tempolu yürüyüş yaptım iftar çdan çnce 10 dakika merdiven çıkıp indim.

Spordan sonra da üzüm ve biraz karpuz yedim. Sahura kalkmayacağım. Suyumu içip yatacağım :))

Kizlar ne olur bana da yardimci oluun artik onune gecilemez bir halde kg almaya basladim ve stresten surekli biseyler yiyorum pantolonlarimin hic biri olmuyor 2 yasinda bebegim.var ilk dogum.yaptigimda bile hemen 57 ye 56 ya dustum ama su an gene 62 lere ciktim gobegim.aldi basini hidiyor boyum 158 cm dolayisiyla kilom.fazla.geliyor ne yapmaliyim.sizler ne yapiuorsunuz beraber yapalim ekmek yememeye karar verdim.bugunden itibaren ama ramazan iftarlar oluyor davetler vs vs boyle durumlarda ne yapiyorsunuz ben kg versem soyle 52 falan olsam dunyanin en mutlu insani olucam sanki

ekmek yeme cnm ramazan konusunda bende birşey yapamıyorum daha hafif beslenmeye çalış zaten ekmek yemeyince kilo almazsın

Sende bize katıl canım yediklerimizi yazalım spor yapmaya çalışalım yani 45 dk - 1 saat yeterli. Pilav makarna ekmek yemiyorum yiceksem tam buğday yada kepekli ekmek bir iki dilim o da kahvaltı da. Abur cuburu çıkar hayatından. İnşallah beraber başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…