- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
bende o niyetle geldimNiye yamiyo ben bi gruba yaza bilmek icin zayifladimda geldim
Kizlar ben İsveç diyetini yaptm 5 kilo verdim 63 ten 58 e dustm bayağı bi değişim var ama migdem çok agriyo bu dietten snra başladı ramazan btsn Dr a gidicdm ;(
bende 62 altına inemedim bir türlü ramazanda artık kilomu korumaya çalışacağım bayramdan sonra sıkı diyet yapacağım
ekmek tüketmiyorum zaten makarna pilav haftada bir gün yiyorum onuda vücut istiyor aradaBayramda almamaya bak canım ekmek pilav makarnayı kes sağlıklı beslen iftarda
canım ağrı var ise erteleme bence. bu arada kaç günde verdin 5 kiloyu neler yaptınKizlar ben İsveç diyetini yaptm 5 kilo verdim 63 ten 58 e dustm bayağı bi değişim var ama migdem çok agriyo bu dietten snra başladı ramazan btsn Dr a gidicdm ;(
ekmek yeme cnm ramazan konusunda bende birşey yapamıyorum daha hafif beslenmeye çalış zaten ekmek yemeyince kilo almazsınKizlar ne olur bana da yardimci oluun artik onune gecilemez bir halde kg almaya basladim ve stresten surekli biseyler yiyorum pantolonlarimin hic biri olmuyor 2 yasinda bebegim.var ilk dogum.yaptigimda bile hemen 57 ye 56 ya dustum ama su an gene 62 lere ciktim gobegim.aldi basini hidiyor boyum 158 cm dolayisiyla kilom.fazla.geliyor ne yapmaliyim.sizler ne yapiuorsunuz beraber yapalim ekmek yememeye karar verdim.bugunden itibaren ama ramazan iftarlar oluyor davetler vs vs boyle durumlarda ne yapiyorsunuz ben kg versem soyle 52 falan olsam dunyanin en mutlu insani olucam sanki
Kizlar ne olur bana da yardimci oluun artik onune gecilemez bir halde kg almaya basladim ve stresten surekli biseyler yiyorum pantolonlarimin hic biri olmuyor 2 yasinda bebegim.var ilk dogum.yaptigimda bile hemen 57 ye 56 ya dustum ama su an gene 62 lere ciktim gobegim.aldi basini hidiyor boyum 158 cm dolayisiyla kilom.fazla.geliyor ne yapmaliyim.sizler ne yapiuorsunuz beraber yapalim ekmek yememeye karar verdim.bugunden itibaren ama ramazan iftarlar oluyor davetler vs vs boyle durumlarda ne yapiyorsunuz ben kg versem soyle 52 falan olsam dunyanin en mutlu insani olucam sanki
ben mesela bir gün çok yersem diğer gün daha az yiyorum dengeliyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?