60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iftar menüsü
bir tane kabak dolması
bir tane biber dolması
4 kaşık kadar yoğurt
3 kaşık türlü yemeği
500ml greyfurt suyu
2 kupa sütsüz şekersiz kahve
en az 1 litre su

Çok güzel canımm 1 litre suyu hangi ara içtin kız maşallahhh

Ben kendime engel olamıyorum cıısss'lı bir tatlı yedim hay ben bu ağzıma biber mi sürsem napsam .

Ben kendime engel olamıyorum cıısss'lı bir tatlı yedim hay ben bu ağzıma biber mi sürsem napsam .
canım ben alanyada yaşıyorum burası yanıyor hem sıcak hem nemli evde olduğum halde iftara kadar canım çıkıyor bir de bugün 1 saat yürüyüş ile 1000 tane ip atladım akşamda iftarda su ile doydum diyebilirim

evet çok iyi olur ben yakında 50li sayılara inmiş olurum diğer 50-59 gurubunda kimse yazmıyor yeni topik yapsak süper olur

Ama ben açlığım be çabalarım sonucu 69 um şuanda kızlar iyi akşamlar bu arada ben cok yeniyim bu sitede
iyi akşamlar cnm bende ilk başlarda aç kaldım bünyem alışınca zaten vücut istemiyor biraz fazla yesem mide harekete geçiyor hemen ilk iki aydan sonra daha rahat kilo gidiyor sen ne zamandır diyettesin

Bence acalim hemen hatta sen baslat hadi

Ahahah canim biz biber de sursek ayy aciyla da guzel gidiyo der devam.ederiz evet yeni topic mi acicaz napicaksak yapalim ben artk hcbir kiyafetime sigamiyoruuum

Baslatmayi dusunuyo musun

iyi akşamlar cnm bende ilk başlarda aç kaldım bünyem alışınca zaten vücut istemiyor biraz fazla yesem mide harekete geçiyor hemen ilk iki aydan sonra daha rahat kilo gidiyor sen ne zamandır diyettesin
9bucuk ay önce dogum yaptım şubatta annemin süt olsun diye yaptığı ayva reçeli sonucunda 80 olduğumu görünce cıldırdım o gün başladım 2bucuk ay önce emzirmeyi bıraktım ve diyete başladım nisanın sonuna dogru yani önceki gün 69 gösteri nihayet tartı canımm hedefim hamilelik öncesi 59-60

İftardan sonra bir saat yürüyüş yaptım.
İftardan önce tartıldığımda 63 idim.

haftalık hedefin 1 kilo olsun cnm hem daha iyi motivasyon sağlıyorsun hedef yakın olduğu için ben öyle öyle kendi kendimi gaza getirdim sende 10 hafta sonra istediğin kiloya inmiş olursun

haftalık hedefin 1 kilo olsun cnm hem daha iyi motivasyon sağlıyorsun hedef yakın olduğu için ben öyle öyle kendi kendimi gaza getirdim sende 10 hafta sonra istediğin kiloya inmiş olursun
Umarım canım yoksa cok kötü depresyona giriyorum.akşamları yemek yemiyorum shake içiyorum.spoara da gidebilirsem bebeğim cok huysuz bu aralar

Neden emzirmeyi bıraktın? Sanki diyet yapabilmek için bıraktın gibi anladım. Oysa ki emzirmek günde 500 kalori yaktırıyor. Ben emzirerek verdim tüm kiloları

Neden emzirmeyi bıraktın? Sanki diyet yapabilmek için bıraktın gibi anladım. Oysa ki emzirmek günde 500 kalori yaktırıyor. Ben emzirerek verdim tüm kiloları
merhaba benım de 11 aylık bir kızım var emziriyorum fakat gece cok sık emıyor ve sabah uyandığımda tüm enerjımın cekıldıgını hıssedıyorum haliyle yemeğe saldırıyorum siz kac kıloydunuz kaça duştunuz biraz motivasyona ıhtıyacım var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…