- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
iftar menüsü
bir tane kabak dolması
bir tane biber dolması
4 kaşık kadar yoğurt
3 kaşık türlü yemeği
500ml greyfurt suyu
2 kupa sütsüz şekersiz kahve
en az 1 litre su
canım ben alanyada yaşıyorum burası yanıyor hem sıcak hem nemli evde olduğum halde iftara kadar canım çıkıyor bir de bugün 1 saat yürüyüş ile 1000 tane ip atladım akşamda iftarda su ile doydum diyebilirimÇok güzel canımm 1 litre suyu hangi ara içtin kız maşallahhh
Ben kendime engel olamıyorum cıısss'lı bir tatlı yedim hay ben bu ağzıma biber mi sürsem napsam .
evet çok iyi olur ben yakında 50li sayılara inmiş olurum diğer 50-59 gurubunda kimse yazmıyor yeni topik yapsak süper olurKızlar yeni bir topik açalım mı ya burda kim var kim yok anlayamıyorum bir türlü orada şöyle bir kural koyalım eğer canımız yasaklı bir yiyecek çektiğinde önce birbirimize soracağız bunu yiyebilir miyim diye onay gelmezse o kişi onu yemeyecek yerse cezalı duruma düşecekahahahh çok eğlenceli olur ya kızlar ne dersiniz
bende şimdi pekmezli buzlaş yiyeceğim içim yanıyor dahaÇok güzel canımm 1 litre suyu hangi ara içtin kız maşallahhh
Ben kendime engel olamıyorum cıısss'lı bir tatlı yedim hay ben bu ağzıma biber mi sürsem napsam .
Ama ben açlığım be çabalarım sonucu 69 um şuanda kızlar iyi akşamlar bu arada ben cok yeniyim bu sitedeevet çok iyi olur ben yakında 50li sayılara inmiş olurum diğer 50-59 gurubunda kimse yazmıyor yeni topik yapsak süper olur
iyi akşamlar cnm bende ilk başlarda aç kaldım bünyem alışınca zaten vücut istemiyor biraz fazla yesem mide harekete geçiyor hemen ilk iki aydan sonra daha rahat kilo gidiyor sen ne zamandır diyettesinAma ben açlığım be çabalarım sonucu 69 um şuanda kızlar iyi akşamlar bu arada ben cok yeniyim bu sitede
Bence acalim hemen hatta sen baslat hadiKızlar yeni bir topik açalım mı ya burda kim var kim yok anlayamıyorum bir türlü orada şöyle bir kural koyalım eğer canımız yasaklı bir yiyecek çektiğinde önce birbirimize soracağız bunu yiyebilir miyim diye onay gelmezse o kişi onu yemeyecek yerse cezalı duruma düşecekahahahh çok eğlenceli olur ya kızlar ne dersiniz
Ahahah canim biz biber de sursek ayy aciyla da guzel gidiyo der devam.ederiz evet yeni topic mi acicaz napicaksak yapalim ben artk hcbir kiyafetime sigamiyoruuumÇok güzel canımm 1 litre suyu hangi ara içtin kız maşallahhh
Baslatmayi dusunuyo musunKızlar yeni bir topik açalım mı ya burda kim var kim yok anlayamıyorum bir türlü orada şöyle bir kural koyalım eğer canımız yasaklı bir yiyecek çektiğinde önce birbirimize soracağız bunu yiyebilir miyim diye onay gelmezse o kişi onu yemeyecek yerse cezalı duruma düşecekahahahh çok eğlenceli olur ya kızlar ne dersiniz
9bucuk ay önce dogum yaptım şubatta annemin süt olsun diye yaptığı ayva reçeli sonucunda 80 olduğumu görünce cıldırdım o gün başladım 2bucuk ay önce emzirmeyi bıraktım ve diyete başladım nisanın sonuna dogru yani önceki gün 69 gösteri nihayet tartı canımm hedefim hamilelik öncesi 59-60iyi akşamlar cnm bende ilk başlarda aç kaldım bünyem alışınca zaten vücut istemiyor biraz fazla yesem mide harekete geçiyor hemen ilk iki aydan sonra daha rahat kilo gidiyor sen ne zamandır diyettesin
haftalık hedefin 1 kilo olsun cnm hem daha iyi motivasyon sağlıyorsun hedef yakın olduğu için ben öyle öyle kendi kendimi gaza getirdim sende 10 hafta sonra istediğin kiloya inmiş olursun9bucuk ay önce dogum yaptım şubatta annemin süt olsun diye yaptığı ayva reçeli sonucunda 80 olduğumu görünce cıldırdım o gün başladım 2bucuk ay önce emzirmeyi bıraktım ve diyete başladım nisanın sonuna dogru yani önceki gün 69 gösteri nihayet tartı canımm hedefim hamilelik öncesi 59-60
Umarım canım yoksa cok kötü depresyona giriyorum.akşamları yemek yemiyorum shake içiyorum.spoara da gidebilirsem bebeğim cok huysuz bu aralarhaftalık hedefin 1 kilo olsun cnm hem daha iyi motivasyon sağlıyorsun hedef yakın olduğu için ben öyle öyle kendi kendimi gaza getirdim sende 10 hafta sonra istediğin kiloya inmiş olursun
bende evde 2 gündür ip atlıyorum bugün atlayamadım ayak kaslarım çok kötü ağrıyorduUmarım canım yoksa cok kötü depresyona giriyorum.akşamları yemek yemiyorum shake içiyorum.spoara da gidebilirsem bebeğim cok huysuz bu aralar
Ya ben televizyonda bişey gördüm ayakkabı gibi giyiliyor zıplıyorsun adını bilmiyorum öyle bişey alma şansın varsa iyi olurbende evde 2 gündür ip atlıyorum bugün atlayamadım ayak kaslarım çok kötü ağrıyordu
funny jump ayakkabı mı aslında öyle birşey çok iyi olurYa ben televizyonda bişey gördüm ayakkabı gibi giyiliyor zıplıyorsun adını bilmiyorum öyle bişey alma şansın varsa iyi olur
Evet tam o.süper olur kaç kişi onunla zayıflamış ve de cok eğlencelifunny jump ayakkabı mı aslında öyle birşey çok iyi olur
Neden emzirmeyi bıraktın? Sanki diyet yapabilmek için bıraktın gibi anladım. Oysa ki emzirmek günde 500 kalori yaktırıyor. Ben emzirerek verdim tüm kiloları9bucuk ay önce dogum yaptım şubatta annemin süt olsun diye yaptığı ayva reçeli sonucunda 80 olduğumu görünce cıldırdım o gün başladım 2bucuk ay önce emzirmeyi bıraktım ve diyete başladım nisanın sonuna dogru yani önceki gün 69 gösteri nihayet tartı canımm hedefim hamilelik öncesi 59-60
merhaba benım de 11 aylık bir kızım var emziriyorum fakat gece cok sık emıyor ve sabah uyandığımda tüm enerjımın cekıldıgını hıssedıyorum haliyle yemeğe saldırıyorumNeden emzirmeyi bıraktın? Sanki diyet yapabilmek için bıraktın gibi anladım. Oysa ki emzirmek günde 500 kalori yaktırıyor. Ben emzirerek verdim tüm kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?