60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İftar menum
1kase corba
3 kasik kuru fasulye
2 kasik makarna
Salata
Karpuz
5 tane lokma tatlisi( biraz fazla kacti)

Sahurda
Patetes kizartmasi
Biraz peynir
Ceyrek bazlama
1 bardak Limonlu sicak su
2 bardak su

Bizden baska katilan yok sanirim. Keske daha fazla kisi gelse. Yarin tartilmayi dusunuyorum. 67.300 idim bakalim ne kadarim

Bizden baska katilan yok sanirim. Keske daha fazla kisi gelse. Yarin tartilmayi dusunuyorum. 67.300 idim bakalim ne kadarim
Ben de varim insallah canim su an sehir disindayim ama pazartesi evime donucem insallah birbirimizi takip edelim.birakmayalim hep beraber basaralim kizlar cok yakin bi arkadasim 10 15 gundur sadece ekmek.pilav ve makarna yememeye dikkat etti ve sonuca inanamadim.sanki tum kilolari birden ucu0 gitti EKMEK EKMEK EKMEK bizi sahsen beni mahfeden ekmek resmen salataya bana bana yiyorum hep beraber var iseniz siz de hic fire vermeden devam.edelim.herkes guncel kg yazsin olmak istedigi kg neyse onu da yazsin insallah hedefimize ulasalim bir liste yapalim var ise bu isten anlayan birileri ben cok anlamiyorum hepimiz bildirelim kg larimizi ve sonuca ulasalim insallah.. dusunsenize omrumuz hep olmak istedigimiz bedeni hayal ederek geciyor ve ve biz sirf bogazimizi tutamadigimiz icin istedigimiz o bedenden mahrumuz.. ben Allahin izniyle bu sefer cok kararliyim insallah yapalim ve bitsin bu is

ben buraya 19 mayısta yazmıştım tam bir ay oldu bakalım bir ayda kaç kilo gitmiş akşam kilo bildirimi yapacağım
dün ip atlamaya başladım bende

Bende mekik çekeyim göbeğimde ki yağları eritmem lazım. Sıcak limonlu su ne işe yarıyor canım annemde bi ara limonlu su içerdi
Soğuk su içmek ve hatta soğuk suda yüzmek, karnı acıktırarak daha çok yemek yenilmesine neden oluyor. İngiltere’de, soğuk suda yüzen ve spor yaptıktan sonra soğuk su içen kişiler üzerinde deneyler yapıldı. Araştırma sonucunda, bu kişilerin soğuk suda yüzerken daha sıcak suda yüzenlere oranla az kalori yaktığı belirlendi. Ayrıca, araştırmacılara göre; terli içilen soğuk su da sıcak suya oranla daha çok karın acıktırıyor. Sıcak su içmenin ise kişileri tok tutup zayıflattığını belirten uzmanlar, ”Zayıflamak isteyenler, sıcak su içmeli. Sıcak su, bağırsakları daha hızlı çalıştırırken fazla yağları da yakıyor” diyor. Yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır.

Su içmenin faydalarını bilmeyen yoktur. Peki su içmekten daha faydalı bir şey yok mu? Var! sıcak su içmek…

Sıcak su mide yüzeyinde kanda direkt olarak emilen birkaç maddeden biri. Beden suyu diğer bileşenlerden ayırmak zorunda kalmaz. Çinliler, 40 yaşından sonra oda sıcaklığından daha soğuk olan hiçbir şeyin bedene alınmaması gerektiğine inanırlar. Çünkü normal yaşlanma fiziksel değişimler getirir.

Sıcak su vücudu nasıl etkiler?

Kan damarları daha az elastik olur ve içindeki birikim nedeni ile çapı küçülebilir, bu nedenle yüksek kan basıncı oluşabilir ve kan dolaşımı problemleri ortaya çıkabilir.

Sindirim sistemi de daha az elastik olur, kabızlığa yol açar. Çinliler soğuk içip yemenin içsel organları daha çok büzdüğüne, problemleri daha da kötüleştirdiğine inanır.

Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı sıcak suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir. Sıcak su sistemimizi temizler.

Sıcak su neden yararlı?

Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artış sağlar.

İç organları ve kaburga kafesinin etrafındakı kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
Mide asidi etkilerini rahatlatir ve asit reflu semptomlarini rahatlatir.
Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
Kabızlığı giderir.

Sizce isvec diyeti nasil. Bayramdan sonra onu uygulamayi dusunuyorum. Ne dersiniz. Benimle beraber uygulamak isteyen varsa cvp atsin kizlar...

aynen devam gazlı içecek ve çikolata tüketmedim 3 haftadır ondan fazla gitmiş bu ay toplamda 15 kilo gitti şubattan bu yana kaldı hedefe 6 kilo

Evet bayanlar iftarda neler yediniz

Benim menü

1 kase çorba
SalatA
10 tane yaprak sarma
Yoğurt

Sonrasında 1 tane erik ve üzüm yedim

aynen devam gazlı içecek ve çikolata tüketmedim 3 haftadır ondan fazla gitmiş bu ay toplamda 15 kilo gitti şubattan bu yana kaldı hedefe 6 kilo

Çok güzel gidiyorsun kendine nasıl hakim oluyorsun peki ? Benim önümde sürekli zararlı yiyecekler yiyorlar bende tutamıyorum kendimi ucundan tırtıklıyorum sonra amaaaan bir kereden bir şey olmaz diyip saldırıyorum.

benim önümde yediklerinde bende dayanamam bizim evde kardeşim yer abur cuburu o da 3 haftadır şehir dışında olduğu için çok rahatım. ama yediğim zaman diğer taraftan kendime ceza veriyorum yemeği daha az yiyorum mesela

iftar menüsü
bir tane kabak dolması
bir tane biber dolması
4 kaşık kadar yoğurt
3 kaşık türlü yemeği
500ml greyfurt suyu
2 kupa sütsüz şekersiz kahve
en az 1 litre su

Kızlar yeni bir topik açalım mı ya burda kim var kim yok anlayamıyorum bir türlü orada şöyle bir kural koyalım eğer canımız yasaklı bir yiyecek çektiğinde önce birbirimize soracağız bunu yiyebilir miyim diye onay gelmezse o kişi onu yemeyecek yerse cezalı duruma düşecek ahahahh çok eğlenceli olur ya kızlar ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…