- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 33
İftar menum
1kase corba
3 kasik kuru fasulye
2 kasik makarna
Salata
Karpuz
5 tane lokma tatlisi( biraz fazla kacti)
Ben de varim insallah canim su an sehir disindayim ama pazartesi evime donucem insallah birbirimizi takip edelim.birakmayalim hep beraber basaralim kizlar cok yakin bi arkadasim 10 15 gundur sadece ekmek.pilav ve makarna yememeye dikkat etti ve sonuca inanamadim.sanki tum kilolari birden ucu0 gitti EKMEK EKMEK EKMEK bizi sahsen beni mahfeden ekmek resmen salataya bana bana yiyorum hep beraber var iseniz siz de hic fire vermeden devam.edelim.herkes guncel kg yazsin olmak istedigi kg neyse onu da yazsin insallah hedefimize ulasalim bir liste yapalim var ise bu isten anlayan birileri ben cok anlamiyorum hepimiz bildirelim kg larimizi ve sonuca ulasalim insallah.. dusunsenize omrumuz hep olmak istedigimiz bedeni hayal ederek geciyor ve ve biz sirf bogazimizi tutamadigimiz icin istedigimiz o bedenden mahrumuz.. ben Allahin izniyle bu sefer cok kararliyim insallah yapalim ve bitsin bu isBizden baska katilan yok sanirim. Keske daha fazla kisi gelse. Yarin tartilmayi dusunuyorum. 67.300 idim bakalim ne kadarim
Soğuk su içmek ve hatta soğuk suda yüzmek, karnı acıktırarak daha çok yemek yenilmesine neden oluyor. İngiltere’de, soğuk suda yüzen ve spor yaptıktan sonra soğuk su içen kişiler üzerinde deneyler yapıldı. Araştırma sonucunda, bu kişilerin soğuk suda yüzerken daha sıcak suda yüzenlere oranla az kalori yaktığı belirlendi. Ayrıca, araştırmacılara göre; terli içilen soğuk su da sıcak suya oranla daha çok karın acıktırıyor. Sıcak su içmenin ise kişileri tok tutup zayıflattığını belirten uzmanlar, ”Zayıflamak isteyenler, sıcak su içmeli. Sıcak su, bağırsakları daha hızlı çalıştırırken fazla yağları da yakıyor” diyor. Yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır.Bende mekik çekeyim göbeğimde ki yağları eritmem lazım. Sıcak limonlu su ne işe yarıyor canım annemde bi ara limonlu su içerdi
tam 1 ay önce 66 kilo ile başlamışım buraya bugün 60.6 kilo çıktım 5 buçuk kilo gitmiş 1 ayda1.64 boy 66 kilo ile bende başlıyorum. hedef 50li sayılar..
Nasil gitti peki biraz acar misitam 1 ay önce 66 kilo ile başlamışım buraya bugün 60.6 kilo çıktım 5 buçuk kilo gitmiş 1 ayda
ekmek makarna pilav yemiyorum sıcak su içiyorum ramazandan önce saat 6dan sonra birşey yemiyordum şimdi normal yemeğimi yiyorum.Nasil gitti peki biraz acar misi
aynen devam gazlı içecek ve çikolata tüketmedim 3 haftadır ondan fazla gitmiş bu aytoplamda 15 kilo gitti şubattan bu yana kaldı hedefe 6 kilo
benim önümde yediklerinde bende dayanamam bizim evde kardeşim yer abur cuburu o da 3 haftadır şehir dışında olduğu için çok rahatım. ama yediğim zaman diğer taraftan kendime ceza veriyorum yemeği daha az yiyorum meselaÇok güzel gidiyorsun kendine nasıl hakim oluyorsun peki ? Benim önümde sürekli zararlı yiyecekler yiyorlar bende tutamıyorum kendimi ucundan tırtıklıyorum sonra amaaaan bir kereden bir şey olmaz diyip saldırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?