- 16 Haziran 2016
- 49
- 36
- 3
- 37
Hayır tabiki zayıflamak icin bırakmadım emzirmeyi...kiloyu cok kafama taktım evet zayıflamak icin yapsaydım hic en baştan emzirmezdim yurt dışında yaşıyorum etrafımda tek emziren bile olmamasına rağmen ben bunu yaptım..başka sebeplerden benim bebeğim doğduğundan beri uyku problemi var ve tedavi de artık son çare Türkçesini bilmiyorum uyku labaratorunda yatacak derecede gerisini sen düşün.emzirmeyi bırakma sebebim acaba emmek icin mi sürekli uyumuyor meme mi istiyordu ama sorun oda değildi saten kendiliğinden emmez oldu böylelikle bırakmış oldu o ve ben.hic pişman değilim hatta ikinci bebeğim olursa belki emzirmem bile gerci şuan ki yaşadıklarımız ikinci çocuğu asla düşündürmüyor bize.allah acılarını göstermesin her güzelliğin bedeli vardır derler ya ...Neden emzirmeyi bıraktın? Sanki diyet yapabilmek için bıraktın gibi anladım. Oysa ki emzirmek günde 500 kalori yaktırıyor. Ben emzirerek verdim tüm kiloları
Evet bu arada emzirirken bende 5 kilo aldım.dogumda 10 kilo kaybetmiş olmama rağmen kesinlikle bünye meselesi.ve yalnızdım sağlıklı beslenmeyin açlıktan ne bulduysam yedimmerhaba benım de 11 aylık bir kızım var emziriyorum fakat gece cok sık emıyor ve sabah uyandığımda tüm enerjımın cekıldıgını hıssedıyorum haliyle yemeğe saldırıyorumsiz kac kıloydunuz kaça duştunuz biraz motivasyona ıhtıyacım var sanırım
Geçmiş olsun. Zor evet ama emzirmek bir nimet emzirerek bebeğinin bütün bağışıklık sistemini kuruyorsun. Tüm hayatı boyu onu koruyor. Büyüdüğünde kanser riskini bile azaltıyor. Bütum doktorlar ve artık tv dahil her yerde 2 yaşına kadar emzirin diyo. Tabi ki sağlık problemleri varsa yapacak bir şey yok. Ayrıca olmasa da herkesin tercihi ayrı. Ben emzirme nin çok önemli olduğunu düşünüyorum. O nedenle sordum. Amacım tartışmak ya da konuyu uzatmadan değil zaten. Allah bağışlasın yavrularımızı.Hayır tabiki zayıflamak icin bırakmadım emzirmeyi...kiloyu cok kafama taktım evet zayıflamak icin yapsaydım hic en baştan emzirmezdim yurt dışında yaşıyorum etrafımda tek emziren bile olmamasına rağmen ben bunu yaptım..başka sebeplerden benim bebeğim doğduğundan beri uyku problemi var ve tedavi de artık son çare Türkçesini bilmiyorum uyku labaratorunda yatacak derecede gerisini sen düşün.emzirmeyi bırakma sebebim acaba emmek icin mi sürekli uyumuyor meme mi istiyordu ama sorun oda değildi saten kendiliğinden emmez oldu böylelikle bırakmış oldu o ve ben.hic pişman değilim hatta ikinci bebeğim olursa belki emzirmem bile gerci şuan ki yaşadıklarımız ikinci çocuğu asla düşündürmüyor bize.allah acılarını göstermesin her güzelliğin bedeli vardır derler ya ...
Merhaba benim kızımda 11 aylık. Bende gece 3 kere emziriyorum. Aynen hep yorgun oluyorum ama buna değer bence. Zaten az bir zaman kaldı 1,5 -2 yaş arası yavaştan keseriz. Ben 67 ile halime kaldım 14 kg aldım. Bebeğim 9 aylıktı bütün kiloları vermiştim. Ama ben doğuma 2 hafta kalana kadar hamile platesi ne gittim. O nedenle çabuk toparlandıgımi düşünüyorum. Doğum sonrasında dikişler iyileşir ce tekrar spora başladım. Şimdi biraz daha kilo vermek istiyorum. Ama sonuçta 14 kg verdim yani. Hiç bir zaman emziriyorum ya da lohusayım diye aşırı yemedim. Emziriken iştah açık oluyo biraz ama çok enerji harcanıyor. Bir diyetisyen bana en iyi diyet arkadaşı bebektir onun sayesinde zayıflayacaksın dedi hakkaten öyle emzirirken zayıflamak daha kolay hatta bana zayıflamak için bol bol emzir dedi. Gitti öylece doğum kilolarımerhaba benım de 11 aylık bir kızım var emziriyorum fakat gece cok sık emıyor ve sabah uyandığımda tüm enerjımın cekıldıgını hıssedıyorum haliyle yemeğe saldırıyorumsiz kac kıloydunuz kaça duştunuz biraz motivasyona ıhtıyacım var sanırım
Günaydın kesinlikle haklısın o yüzden bende çevremde hic kimse yapmamasına rağmen ısrarla emzirdim ve kendimi buna odakladım ama oldugu kadar..olmadığı Zaman da olsun diye daha fazla enerji ve güç kuvvet harcamadım cünkü dediğim gibi biz başka şeylerle cok ciddi boyutta uğraştığımız icin enerji bitti tükendiGeçmiş olsun. Zor evet ama emzirmek bir nimet emzirerek bebeğinin bütün bağışıklık sistemini kuruyorsun. Tüm hayatı boyu onu koruyor. Büyüdüğünde kanser riskini bile azaltıyor. Bütum doktorlar ve artık tv dahil her yerde 2 yaşına kadar emzirin diyo. Tabi ki sağlık problemleri varsa yapacak bir şey yok. Ayrıca olmasa da herkesin tercihi ayrı. Ben emzirme nin çok önemli olduğunu düşünüyorum. O nedenle sordum. Amacım tartışmak ya da konuyu uzatmadan değil zaten. Allah bağışlasın yavrularımızı.
Haklısın birazda kısmet sonuçta hiç süt olmayada bilirdi. Benim de etrafımda hala emziren yok. Gittiği yere kadar devam edicem. Gerisi kısmet. Şimdi ne kadarlık bebeğin?Günaydın kesinlikle haklısın o yüzden bende çevremde hic kimse yapmamasına rağmen ısrarla emzirdim ve kendimi buna odakladım ama oldugu kadar..olmadığı Zaman da olsun diye daha fazla enerji ve güç kuvvet harcamadım cünkü dediğim gibi biz başka şeylerle cok ciddi boyutta uğraştığımız icin enerji bitti tükendi
Ayın 29 da 10 aylık olucak..ama şuan bile sinir krizi geçirmek üzereyim seninki ?Haklısın birazda kısmet sonuçta hiç süt olmayada bilirdi. Benim de etrafımda hala emziren yok. Gittiği yere kadar devam edicem. Gerisi kısmet. Şimdi ne kadarlık bebeğin?
Bu hafta 1 yaşına giriyo. Uyku problemi mi devam ediyo? Uyku eğitmenleri var biliyosundur. Bebek için her an Online hizmette veriyolar acaba öyle bir şey işe yarar mı? Yaramazlık dersen bizimde öyle elim yüzüm tırnak izi içinde bir yere oturtamıyorum kendisini yerlere atıyo. Bu gibi durumlarda tek çare ilgisini başka bir oyuncak veya nesne ile dağıtmak oluyo başka türlü durmuyo. Tüm evi önüne koyuyorum. Bir de kuş geldi köpek gitti vs derken camın önünde iyi vakit geçiriyoruz. Sizin nasıl ne problemler var?Ayın 29 da 10 aylık olucak..ama şuan bile sinir krizi geçirmek üzereyim seninki ?
Hahaha kuş geldi köpek aynı bende şuanda cam önündeyim mama sandalyesinde oturuyor.online o servisi bilmiyorum ama doğduğundan beri eve hemşiresi pedagogu sürekli geldi saten.ama benim yağabileceğim deneyebileceğim bir Metod uyku yöntemi kalmadı herşeyi yaptım denedim.en son odasını yatağını değiştirdik manzarasını ne kadar ışıltılı müzikli masallı aletler aldık hepsi boş.bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ve uykuya direniş.....anlamsız en sok gittiğimiz bu ve bunun gibi bebeklerin gittiği yerde konuşan teşhis Te bu.orda 2 cocuk doktoru bir hemşire ve Bebek psikolog eşliğinde kameralı kontrol edildi ve teşhis bu.her 15-20 Bebek'ten birinde olan bir durum bu...oda bize denk geldi..Allah acısını göstermesin.dogdugundan beri böyle çektiğimiz yorgunluk uykusuzluk eşimin iş yerinde sorunlar yaşanmasına benim cep telefonumu farkında olmadan çöp kutusuna atmak dalgınlık günleri şaşırmak neler neler.bizim icin gündüz gece farkı yok sanki sadece bir gün ve sürekli devam eden dün bugün yarın yok.eşimle inanılmaz kavgalarımız oldu oluyor.oturup bir tv seyretmek cay kahve içmek yok.sohbet yok sadece atışma kavga..Bu hafta 1 yaşına giriyo. Uyku problemi mi devam ediyo? Uyku eğitmenleri var biliyosundur. Bebek için her an Online hizmette veriyolar acaba öyle bir şey işe yarar mı? Yaramazlık dersen bizimde öyle elim yüzüm tırnak izi içinde bir yere oturtamıyorum kendisini yerlere atıyo. Bu gibi durumlarda tek çare ilgisini başka bir oyuncak veya nesne ile dağıtmak oluyo başka türlü durmuyo. Tüm evi önüne koyuyorum. Bir de kuş geldi köpek gitti vs derken camın önünde iyi vakit geçiriyoruz. Sizin nasıl ne problemler var?
Hahaha kuş geldi köpek aynı bende şuanda cam önündeyim mama sandalyesinde oturuyor.online o servisi bilmiyorum ama doğduğundan beri eve hemşiresi pedagogu sürekli geldi saten.ama benim yağabileceğim deneyebileceğim bir Metod uyku yöntemi kalmadı herşeyi yaptım denedim.en son odasını yatağını değiştirdik manzarasını ne kadar ışıltılı müzikli masallı aletler aldık hepsi boş.bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ve uykuya direniş.....anlamsız en sok gittiğimiz bu ve bunun gibi bebeklerin gittiği yerde konuşan teşhis Te bu.orda 2 cocuk doktoru bir hemşire ve Bebek psikolog eşliğinde kameralı kontrol edildi ve teşhis bu.her 15-20 Bebek'ten birinde olan bir durum bu...oda bize denk geldi..Allah acısını göstermesin.dogdugundan beri böyle çektiğimiz yorgunluk uykusuzluk eşimin iş yerinde sorunlar yaşanmasına benim cep telefonumu farkında olmadan çöp kutusuna atmak dalgınlık günleri şaşırmak neler neler.bizim icin gündüz gece farkı yok sanki sadece bir gün ve sürekli devam eden dün bugün yarın yok.eşimle inanılmaz kavgalarımız oldu oluyor.oturup bir tv seyretmek cay kahve içmek yok.sohbet yok sadece atışma kavga..
Başını şişirdim kusura bakma Allah bağışlasın bebeğini ? Erkek mi ?Bu hafta 1 yaşına giriyo. Uyku problemi mi devam ediyo? Uyku eğitmenleri var biliyosundur. Bebek için her an Online hizmette veriyolar acaba öyle bir şey işe yarar mı? Yaramazlık dersen bizimde öyle elim yüzüm tırnak izi içinde bir yere oturtamıyorum kendisini yerlere atıyo. Bu gibi durumlarda tek çare ilgisini başka bir oyuncak veya nesne ile dağıtmak oluyo başka türlü durmuyo. Tüm evi önüne koyuyorum. Bir de kuş geldi köpek gitti vs derken camın önünde iyi vakit geçiriyoruz. Sizin nasıl ne problemler var?
Suda tarcini sevmedim ben ya sutle iciyorum kahvaltidan once zaten 1 bardak su 1 bardak sut doyuyosun ki :)Kızlar bu arada sabahları bir bardak ılık su içine yarım limon sıkı ve tarçın birazcık.ben öyle başladım.
Merhabalar ben 1.68 boyunda 68.5kılodayım artık bu kilolardan bıktığım için azimlı bı şeklide kilo vermek istiyorum hedefım 3 ayda 10. Kilo vermek. Yardımcı olursanız cok sevınırım . Benzer durumda olan insanlarla dayanışarak bu kilolardan kurtulabiliriz bence :))Baslatmayi dusunuyo musun
İyi akşamlar En önemlisi istemen ve disiplin...Ramazan ayındayız oruç tutarak kurallara alışabilirsin bence.ve açlığa önce vücuduna ve kafada alıştırarak..sonra kahvaltı mutlaka et ekmeksiz bol yumurta yeşillik biraz peynir..öğle yemeğinde et sebze çorba ve akşam yemekleri yeme Shake ic ben öyle yapıyorum Shake içemiyorsan yeşil elma.ve spor yada yürüyüşMerhabalar ben 1.68 boyunda 68.5kılodayım artık bu kilolardan bıktığım için azimlı bı şeklide kilo vermek istiyorum hedefım 3 ayda 10. Kilo vermek. Yardımcı olursanız cok sevınırım . Benzer durumda olan insanlarla dayanışarak bu kilolardan kurtulabiliriz bence :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/zayiflama-kampi.935579/Merhabalar ben 1.68 boyunda 68.5kılodayım artık bu kilolardan bıktığım için azimlı bı şeklide kilo vermek istiyorum hedefım 3 ayda 10. Kilo vermek. Yardımcı olursanız cok sevınırım . Benzer durumda olan insanlarla dayanışarak bu kilolardan kurtulabiliriz bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?