60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha önceleri uzun sure açlıkla diyet yapmaya çalışmıştım. Ara öğünler yoktu. O yüzden yemek zamanı çık acıkmış oluyordum.. Ne gözüm ne midem doyuyordu. Tatmin olmamış kalkiyordum sofradan. Ve hiç kilo veremedim. Ara ogunlu diyetlerde ana yemekte açlıkla yemege saldirmiyorum. O arada yediğim bi meyve, bir bardak ayran beni kesiyor gerçekten. Şuan yazhava, sicak. Su tüketimi de fazla. İnş bir iki aya standart kiloma donerim. Şuan acayip hamim. Yavaştan spora da başlamalı.

Lütfen siz de yazın ne olursa.. özellikle tecrubelerinizi, diyet ve spor programınızı.

Geçmişi okumadim, şuan kim var ve aktif bilmiyorum. xnazx sen de bizim için tecrübelerini yaz lütfen.. seni hatırladığım kadarıyla 50lili rakamlara inmistin. Tr ye gelecektin. O zamandan beri neler yaptın?

öğleyin disardaydim. ayran ve yarım simit yedim.

simdi bir dilim ekmek kk peynir ve bir tatlı kaşığı vişne reçeli

sabah bir dilim, şimdi bir dilim ekmek
e ogleyin de yarım simit yedim.
akşam ekmek yememem lazım..

sabah: 1,5 dilim ekmek, kk peynir, domates salatalık çay.
ara: 2 kayısı
öğle: (dışardaydim) 3/4 simit, 1/2 bardak ice tea

selam...
kimse yok ama yazıyorum.

kahvaltı: kk peynir, 1,5 dilim ekmek, domates salatalık, çay, birkaç dilim kavun

öğle: 3 kaşık et sote, yarim tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek ve bir kase yoğurt.

kimse yok ama yine yazayım..
dün yediğim etten zehirlendim.
o yüzden tüm gün yediğim bi parça ekmek ve peynir onu da istifra ettim galiba hatırlamıyorum.

selamlar..

60-69 kilo topigi benim şahsi topigim oldu.

kahvaltı: kk peynir, 1.5 dilim ekmek, domates, salatalık, çay, birkaç dilim kavun

18 yaşındayım kilo 60 boy 1.64 üç haftada 4kg verdim hedefim 53 ama bu aralar motivasyonum düşüyor ailemde destek olacagı yere köstek oluyor bazen tatlı krizlerim tutuyor tekrar 4kgyu almaktan korkuyorum diyet arkadaşı arıyorum bı sene o 7kg vercem inşallah geçen sene de 7 kg vermiştim ama motivasyon arkadaşı lazım gerçekten kararlı olanlar bana ulaşabilirler mi birlikte zayıflayalım

öğle: 1 bardak ayran
ikindi:1 tabak t. fasulye ve 1 dilim ekmek
akşam: dondurma ve iki çatal tiramisu (misafirlikteydik)

kahvaltı: 3 çatal patates kızartması, 1 dilim ekmek, 2 kayısı
ara: 3/4 simit
öğle: yarım tabak kısır, 1 şişe soda.
ikindi: 1 şişe soda.
akşam: 1 dilim ekmek, bir kase yoğurt ve iki top dondurma..

diyete uygun deil ama dışarda rejim yapmak zor.
haricen 2 saat yurudum bugün.

Boy ve kilomuz aynı bende 23 yaşındayım hedef 50-54 arası

Sıkı rejim yapıyorsun kiloda değişim oldu mu peki
açıkçası bilemiyorum.. şuan regliyim. perşembe başlamıştım diyete, yarın sabah bi tartilicam. başlangıç 69.2 kg. bana pek vermişim gibi gelmiyor..saatlere uyamiyorum çünkü.. daha önce ara öğünler bile saatli listeye uygun yapıyordum. güzel kilo vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…