Su anda 62 olmak isterdim yaa. Neyse ben inanıyorum o günler de gelecek.Güzel kilo vermNeler yaptım canım neler yaptın peki?
Bende aynı soruıyorum üstten D in yani bir şey kalmadı geriyebir türlü 60'lı sayılara veda edemedim. 62,8 kilo çıktım bugün.
Su anda 62 olmak isterdim yaa. Neyse ben inanıyorum o günler de gelecek.
Neler yaptım...
Diyetisyene gittim.
Bana 6 ogünlük liste verdi.
Dedim Ben bunları yiyemem. Çünkü bi ara öğünüm 1 bardak leblebi ile bir bardak ayran di.
Hepsini uygulayamadım. Ama çalıştım diyelim .
Spor falan yapmadım yani düzenli değil. Ama bitki çayları içtim biberiye içtim o şekilde verdim. Simdi bu 9 kiloyu nasıl vereceğim bilmiyorum.
İnşallah . Dışarıda yürüyecek yerim yok. Ama biseyler yapma ya çalışacağım . Bugün başladım ve çok açım su anda.6 öğün benim için çok fazla geliyor yahu. İnanıyorum o 9 kiloyu da verirsin sen canım . Spor yapamıyorsan bile evde bir gün 50 tane ip atla diğer gün mekik çek dışarı çık biraz yürüyüş yap illa ağır sporlar yapmak zorunda değilsin boş boş otururken hemen kalk merdiven çık. :)) yeter ki hareketlilik olsun .. Sakın pes etme canım hedefe ulaşana kadar devaöm
Evet çok güzel birlikte başlıyalım..bende senin gibi aynen akşamları çok yiyorum.. düzenli beslenerek zayıflaya biliriz.. benimde bel çevremde fazlalıklarım var...kurtulmak istiyorum.. motivasyon verirsek bir birimize fazla kilolardan kurtula biliriz...
Merhaba canIm buraya düzenli uğrayan birileri yok galiba. İstersen birlikte kilo verelim. Yol arkadaşı olalımSelam arkadaşlar ben de bu istikrarlı durumumdan muzdaribimaslinda 6 kilo verdim bi şekilde ama yeterli değil maalesef, şu an 68-67 arasindayim ve asla veremiyorum belki buraya yazarsam gaza gelirim diye düşündüm inşallah başarılı olurum.
Valla çok isterim bi gaza ihtiyacım var daha hala moda giremedimMerhaba canIm buraya düzenli uğrayan birileri yok galiba. İstersen birlikte kilo verelim. Yol arkadaşı olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?