60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel kilo vermNeler yaptım canım neler yaptın peki?
Bende aynı soruıyorum üstten D in yani bir şey kalmadı geriye bir türlü 60'lı sayılara veda edemedim. 62,8 kilo çıktım bugün.
Su anda 62 olmak isterdim yaa. Neyse ben inanıyorum o günler de gelecek.

Neler yaptım...
Diyetisyene gittim.
Bana 6 ogünlük liste verdi.
Dedim Ben bunları yiyemem. Çünkü bi ara öğünüm 1 bardak leblebi ile bir bardak ayran di.
Hepsini uygulayamadım. Ama çalıştım diyelim .
Spor falan yapmadım yani düzenli değil. Ama bitki çayları içtim biberiye içtim o şekilde verdim. Simdi bu 9 kiloyu nasıl vereceğim bilmiyorum.

6 öğün benim için çok fazla geliyor yahu. İnanıyorum o 9 kiloyu da verirsin sen canım . Spor yapamıyorsan bile evde bir gün 50 tane ip atla diğer gün mekik çek dışarı çık biraz yürüyüş yap illa ağır sporlar yapmak zorunda değilsin boş boş otururken hemen kalk merdiven çık. :)) yeter ki hareketlilik olsun .. Sakın pes etme canım hedefe ulaşana kadar devaöm

İnşallah . Dışarıda yürüyecek yerim yok. Ama biseyler yapma ya çalışacağım . Bugün başladım ve çok açım su anda.

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum son günlerde fazla kilo aldım.. yarından itibaren bende başlıyırum..
Kilom 64
Boyum 1.63
6 kq vermek istiyorum
Herkese sağlam zayıflamayı dilerim..
İnşallah kurtuluruz fazla kilolardan.

Merhabalar bu yaz ben de düzensiz beslendiğim için kilo aldım vermem geren 5 kilo var ben de aranıza katılmak istiyorum.
Boyum: 168
Kilom : 65
Umarım istediğimiz kiloları veririz.

bende katılcam aranıza kızlar 68 kiloyum ve kendime 2017 nisan ayına kadar yani yaza girmeye yakın 8 aylık bir plan yaptım. En az ayda 2 kilo versem 16 kg yapar yani ben 2017 yazına 52 kg olarak girerim ki süper olur ve tüm eski kıyafetlerimi giyebilirim.benim sorunum akşamları kendimi tutamıyorum gece kalkıp meyve yiyorum makarna yiyorum.
bugün 1 eylül başlıyorum sağlıklı beslenmeye ben diyet demiyorum artık karar verdim.
sabahları kalkabilirsem eğer saat 6.30 da kahvaltı
saat 10 gibi bir tane meyve yada kuru meyve
saat 12.30 da iş yerindeki yemeklerden az miktar yada yarısı
saat 15-16 gibi kahve
akşam yemeğimin saati çok değişken ama ben saat 20.00 dan sonra bişey yemeyi düşünmüyorum yersemde salata ve çorba tarzı yemem lazım.
1,5 yaşında kızım olduğu için ona görede yemekler yapmam lazım yani sadece salata olmuyor.
benim en büyük problemim bel çevrem ve abur cubur yemem eğer bu saçma yemeğe dur dersem kilo veririm.
spor yapamıyorum vakit yok.
sadece haftada 2 veya 3 gün yürüyüş yapabilirim oda havalar soğursa yapamam.

ben varım H Hayat555 söz verelim kendimize ve başlayalım artık sağlıklı yaşamaya.
Evet çok güzel birlikte başlıyalım..bende senin gibi aynen akşamları çok yiyorum.. düzenli beslenerek zayıflaya biliriz.. benimde bel çevremde fazlalıklarım var...kurtulmak istiyorum.. motivasyon verirsek bir birimize fazla kilolardan kurtula biliriz...

Merhabalar bende 1.69 boyunda 63.8 kiloyum :))) kilom çok sayılmaz ama göbek yaptim bayaga ve son 5 senede 12 kilo alinca insan sismanladim diye düşünüyor. bir de ben 2 senedir hamile kalabilmek icin ugrasiyorum kilolarin bi kısmını bu uğur da aldim hormonlar, vitaminler, kürler vs.

şimdi 1-2 ay içinde en az 4 kilo vermek istiyorum. ama kafam karman corman. televizyonda hergün farkli bi uzman cikip farkli birsey söylüyor. kimi 2 öğün yapin diyor kimi 6... biri şunu yiyin derken öteki aman haa onu yeme diyor.

daha önce diyetisyene gidip 2 ayda 6 kilo verdim acaba yine ayni listeyi mi yapsam? ama o da çok sıkıcı :))) saglikli dengeli beslenip azcik spor yapsam hallolcak ama start veremedim henüz. sizlerden destek ve fikir istiyorum

bende henüz o başlangıcı yapamayanlardanım dikkat edeyim diyorum kalkıp gece meyve kek yiyorum sonra üzülüyorum.bi yerden başlamak lazım kendime mayıs ayına kadar süre verdim bakalım ne olacak.

sabah ekmek arası domates salatalık ve kasar yedim.
öğlen iş yerindeki yemeklerden yarım porsiyon yedim.
biraz tuzluk fıstık yedim şekersiz çayın yanında akşama yemeğim yok bakalım salata yersem doyarmıyım bilmem yada etinin lifelif var yoğurtla onu yerim ve bir iki tanede erik yerim inşallah
yoğurt yemem lazım hiç süt ve yoğurt tüketmiyorum çünkü.

Bende 1.64 boyunda 61.7 kiloyum daha önce 75.5 kilodan başlayıp 58.7 kiloya kadar düştüm Ramazan bayramından sonra dikkat edemedim 3 kilo aldım şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum benim en büyük düşmanın akşam öğünleri saat 17den sonra birşey yememeye dikkat edeceğim

Selam arkadaşlar ben de bu istikrarlı durumumdan muzdaribim aslinda 6 kilo verdim bi şekilde ama yeterli değil maalesef, şu an 68-67 arasindayim ve asla veremiyorum belki buraya yazarsam gaza gelirim diye düşündüm inşallah başarılı olurum.

Merhaba canIm buraya düzenli uğrayan birileri yok galiba. İstersen birlikte kilo verelim. Yol arkadaşı olalım

Merhaba canIm buraya düzenli uğrayan birileri yok galiba. İstersen birlikte kilo verelim. Yol arkadaşı olalım
Valla çok isterim bi gaza ihtiyacım var daha hala moda giremedim sen neler yapıyorsun basladin mi diyete yoksa benim gibi bugün yarın diye oyalaniyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…