Canım ben bunu 3 grupla başladım hadi oraya gelValla çok isterim bi gaza ihtiyacım var daha hala moda giremedimsen neler yapıyorsun basladin mi diyete yoksa benim gibi bugün yarın diye oyalaniyor musun
Başka bi gurup mu? link atar mısın?Canım ben bunu 3 grupla başladım hadi oraya gel
Canım telden atamadım diyet gruplarında 3. Takım bulamazsan deneyim tekrar link atmayıBaşka bi gurup mu? link atar mısın?
aynen bende geldim haydi kızlar yokmu kimseBurayı biraz hortlatalım ya kimse yazmıyor.
aynen bende geldim haydi kızlar yokmu kimse
merhaba günaydın 75 den 68 düştüm ama birbucuk aydır aynı kilodayım deli oldum hedef şimdilik 65Hoşgeldin canım kaç kilosun hedef nedir
Merhaba @Hayalmavi ben de burayı takip etmeye bugün karar verdim hep beraber zayıflayalım :))Bende 65,6 kiloyum boyum 1,60
60 olsam ne güzel olur hep burayı takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Benimle birlikte zayıflamak isteyen var mı ?
Merhaba cnm hedefimiz aynıymış ben 15 yaşımdan beri tartıda 5 le başlayan bir rakam görmedim herhalde. Ahh bir görsem dünyada benden mutlusu olmaz.merhaba kızlar, bende 5. takımdan burdayım :)
şimdilik 61'lerle cebelleşiyorum, amacım inşallah 50-59 kilo aralığındakiler grubuna geçmekdukan diyeti yapıyorum, burda da menülerimizi paylaşır ve daha aktif olursak motivasyonumuz hiç düşmez diye umuyorum
Menüm
Kahvaltı 1 küçük ev yapımı tam tahıllı lavaş,4 az yağlı siyah zeytin, 1 kk tulum, nane, 1 yemek kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Ara sütlü nescafe
Ara sitlü nescafe
Akşam 1 paket çilekli quark
Su 2.5 lt
Spor yaptım saat koşu
Merhaba cnm hedefimiz aynıymış ben 15 yaşımdan beri tartıda 5 le başlayan bir rakam görmedim herhalde. Ahh bir görsem dünyada benden mutlusu olmaz.
Dukan da başarılı olamadım ben ondan kendimce sağlıklı yaşayarak bir yol izlemeye çalışıyorum,
Dukan ve karatay gibi diyetlerinde püf noktalarından faydalanmaya çalışıyorum. Örneğin bugün akşam dukan diyetiyle ülkemize girmiş quark yedim :)) günlük proteinimi ordan tamamladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?