60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

62-63 kiloyum hedefim 53 kilo olmak ve bir gün 53 olacağıma inanıyorum. Vereceğim bu kiloları.

Bende katılmak istiyorum
Ama kimse yazmıyor sanırım uzun zamandır

Valla bu grup maalesef aktif değil.. Gelen hevesle bir iki mesaj yaziyor sonra kayboluyor..

Bende 65,6 kiloyum boyum 1,60
60 olsam ne güzel olur hep burayı takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Benimle birlikte zayıflamak isteyen var mı ?

merhabalar ben de gruba gelmek istiyorum :)) kilom 61.3 bugün itibarıyla boyum 1.55 amacım 52 yi tartıda görmek hayırlısıyla :)) 14. takımda aktif olarak yarışıyorum bir günlüğümde var bunlar yetmedi bir de burada motive olayım dedim :))

Bende 65,6 kiloyum boyum 1,60
60 olsam ne güzel olur hep burayı takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Benimle birlikte zayıflamak isteyen var mı ?
Merhaba @Hayalmavi ben de burayı takip etmeye bugün karar verdim hep beraber zayıflayalım :))
Uyguladığın özel bir diyet var mı??

menüm
kahvaltı
5 siyah az yaplı zeytin 2 ev yapımı lavaş, 1 yemek kaşığı kahvaltılık sos, 1 kk peynir nane
ara
1 sütlü nescafe
akşam
2 lavaş, salata, 5 siyah az yağlı zeytin, tavuk haşlama
su bugün susuzluğum geçmedi nedense 3 lt içmişimdir
lavaşı ilk defa yaptığım için bu kadar yedim yarın baya bi azaltacağım

grup sanırım aktif değil ama ancak katılımla aktifleşir :)) en azından şimdilik uğrayan arkadaşlar menülerini paylaşırsa tanışmış oluruz.

merhaba kızlar, bende 5. takımdan burdayım :)

şimdilik 61'lerle cebelleşiyorum, amacım inşallah 50-59 kilo aralığındakiler grubuna geçmek dukan diyeti yapıyorum, burda da menülerimizi paylaşır ve daha aktif olursak motivasyonumuz hiç düşmez diye umuyorum

Menüm
Kahvaltı 1 küçük ev yapımı tam tahıllı lavaş,4 az yağlı siyah zeytin, 1 kk tulum, nane, 1 yemek kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
Ara sütlü nescafe
Ara sitlü nescafe
Akşam 1 paket çilekli quark
Su 2.5 lt
Spor yaptım saat koşu

Merhaba cnm hedefimiz aynıymış ben 15 yaşımdan beri tartıda 5 le başlayan bir rakam görmedim herhalde. Ahh bir görsem dünyada benden mutlusu olmaz.
Dukan da başarılı olamadım ben ondan kendimce sağlıklı yaşayarak bir yol izlemeye çalışıyorum,
Dukan ve karatay gibi diyetlerinde püf noktalarından faydalanmaya çalışıyorum. Örneğin bugün akşam dukan diyetiyle ülkemize girmiş quark yedim :)) günlük proteinimi ordan tamamladım:))

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 nescafe, 1 yeşil çay, 1 kayısılı form çay

Öğle; 1 yumurta, 1 çatal peynir, haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt

Ara; yarım elma

Akşam; fırın balık, acı sos, 1 elma

Su; 1,5 lt
Spor; 30 dk tempolu, 1 saat normal yürüyüş, 20 sn plank, 2 x 10 mekik

Son düzenleyen: Moderatör:

Pek bişi yok ki menüde bu çilekli quark meyveli yoğurt muydu?

Aynen canım, şu an en düşük kilomdayım, 2 haftadır direniyor vücudum benim de dukanla başarılıyım da sonrası korkutmuyo değil, hep bi dikkat halinde olucaz zaten mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…