Tam yoğurt değil peynir olarak geçiyor ama bence proteini yüksek şekeri az meyveli yoğurt. doyuruculuğu baya ii. migrısta gmrdüm ben şimdiye kadar bir tek.Pek bişi yok ki menüdebu çilekli quark meyveli yoğurt muydu?
Aynen canım, şu an en düşük kilomdayım, 2 haftadır direniyor vücudum benim dedukanla başarılıyım da sonrası korkutmuyo değil, hep bi dikkat halinde olucaz zaten mecburen
Tam yoğurt değil peynir olarak geçiyor ama bence proteini yüksek şekeri az meyveli yoğurt. doyuruculuğu baya ii. migrısta gmrdüm ben şimdiye kadar bir tek.
Gece 11'e kadar çalışıyorum o nedenle öüle ve akşam yemeğini evde hazırlamadıysam biraz böyle az yiyorum:)
Öyle mi ben bu ürünü dukana uygun diye araştırıp bulmuştum. Hatta ülkeye girişi öyle olmuş. Ama doğrudur belki sadece bir kitabını okudum dukanın uygulama da da bir haftalık bile olmayan bir deneyimim var. O nedenle sen bana uyma bildiğin yoldan devam:))Günaydınlarrr :)
dukana uygun olsa keşkebazen dışarıda aparatif bişi ihtiyacı öyle oluyo ki, ama maalesef sadece yoğurt yiyebiliyoruz işte.
Öyle mi ben bu ürünü dukana uygun diye araştırıp bulmuştum. Hatta ülkeye girişi öyle olmuş. Ama doğrudur belki sadece bir kitabını okudum dukanın uygulama da da bir haftalık bile olmayan bir deneyimim var. O nedenle sen bana uyma bildiğin yoldan devam:))
Günaydınlar tüm 60-69 kilolar:)) hareketli fit hissettiğimiz muhteşem bir gün bizim olsun:))
Ahahah güldürdün beni, söylemeden geçemedim +1ay hayırlısıyla bu gruptan mezun olup 50-59 kilo aralığındakiler grubuna geçmek istiyorum artık, bu kadar çabaya olsun nolur yaaamin
Ahahah güldürdün beni, söylemeden geçemedim +1
AynennnOf 5 ay oldu ben daha 61 kilodan 5li sayıya inemedim bir türlüaçlığa engel olamıyorum hergün bu akşam yemek yok diyorum sonra bir bakıyorum sofradayım
Of 5 ay oldu ben daha 61 kilodan 5li sayıya inemedim bir türlüaçlığa engel olamıyorum hergün bu akşam yemek yok diyorum sonra bir bakıyorum sofradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?