60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam yoğurt değil peynir olarak geçiyor ama bence proteini yüksek şekeri az meyveli yoğurt. doyuruculuğu baya ii. migrısta gmrdüm ben şimdiye kadar bir tek.
Gece 11'e kadar çalışıyorum o nedenle öüle ve akşam yemeğini evde hazırlamadıysam biraz böyle az yiyorum:)

Günaydınlarrr :)

dukana uygun olsa keşke bazen dışarıda aparatif bişi ihtiyacı öyle oluyo ki, ama maalesef sadece yoğurt yiyebiliyoruz işte.

Günaydınlarrr :)

dukana uygun olsa keşke bazen dışarıda aparatif bişi ihtiyacı öyle oluyo ki, ama maalesef sadece yoğurt yiyebiliyoruz işte.
Öyle mi ben bu ürünü dukana uygun diye araştırıp bulmuştum. Hatta ülkeye girişi öyle olmuş. Ama doğrudur belki sadece bir kitabını okudum dukanın uygulama da da bir haftalık bile olmayan bir deneyimim var. O nedenle sen bana uyma bildiğin yoldan devam:))

Günaydınlar tüm 60-69 kilolar:)) hareketli fit hissettiğimiz muhteşem bir gün bizim olsun:))

dukanda meyve yok, meyveli yoğurtta uymuyo haliyle ama tatlı ihtiyacı açısından arada yenebilir :)

Günaydınlar tüm 60-69 kilolar:)) hareketli fit hissettiğimiz muhteşem bir gün bizim olsun:))

amiiin

Menüm
Kahvaltı 1 ev yapımı çok tahıllı lavaş
Ev yapımı sos
Öğlen 1 lavaş, 5 az yağlı zeytin, sos, nane, 1kk tulum
Ara sütlü nescafe
Ara sütlü nescafe
Akşam nar lı, tavuk haşlamalı salata, ayran
Su 2.5 lt

Günaydın kızlar, dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 1,5 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; şekersiz nescafe, 5'li çay, şekersiz türk kahvesi

Öğle; 4 yk yoğurt, yarım portakal, kalan dukan ekmeğim

Ara; şekersiz Türk kahvesi, elma

Akşam; 2 salatalık

Ara; şekersiz çay, türk kahvesi (misafirlik malum)

Yatmadan; 1 salatalık

Su; 2 lt'ye yakın
Spor; 50 dk yürüyüş (8000 adım) 2 set 20 sn plank

Bende bu gruptayim kızlar dukan nasıl yapılır 5 kg fazlam var bgn spor ve diyete başladım.30 dk spor yaptım sabah kahvemi içtim .

Günaydın kızlar,

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa

Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim

Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa

Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim )

su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama

Of 5 ay oldu ben daha 61 kilodan 5li sayıya inemedim bir türlü açlığa engel olamıyorum hergün bu akşam yemek yok diyorum sonra bir bakıyorum sofradayım

Ayni ben ya 61 kilo oldum en son ondan sonra şımardım haliyle daha fazla yemeye başladım bir türlü diyetime adapte olamıyorum

Sabah menüm
1 1/2 dilim kepek ekmek,
Sucuklu Menemen ve biraz peynir

5 dakika basen egzersizi
15 dakika leslie walk

Şimdiye kadr 1 lt su içildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…