60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insan kendisi farkedemiyor zaten mesela ben 15 kilo verdim sanki hiç değişiklik yok gibi geliyor

insan kendisi farkedemiyor zaten mesela ben 15 kilo verdim sanki hiç değişiklik yok gibi geliyor
Vuuuuu!
O fark edilmez mi baciii?!
Tebrik ederim.. nasıl verdin, ne kadar zanda verdin?

Ben bi 4-5 kilo versem kendimi daha iyi hissedicem. Sıkı diyetle bir ayda veririm gibi ama nedense biraz şüpheliyim bu sefer..

Sabah: kk peynir, 2 dilim ekmek, domates-salatalik-biber, 1,5 nektari
Öğle: bir avuç leblebi, ayran.
Ara: 2 kayısı, 1 nektari
Akşam da köfte yoğurt inş

Vuuuuu!
O fark edilmez mi baciii?!
Tebrik ederim.. nasıl verdin, ne kadar zanda verdin?

Ben bi 4-5 kilo versem kendimi daha iyi hissedicem. Sıkı diyetle bir ayda veririm gibi ama nedense biraz şüpheliyim bu sefer..
şubat sonu başladım 75.5 kilo ile ramazan sonu 59.6 ya kadar düştüm (düzenli haftada 1 kilo veriyordum) sonra bayramdan sonra şok diyet yapayım daha hızlı gitsin istedim kendimi kısıtlayınca ters tepki yaptı kilo vermem durdu 1 aydır düzene giremedim daha..
ben sabah öğlen istediğimi yedim içtim sadece akşam yemeklerini saat 6ta yedim sonra 1 saat kadar yürüyüş akşamda çaydan başka birşey yiyip içmedim ama haftanın iki günü falan bunada dikkat edemedim (misafir geldi misafirliğe gittik derken öyle oldu) bir de normal su yerine sıcak su içiyordum onunda faydası oluyordu şimdi hava sıcak onuda yapamıyorum

Kizlar bende 65 kiloyum gerci sabah ciplak tartilip bakicam biyum 161 bende 8bayda 25 kilo verdim 85den 60na dustum sonra.sigarayi birkaio 5 kilo gerinaldim benimde hedef 55

lahana diyetine başlamadan önce kilom 61 di boyum 173, kilom şuan 51 ve 3 hafta kadar bu diyeti yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum tadınıda oldukça sevdim bol acılı bagırsakları da çalıştırıyor
bende denedim ama içemedim ya çok kötü geldi tadı 3 haftada 10 kilo çok güzel vermişsin nasıl yaptın peki sadece lahana çorbası mı içtin

Birde su surekli reklami olan hap var,o nedir bilginiz varmi,seda akgl.oneriomus ole yazmislar ,o.kimse tanimiyorumda bilemedim

3 haftada 10 kilo çok iyi. peki lahana diyeti sizi halsiz enerjisiz hissettirdi mi, zorlandınız mı?

Ben 25 yasinda 168 boyunda ve 69 kilodayim. 3 ay once dogum yaptim. Evlenirken 58 kiloydum. Ilk cocugumdan sonra 65 kiloda kaldim. Ikinciden sonra 69da kalmaktan korkuyorum. Spor yapamiyorum hep 38 bedendim simdi de 42 dar geliyor nerdeyse. Bir an evvel kilo vermek istiyorum ama cok yemek yiyorum. Gunde 3 litre su iciyorum. Kahvalti az oglen az ama aksam cok yemek yiyorum. Istahim fena yani. Bir de kilo verince spor yapamadigim icin dogum sonrasi kalan o lacka derimi toparlayamadigim icin tekrar aliyorum. Spor yapamiyorum

merhaba önce kendimden bahsedeyim ben 35 yaşında 163 boyunda 68 kilo ve 1,5 sene önce doğum yapmış bir bayanım. öncelikle kararlı olduğumu bildirmek istiyorum daha önce cuma günü gurubuna katıldım mama düzenli mesaj yazmadığım ve kilo veremediğim daha doğrusu kilo vermek için uğraşmadığım için çıkardı kaptan beni.ama ben bu sefer kararlıyım kızımın tombiş bir annesi olmasını istemiyorum ben etli butlu bir bayan olmak istemiyorum.
evlenmeden önce ve 2013 yılına kadar 53-56 arasında kilosu değişen bir insandım şimdi ise belimde kocaman bir simit ve göbeğim var üstelik hiç bişey yakışmıyor ve kendimi bayan gibi görmüyorum. Mağazalara girip L ve XL beden istemek istemiyorum eski 36-38 beden kıyafetlerimi tekrardan giymek istiyorum.
ben yemek seçiyorum mantı hamur işi makarna dolma patates kızartması olsun kaç tabak yerim ve abur cubur merakım var arkadaşlar.
gece kalkıp meyve kek ıvır zıvır makarna yerim. Su içmeye başladım ama az içiyorum.
hareketli değilim ama kızımın peşinde koşturuyorum bu hareket sayılır heralde.
kahvaltı yok işe zor yetişiyorum iş yerinde simit poğaça tost ne varsa o gün yiyorum.
bana aklı başında birisi yada kaptanımız yardım etsin lütfen bana koçluk edecek yola getirecek biri olsun.
gerçekten çok kararlıyım. 55 kg olmak istiyorum....

Arkadaşlar bende katılıyorum araniza.
Boy :162
Kilo: 67

Daha önce bu sene mart ayından itibaren diyete başladım ve 78 kilodan 65 kiloya düştüm . Ramazandan sonra bıraktım ve 67 kiloyum.

Simdi tekrar dan azimlendim ve 58 kilo olmak istiyorum .
Yalniz size bir sorum var
Kilo verirken en çok goguslerimden gidiyor. Alt taraf kaliyor. Bildiğiniz armut tipli bi kız oluyorum . Göğüsten gitmemesi için ne yapabilirim?

Güzel kilo vermişsin canım neler yaptın peki?
Bende aynı sorunu yaşıyorum üstten gitti göğüslerim yok yani bir şey kalmadı geriye bir türlü 60'lı sayılara veda edemedim. 62,8 kilo çıktım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…