- 19 Mayıs 2016
- 210
- 159
- 53
- 32
insan kendisi farkedemiyor zaten mesela ben 15 kilo verdim sanki hiç değişiklik yok gibi geliyoraçıkçası bilemiyorum.. şuan regliyim. perşembe başlamıştım diyete, yarın sabah bi tartilicam. başlangıç 69.2 kg. bana pek vermişim gibi gelmiyor..saatlere uyamiyorum çünkü.. daha önce ara öğünler bile saatli listeye uygun yapıyordum. güzel kilo vermiştim.
Vuuuuu!insan kendisi farkedemiyor zaten mesela ben 15 kilo verdim sanki hiç değişiklik yok gibi geliyor
şubat sonu başladım 75.5 kilo ile ramazan sonu 59.6 ya kadar düştüm (düzenli haftada 1 kilo veriyordum) sonra bayramdan sonra şok diyet yapayım daha hızlı gitsin istedim kendimi kısıtlayınca ters tepki yaptı kilo vermem durdu 1 aydır düzene giremedim daha..Vuuuuu!
O fark edilmez mi baciii?!
Tebrik ederim.. nasıl verdin, ne kadar zanda verdin?
Ben bi 4-5 kilo versem kendimi daha iyi hissedicem. Sıkı diyetle bir ayda veririm gibi ama nedense biraz şüpheliyim bu sefer..
Boy ve kilomuz aynı bende 23 yaşındayım hedef 50-54 arası
lahana diyetine başlamadan önce kilom 61 di boyum 173, kilom şuan 51 ve 3 hafta kadar bu diyeti yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum tadınıda oldukça sevdim bol acılı bagırsakları da çalıştırıyor
bende denedim ama içemedim ya çok kötü geldi tadılahana diyetine başlamadan önce kilom 61 di boyum 173, kilom şuan 51 ve 3 hafta kadar bu diyeti yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum tadınıda oldukça sevdim bol acılı bagırsakları da çalıştırıyor
Arkadasim sen kac kilosun ,simdilik benimde hedefim 60Nasil yapı caz bu diyeti tarif yazar.misin ben 60 ilsam 2 haftada suoer superolur
Arkadaşlar bende katılıyorum araniza.
Boy :162
Kilo: 67
Daha önce bu sene mart ayından itibaren diyete başladım ve 78 kilodan 65 kiloya düştüm . Ramazandan sonra bıraktım ve 67 kiloyum.
Simdi tekrar dan azimlendim ve 58 kilo olmak istiyorum .
Yalniz size bir sorum var
Kilo verirken en çok goguslerimden gidiyor. Alt taraf kaliyor. Bildiğiniz armut tipli bi kız oluyorum . Göğüsten gitmemesi için ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?