- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Günaydın.ben de katılmak istiyorum.daha önce 25 kg vermiştim.doğumla tekrar aldım.bebeğim 10 aylık. Hala emziriyorum.4-5 aydır kilom sabit motive olamıyorum.66.9 kg boy:1.60. 36 yaşındayım.özellikle akşamları canım sürekli tatlı çekiyor.düzenli olarak spor yapmama rağmen akşamları cozutuyorum.öncelikli hedefim 65 i görmek sonra da 60
Sabah erken kalkıp klasik kahvaltımı yaptım.
11:00de on badem ve bir yeşil çay öğlen haşlanmış sebze ve biraz etle yoğurt ve ekmek, akşamsa sadece sebze yoğurt ve bilim esmer ekmek. Benim sindirimimde de problem var maalesef probiyotik alıyorum ama faydası nezaman olur bilmiyorum. Yemeklerimi saklama kaplarıyla yanımda taşıyorum, hem hesaplı oluyor hem de sağlıklı. Ödemlerim yavaş yavaş gidiyor sanırım daha hafif hissediyorum bikaç gün olmasına rağmen buarada motivasyonumu arttırmak için pilatese de başladım haftanın iki günü Kızlar hadi verelim şu kiloları duruşumuz değişsin.
3 günde 1 kgBende 14 kasımda başladım diyete sonunda. sabah normal kahvaltımı yapıyorum reçelinden çikolatasına kadar öğle ve akşam öğünlerinde bir tabak yemek bir kase yoğurt yiyorum. 3. günüm 61.5 ile başladım bugün 60.5 çıktım
Daha önce 58 kiloya kadar düştüğüm için ilk birkaç kilo hızlı gider önemli olan devamının gelmesi. Ben bu grubu daha çok seviyorum burası uğurlu geliyor bana biraz daha buradayım inşallah3 günde 1 kgsüper yaa darısı bizim başımıza. Seni yakında burdan mezun ediyoruz desene
Daha önce 58 kiloya kadar düştüğüm için ilk birkaç kilo hızlı gider önemli olan devamının gelmesi. Ben bu grubu daha çok seviyorum burası uğurlu geliyor bana biraz daha buradayım inşallah
Aynı bende ideal kiloma inemedim hiç zaten bu seneye kadar da hiç rahatsız olmamıştım en son şubat ayında 75.5 görünceye kadarAhh ahh bi 50'li rakamları görebilsem. En son ne zaman ideal kilomdaydım hiç hatırlayamıyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?