60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah kahvaltım:
1 dilim kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar peynir

Öğlen:
1/2 kase çorba
1 tabak pırasa

Akşam:
1 tabak çorba
1 tabak etli/ sebzeli bulgur pilavı

Su 2 litre )

Günaydın.ben de katılmak istiyorum.daha önce 25 kg vermiştim.doğumla tekrar aldım.bebeğim 10 aylık. Hala emziriyorum.4-5 aydır kilom sabit motive olamıyorum.66.9 kg boy:1.60. 36 yaşındayım.özellikle akşamları canım sürekli tatlı çekiyor.düzenli olarak spor yapmama rağmen akşamları cozutuyorum.öncelikli hedefim 65 i görmek sonra da 60

Ay sonunda biri geldi buraya hoşgeldin canım. 25 kilo nasıl verilir yahu ben uğraşıyorum uğraşıyorum ama bi iki kilo verince hemen geri alıyorum. Nasıl verdin peki ?
Allah bağışlasın canım. Emzirirken daha rahat kilo veriliyor diye biliyorum ama. Aynı boy ve kilodayız hedefimiz de aynı ayyy ne güzel oldu bu.

Bu sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim k. Ekmeği, 3 zeytin, peynir ve ceviz yedim

Öğlen 1 tabak nohut, 1 t cacık yedim.

Akşam 1/2 ekmek arası et döner
1 tabak yoğurtlu kabak ..
keşke ekmek yemeseydim ama yedim ve ceza olarak 45 dakika leslie walk yapıcam

Sabah erken kalkıp klasik kahvaltımı yaptım.
11:00de on badem ve bir yeşil çay öğlen haşlanmış sebze ve biraz etle yoğurt ve ekmek, akşamsa sadece sebze yoğurt ve bilim esmer ekmek. Benim sindirimimde de problem var maalesef probiyotik alıyorum ama faydası nezaman olur bilmiyorum. Yemeklerimi saklama kaplarıyla yanımda taşıyorum, hem hesaplı oluyor hem de sağlıklı. Ödemlerim yavaş yavaş gidiyor sanırım daha hafif hissediyorum bikaç gün olmasına rağmen buarada motivasyonumu arttırmak için pilatese de başladım haftanın iki günü Kızlar hadi verelim şu kiloları duruşumuz değişsin.

Günaydınnn. Ne güzel canım bende saklama kabına koyup yemeklerimi yanımda taşıyordum ama hiç sıcak kalmadığı için bende artık öğlen işyerimde ne çıkarsa onu yiyorum tabi makarna pilav vs hariç. Yemeklerin sıcak kalıyor mu canım?
Pilatesi bir türlü sevemedim ben ya ama duyduğum kadarıyla düzenli yapınca sıkılaştırıyor. İnşallah vereceğiz bu kiloları :)) buraya düzenli yazarsak motive oluruz daha dikkatli oluruz.

Bende 14 kasımda başladım diyete sonunda. sabah normal kahvaltımı yapıyorum reçelinden çikolatasına kadar öğle ve akşam öğünlerinde bir tabak yemek bir kase yoğurt yiyorum. 3. günüm 61.5 ile başladım bugün 60.5 çıktım

Son düzenleme:
3 günde 1 kg süper yaa darısı bizim başımıza. Seni yakında burdan mezun ediyoruz desene

3 günde 1 kg süper yaa darısı bizim başımıza. Seni yakında burdan mezun ediyoruz desene
Daha önce 58 kiloya kadar düştüğüm için ilk birkaç kilo hızlı gider önemli olan devamının gelmesi. Ben bu grubu daha çok seviyorum burası uğurlu geliyor bana biraz daha buradayım inşallah

Daha önce 58 kiloya kadar düştüğüm için ilk birkaç kilo hızlı gider önemli olan devamının gelmesi. Ben bu grubu daha çok seviyorum burası uğurlu geliyor bana biraz daha buradayım inşallah

Ahh ahh bi 50'li rakamları görebilsem. En son ne zaman ideal kilomdaydım hiç hatırlayamıyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…