60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yine reçel ile tereyağı yedim bir tanede zeytin yedim sonra çekirdeğini de yedim yanında Yeşilçay içiyorum bugün diyetimin 5. günü 4 günde yaklaşık 2 kilo gitmiş

Tebrik ederim canım 50'li rakamlra ulaşmışsın sık dişini az kaldı tatlımmm
Sabah ye canım afiyet bal şeker olsun kilo olmasın inşallah :))) bak ne güzel gidiyor akşam hafif ye olur mu

Tebrik ederim canım 50'li rakamlra ulaşmışsın sık dişini az kaldı tatlımmm
Sabah ye canım afiyet bal şeker olsun kilo olmasın inşallah :))) bak ne güzel gidiyor akşam hafif ye olur mu
2 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt 3 kaşık taze fasulye yiyeceğim ama daha hazır değil yemeğim. Aslında hiç aç değilim ama vücut korumaya geçmesin diye yiyeceğim

Bugün ki menüm:

Sabah uyandığımda dünden 1 bardak suya koyduğum 2 kuru kayısı yedim suyunu da içtim

Kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 küçük parça zeytin
1 domates

Ara
1 mandalina

Öğlen
1/2 tabak taze fasülye
1 kase domates çorbası

Ara
2 kepekli üzümlü bisküvi

Akşam
Salata
Fırında tavuk

Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su, ardından 2 kuru kayısı ve 1 bardak su.

Yarım saat sonra kahvaltı
1 tane pişi (hamur kızartması)
5 zeytin
3 fındık
1/2 mandalina
1 domates
1 avuç içi kadar peynir
1 bardak nane limon çayı

Nasıl gidiyor canım ? Bugün ki menün nasıl
Cumartesi akşam geç saatte tavuk sote yedim pazar günü yine geç saatte lahmacun yedim 2 tane(( 59.5 altına inemedim. Bu hafta daha sıkı bir diyet yapacağım şöyle 57 altına inebilirsem güzel olur benim için. Senin diyet nasıl gidiyor cnm

Hadi ya sevindm smdi buna aslinda ben cocuk dusundugum icin spor yapamiyorm ama yapicam ekmegi cok seviyorm bugn bi dilim yedm hadi bakim haftaya kadr ne olacak :)

Ben bekarken 82kilo falandim spor yaptn ve 7, 8ayda 64e dustm bata hirslanmistm cnku ilk iki hafta veremiyorsb kilo snra vucut spora alisinca esnedikce yavas yavas giduyo kilolar kilo verdikce devamida geliyo daga snra biraktm oyle spor yapmayi sadece kilomu korumata almamaya calistm ama dahada veremedim snra evlendm 67 oldm :)

Bende benimki yüzünden 2 senede 10 kilo üstünde aldım. Şimdi ben kendi memleketimdeyim en son görüştüğümüzde 75 kiloydum şimdi 59.5:)) ve 2-3 hafta sonra yanına gideceğim 55 ile gitmek istiyorum yanına

Kız akşam hamur işi yeme, yiyeceksen sabah yada öğlen ye. Ama olsun artık bugün dikkat edersin :) benim diyet iyi gidiyor ya 65 kilo oldum 60'a kadar devam..
Su içiyor musun canım ?

Kız akşam hamur işi yeme, yiyeceksen sabah yada öğlen ye. Ama olsun artık bugün dikkat edersin :) benim diyet iyi gidiyor ya 65 kilo oldum 60'a kadar devam..
Su içiyor musun canım ?
Ya yemek istemiyorum ama olduğu zaman da dayanamıyorum. Su içiyorum o konuda iyiyim günde en kötü 2 litre içmiş oluyorum

SPOR yapmadan Nasil yaglari eritecen merak ettm
Diyetle :) ya cnm vücut yağlı olunca birde üstüne spor yapınca kaslarda şişiyor bende tartıda eksi görmeyince vazgeçiyorum hemen 15 kilo diyetle verdim zaten 4 ay kadar bir sürede verdim. sonra ara verdim 4 ay oldu geri almadım dikkat etmediğim halde şimdi bir hafta oldu yeniden başladım diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…