60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar, 5. Takımdayım bende, burdan da mezun olmayı dört gözle bekliyorum, güncel kilom 61,6 hayırlısıyla 59u bi göremedim

Canım kışın yemekleri sıcak tutmak daha kolay, sabahtan kaloriferin üstüne koyuyorum cam saklama kabıyla, öğleye sıcacık oluyo valla, tabi çorba vs gibi iyice sıcak olması gerekmeyen yiyecekler, tavsiye ederim sana da.

Akşam yemeğim patates püresi ve biraz bulgur pilavı.

1,5 - 1,75 lt su içtim bugün

Az önce de az şekerli türk kahvesi içtim yanında kuru üzüm ve kuru kayısı vardı.

kahvaltım 12 zeytin, yarım kase reçel, 4 tatlı kaşığı çikolata, bir tane avokado, bir tane domates, 4-5 bardak çay

Yarım kase reçeli nasıl yedin kız ? Reçel bildiğin şeker deposu tatlım illa yiyeceksen kahvaltı da 1 dilim ekmeğe sür ye başka da yeme. Çikolata da hiç olmamış . Yarın kahvaltıda bol yeşillik biraz peynir yumurta ye canım :) diğer öğünlerin nasıldı yazar mısın baklm

Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 1/2 kepek ekmek
3 zeytin
1 avuç içi kadar peynir

Ara 1/2 mandalina

Öğlen 1/2 kase yayla çorbası
1/2 tabak patates- tavuk haşlama

Akşam 1 tabak karnabahar graten
4-5 kaşık patates püresi

1 bardak kiraz saplı çay

Sabah kahvaltıyı böyle yaptığım zaman acıkmıyorum gün içinde :)) bugün biraz daha fazla oldu çünkü regl oldum o yüzden tatlı ihtiyacımı sabahtan karşılamış oldum. Saat 3 gibi 2 tane mandalina yedim akşam 5te bir kase çorba yarım tabak yoğurt makarna yedim

Ben akşam yemeklerinden kilo alıyorum diğer öğünler sıkıntı olmuyor ideal kiloma 6 kilo var diyete yeni başladığım için ilk baştan çok kısıtlama yapıp vücudu kilitlemek istemiyorum zamanla azaltmayı düşünüyorum

Anladım canım haklısın hem zaten sabah yediğini gün içerisinde kesinlikle eritmiş oluyorsun. Sadece makarnayı akşam yeme öğlen vakti yersen akşamı hafif geçiştirirsen verirsin 6 kiloyu :)

Anladım canım haklısın hem zaten sabah yediğini gün içerisinde kesinlikle eritmiş oluyorsun. Sadece makarnayı akşam yeme öğlen vakti yersen akşamı hafif geçiştirirsen verirsin 6 kiloyu :)
Saat 5 olmadan yeme işlemini bitiriyorum cnm ben akşam en fazla yeşil çay yada sade nescafe içiyorum bir fincan

Dükkanı erken kapatıyorsun yani o saatte akşm yemeğimi yesem gece uykumdan uyanır buzdolabının başında bulurum herhalde kendimi. Ben sabah 6:30'da kahvaltı 13:00'da öğlen ve 19:30' da akşam yemeğimi yiyorum.

Ben geçen sene kasım ayında diyete başlamıştım 92 kilo ile. 66 kiloyum şuan ipin ucunu kaçırdım birazcık . 5 kilo aldım tekrar toparlanmak için buraya tekrar geldim

bende gün içinde aç duramam ama akşam acıktığım zaman kilo alacağım diye yemem:)))

Sabah uyandığımda dünden 1 bardak suya koyduğum 2 kuru kayısı yedim suyunu da içtim

Kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 küçük parça zeytin
1 domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…