Günaydınnn. Ne güzel canım bende saklama kabına koyup yemeklerimi yanımda taşıyordum ama hiç sıcak kalmadığı için bende artık öğlen işyerimde ne çıkarsa onu yiyorum tabi makarna pilav vs hariç. Yemeklerin sıcak kalıyor mu canım?
Pilatesi bir türlü sevemedim ben ya ama duyduğum kadarıyla düzenli yapınca sıkılaştırıyor. İnşallah vereceğiz bu kiloları :)) buraya düzenli yazarsak motive oluruz daha dikkatli oluruz.
kahvaltım 12 zeytin, yarım kase reçel, 4 tatlı kaşığı çikolata, bir tane avokado, bir tane domates, 4-5 bardak çay
Sabah kahvaltıyı böyle yaptığım zaman acıkmıyorum gün içinde :)) bugün biraz daha fazla oldu çünkü regl oldum o yüzden tatlı ihtiyacımı sabahtan karşılamış oldum. Saat 3 gibi 2 tane mandalina yedim akşam 5te bir kase çorba yarım tabak yoğurt makarna yedimYarım kase reçeli nasıl yedin kız ? Reçel bildiğin şeker deposu tatlım illa yiyeceksen kahvaltı da 1 dilim ekmeğe sür ye başka da yeme. Çikolata da hiç olmamış . Yarın kahvaltıda bol yeşillik biraz peynir yumurta ye canım :) diğer öğünlerin nasıldı yazar mısın baklm
Ben akşam yemeklerinden kilo alıyorum diğer öğünler sıkıntı olmuyor ideal kiloma 6 kilo var diyete yeni başladığım için ilk baştan çok kısıtlama yapıp vücudu kilitlemek istemiyorum zamanla azaltmayı düşünüyorum
Saat 5 olmadan yeme işlemini bitiriyorum cnm ben akşam en fazla yeşil çay yada sade nescafe içiyorum bir fincanAnladım canım haklısın hem zaten sabah yediğini gün içerisinde kesinlikle eritmiş oluyorsun. Sadece makarnayı akşam yeme öğlen vakti yersen akşamı hafif geçiştirirsen verirsin 6 kiloyu :)
bende gün içinde aç duramam ama akşam acıktığım zaman kilo alacağım diye yemem:)))Dükkanı erken kapatıyorsun yanio saatte akşm yemeğimi yesem gece uykumdan uyanır buzdolabının başında bulurum herhalde kendimi. Ben sabah 6:30'da kahvaltı 13:00'da öğlen ve 19:30' da akşam yemeğimi yiyorum.
Ben geçen sene kasım ayında diyete başlamıştım 92 kilo ile. 66 kiloyum şuan ipin ucunu kaçırdım birazcık . 5 kilo aldım tekrar toparlanmak için buraya tekrar geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?