60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bügünkü menülerim
Sabah bir tane haşlanmış patates bir kase yoğurt
Öğlen patates kavurması bir tabak
Akşam tavuklu patlıcan yemeği pilav olacak büyük bir ihtimalle :))

Ben de aynen senin gibiydim. Hiç bi zaman kilo problemim olmuyodu.çok ince biri olmasam da yaşıma göre normal bi görünüşüm vardı. 62 63 kiloyu asmiyordum . Ama son bir iki ay içinde hızla kilo almaya başladım ve 68 e kadar çıktım.vücudumun odem toplanmasından kaynaklı bir sorun ama sonuçta yine kilo alıyorum ve özellikle karın bölgemde acaip bi sislik oluşuyor.çok kötü bi durum.kıyafetlerim bir anda üzerime olmamaya başladı.her gün bir arada olduğum insanlar tuhaf tuhaf bakiyolar gibi geliyor sanki.çok rahatsız edici bir durum.hiç alışkın olmadığım bir şey. daha önce de arada böyle kilo artışları yaşamıştım. Ama hemen tedbirini alıp kilolardan kurtuluyordim.bu kez biraz zorlanıyorum. sabahları sütle yapılan nesfit türü gevrek yiyorum.öğlen çorba ve yemek olarak ne varsa çok az bi miktar yiyorum.akşamları dayanabilirim hiç yemiyorum.ya da kahvaltıda yediğim gevrek ten biraz yiyorum.odem için sabahları soğan suyu maydanoz suyu, kilo vermek için de dokuzlu cay denilen bitki canından gün içinde iki fincan iciyorum.İşyerim le ev arası yürüyerek yarım saat kadar.akşamları çıkışta yürüyerek gidiyorum.ve çok az da olsa bir fırsatını bulursam bel basen ve karın bölgemi çalıştıracak ufak egzersizler yapmaya çalışıyorum.geçen hafta 68 in üzerine çıkan kilomun dün 66.6 ya indiğini gördüm. sanırım bu tempoda devam edersem bir kaç ayda eski kiloma tekrar kavuşurum.umuyorum :) birde öyle,ölçülü gramlı saatli diyet programları benı pek sarmiyor:) kendimce böyle bi yöntem buldum ve uyguluyorum :)

merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum. bende diyet yapıyorum... 26 yaşındayım boy 1,62. geçen hafta ptesi basladım. 65,2 kg ile.. haftasonu kaçamakla geçsede tartıda bugun 63,500 cıktım. hedefim 55 :)))

tebrikler ama merak ediyorum akşam yemeden nasıl dayanıyorsunuz. benim kan şekerim düşüyor. birde metabolizma yemek yiyerek daha fazla çalışıyormuş. önemli olan istikrar bence. çok aç bıraktıgımızda kendimizi çabuk pes ediyoruz

merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum. bende diyet yapıyorum... 26 yaşındayım boy 1,62. geçen hafta ptesi basladım. 65,2 kg ile.. haftasonu kaçamakla geçsede tartıda bugun 63,500 cıktım. hedefim 55 :)))

Hoşgeldin canım yeni başlamana rağmen iyi vermişsin . Hedefine ulaşana kadar devam et :) her gün yediklerini yaz buraya spor yapıyor musun

Canım kendini aç bırakarak tabiki zayıflarsın ama yağdan değil kas kaybedersin. Bak kan şekerin de düşüyormuş sakın ha vücudunu yıpratma. Sabah güzel bir kahvaltı öğlen seçenek çok çorba salata sebze balık ya da et türü bir şey akşam hafif olsun ama. çorba salata biraz sebze yemeği ya da yoğurt . Yani aç kalıp kas kaybedeceğine alman gereken kalori miktarından 200/300 kcal az alıpta daha sağlıklı kilo vermen daha mantıklı değil mi ? Bir de spor yaparsan bu süreci daha da hızlandırırsın hiç olmazsa yürüyüş yap :)

Slm kızlar bende buraya dahil olmak istiyorum.. 27 yaşındayım doğumdan kalan 10 kg mi vermek istiyorum. Güncel kg 63.8 hedef 53

4.takimdayım ama aktif olmadığı için motive olamıyorum.. göbek bolgemde yoğun olmak üzere belden aşağıda kilo var.bu halimden hiç memnun degilim.hayatım boyunca max 59 ü gördüğümde bile bu kadar tontis değildm. Doğum beni çok değiştirdi. Yemek yediğim an gobegim çıkıyor. Buna öneriniz var mi ne yapmalıyım. Birde bugün ip atladım. Afedersiniz idrar kaciridm ve sıkışık halde değildim. Ona rağmen böyle olmasına çok üzüldüm. Ne yapmaliyim

Yediklerine dikkat ediyor musun canım? Ekmek hamur işi göbek yapar onları tamamen kes ve akşam yatmadan önce yoğurt kürleri var ondan yap. Göbek için ben mekik çekiyorum internetten bir kaç tane egzersiz bakıyorum hemen uyguluyorum yani hem göbek için hem kalça ve basenler için. Bolca su iç. İdrar kaçırmasına gelince bilemedim valla canım belki arkadaşlar yardımcı olurlar.

İnsallah ya. Kilo moralimi çok bozuyor bugünde adet oldum. 1 hafta öne geldi ya bu kadar olması normal mi acaba

Evet canım bir hafta önce gelmesi normal ben bir ayda iki kere oluyorum doktoruma sordum senin için daha iyi ya dedi makul olanı 20 günde bir olmakmış. Canım moralini bozma aksine hep pozitif düşünmeye başla. Sen kendine inanacaksın ki bir şeyleri başarasın

Ekmek hamur işi pek yemiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum hava güzel oldukça. 4000 6000 adım arası yürümeye çalışıyorum çocukla. İp atlamaya başladım. Vucutun her yerini çalıştırdığı için. Bakalım neler olucak. 15 gündür yeniden karar verdim arada kacamklarla 1 kg a yakın verdim şimdilik. Ama çok sis hissediyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…