- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Aa sevindim bak simdiEvet canım bir hafta önce gelmesi normal ben bir ayda iki kere oluyorum doktoruma sordum senin için daha iyi ya dedimakul olanı 20 günde bir olmakmış. Canım moralini bozma aksine hep pozitif düşünmeye başla. Sen kendine inanacaksın ki bir şeyleri başarasın
Kilo bildrimi nasıl hangi gün oluyor acaba. Kurallar neler pek okuyamadim
Ekmek hamur işi pek yemiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum hava güzel oldukça. 4000 6000 adım arası yürümeye çalışıyorum çocukla. İp atlamaya başladım. Vucutun her yerini çalıştırdığı için. Bakalım neler olucak. 15 gündür yeniden karar verdim arada kacamklarla 1 kg a yakın verdim şimdilik. Ama çok sis hissediyorum su an
bence de yapalım . Uygun vakti olan biri yaparsa çok iyi olur. Daha iyi motive oluruz insallah.Canım açıkçası diğer cuma yarışmaları gibi burayı takip eden kilolarımızı bir yere not eden bi liderimiz yok. Herkes istediği gibi menülerini yaptığı sporu ve kilo güncellemesini paylaşıyor. Ama şöyle bi kural koymaya başlasak yavaştan her pazar günü (herkes genellikle o gün evde olduğu için) isterseniz başka bir gün de olur aynı gün sabah aç karnına tartılırız liste yaparız
Ben
bence de yapalım . Uygun vakti olan biri yaparsa çok iyi olur. Daha iyi motive oluruz insallah.
Hosbuldukk spor yapmıyorum ama yogun çalışıyorum hareketliyim yanii. Nedense busefer çok kararliyim hepimiz veririz umarimmHoşgeldin canım yeni başlamana rağmen iyi vermişsin . Hedefine ulaşana kadar devam et :) her gün yediklerini yaz buraya spor yapıyor musun
Cnm beni yazBen yaparım ama burdan nasıl olduğunu bilmediğim için boş bir kağıda yazarım resmini de çeker burada paylaşırım. Herkes kilosunu boyunu yazsın ve hedefini ben bi ara şey etcem
Merhaba kızlar son 4 gün kendime engel olamadım( hiç yenmemesi gereken herşeyi yedim şeker çikolata cips kola fanta lahmacun... kendimi hiç iyi hissetmiyordum bugün tartıya çıktım 59.5 kilo almamışım vermemişimde ama sabah nedense aynada kendimi daha ince gördüm reglim bitti dün şişkinliğim geçti belki ondandır. Ben bu tatlı düşkünlüğümü nasıl yeneceğim ya
selam kızlar bugun 9. gün.. dün tartıda 63,5 kg çıkmısştım. bugun 62.7 kg.. çok mutluyumm :) durmak yok yola devammmmm
Cnm beni yaz
Boy 1.64
Başlangıç k61.5
Güncel k59.5
Hedef k56(aslında 48 e kadar yolu var ama 56dan sonra diğer grupta devam edeceğim o yüzden şimdilik 56)
Artık daha dikkatli olacağım yeni yıla böyle girmek istemiyorum 38 günde 7 kilo hedef koyuyorum kendime fena gaza geldim:)))Canım olur öyle arada bozma moralini hem metabolizmayı şaşırtmış olursun böyle. Tatlı krizleri bana da geliyor arada hemen yatağa giriyorum uyuyunca geçiyor yani :)
Artık daha dikkatli olacağım yeni yıla böyle girmek istemiyorum 38 günde 7 kilo hedef koyuyorum kendime fena gaza geldim:)))
İnşallah cnm inanıyorum olacak bu defa.. ayrıca hergün yarım saat oryantal yapacağım çok iyi geliyor insanı rahatlatıyor hemde vücudun şekillenmesini sağlıyor (10 dksı 100kalori)Heh şöyle ol ya inan kendine başaracaksın. O abur cuburları yedinde noldu ki anlık bir mutluluk verdi ama şimdi gerçeklerle yüzleşme vakti. Yeni yıla yeni bir bedenle gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?