60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa sevindim bak simdi

Kilo bildrimi nasıl hangi gün oluyor acaba. Kurallar neler pek okuyamadim

Canım açıkçası diğer cuma yarışmaları gibi burayı takip eden kilolarımızı bir yere not eden bi liderimiz yok. Herkes istediği gibi menülerini yaptığı sporu ve kilo güncellemesini paylaşıyor. Ama şöyle bi kural koymaya başlasak yavaştan her pazar günü (herkes genellikle o gün evde olduğu için) isterseniz başka bir gün de olur aynı gün sabah aç karnına tartılırız liste yaparız

Canım bitki çayları kullan belki ödemden dolayıdr ya da detoks suyu hazırla kendine limon salatalık ve naneli. Sen buraya düzenli yediklerini yaz bakalım neden böyle şişkinlik hissediyorsun. Yürüyüş yapman çok güzel canım çocuk kaç yaşında ?

Ben
bence de yapalım . Uygun vakti olan biri yaparsa çok iyi olur. Daha iyi motive oluruz insallah.

Ben
bence de yapalım . Uygun vakti olan biri yaparsa çok iyi olur. Daha iyi motive oluruz insallah.

Ben yaparım ama burdan nasıl olduğunu bilmediğim için boş bir kağıda yazarım resmini de çeker burada paylaşırım. Herkes kilosunu boyunu yazsın ve hedefini ben bi ara şey etcem

Merhaba kızlar son 4 gün kendime engel olamadım ( hiç yenmemesi gereken herşeyi yedim şeker çikolata cips kola fanta lahmacun... kendimi hiç iyi hissetmiyordum bugün tartıya çıktım 59.5 kilo almamışım vermemişimde ama sabah nedense aynada kendimi daha ince gördüm reglim bitti dün şişkinliğim geçti belki ondandır. Ben bu tatlı düşkünlüğümü nasıl yeneceğim ya

Ben yaparım ama burdan nasıl olduğunu bilmediğim için boş bir kağıda yazarım resmini de çeker burada paylaşırım. Herkes kilosunu boyunu yazsın ve hedefini ben bi ara şey etcem
Cnm beni yaz
Boy 1.64
Başlangıç k61.5
Güncel k59.5
Hedef k56(aslında 48 e kadar yolu var ama 56dan sonra diğer grupta devam edeceğim o yüzden şimdilik 56)

Canım olur öyle arada bozma moralini hem metabolizmayı şaşırtmış olursun böyle. Tatlı krizleri bana da geliyor arada hemen yatağa giriyorum uyuyunca geçiyor yani :)

Canım olur öyle arada bozma moralini hem metabolizmayı şaşırtmış olursun böyle. Tatlı krizleri bana da geliyor arada hemen yatağa giriyorum uyuyunca geçiyor yani :)
Artık daha dikkatli olacağım yeni yıla böyle girmek istemiyorum 38 günde 7 kilo hedef koyuyorum kendime fena gaza geldim:)))

Artık daha dikkatli olacağım yeni yıla böyle girmek istemiyorum 38 günde 7 kilo hedef koyuyorum kendime fena gaza geldim:)))

Heh şöyle ol ya inan kendine başaracaksın. O abur cuburları yedinde noldu ki anlık bir mutluluk verdi ama şimdi gerçeklerle yüzleşme vakti. Yeni yıla yeni bir bedenle gireceksin

Heh şöyle ol ya inan kendine başaracaksın. O abur cuburları yedinde noldu ki anlık bir mutluluk verdi ama şimdi gerçeklerle yüzleşme vakti. Yeni yıla yeni bir bedenle gireceksin
İnşallah cnm inanıyorum olacak bu defa.. ayrıca hergün yarım saat oryantal yapacağım çok iyi geliyor insanı rahatlatıyor hemde vücudun şekillenmesini sağlıyor (10 dksı 100kalori)

Kahvaltı
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 zeytin
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez

Ara
4 tane Yulaflı bisküvi

Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe salata
2 kaşık mantı
3 kare bitter

Ara
2 kuru kayısı

Akşam
2 tabak Lahana çorbası

Arkadaşlar benı de aranıza alır mısınız? :) ben 60.2 kg 'ım 3 kg vermek ıstıyorum.yanı 62.5yum 2 kgdan fazla verdım.
dun oglen balık salata yedım bır dılım ekmekle akşam da ıspanak ve salata yedım.bu sabah kepek ekmegıne beyaz peynırlı tost yedım.sımdı de yesıl cay ıcıyorum.spor olarak 9 aydır haftada 3 kez yuzmeye gıdıyorum.yag oranım azdır sanırm en son ölçtüğümde ıyıydi

Bugün başladım başlangıç kilom 67, beni de aranıza alır mısınız

75 kiloydum diyet ve sporla 69 a indim 3 ayda. ama ne oldu anlamıyorum 69 da kaldım daha da veremiyorum. 62 ye inmek istiyorum. yine diyet yapıyorum ama kaldım bu kiloda bir aydır. sinirlerim bozulmaya başladı. önerilere açığım şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…