60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar bende daha önce 6. takım da yarışıyordum şuan bireysel devam ediyorum 72 ile ekim ortasında dikkat etmeye başladım kasım başında 70 ile şeker orucuna başladım 3.5 kg verdim sonrasında biraz rahatlık çöktü abartmadım ama rahat yedim birazda ödem oldu sanırım dün 1 aralık itibariyle 21 günlük şeker orucuna tekrar başladım 67.5 ile başladım bugün 66.9

Boy 168 kilom 70, sıklıkla 69'a indiği için buradan başlamak istedim.

ben de çocukluğundan beri yapılı olan ve ergenliğinden bu yana da daha kilolu bir şekilde yola devam edip bir türlü zayıflayamayanlardanım. alışkanlıklarım, bir kereden bir şey olmazlarım, her zaman yemiyorum diyip yemelerim, düzenli spor yapamayışım, planlar çıkarıp uymayışım, pek çok nedenle yıllaarca kilo veremedim.

bu son dönemlerde kendime iyi bakıyorum diyebilirim. ekmeği minimum tüketiyorum ve çoğu zaman hiç tüketmiyorum. şeker hayatımda neredeyse yok. sağlıklı yağları tüketmeye çalışıyorum vesaire. fakat yine de kilom adam gibi bir değişim göstermiyor. bu kendime iyi baktığım halde değişim göstermeyen kilom sonsuza kadar böyle kalma korkusu yaşattı bana. ki yaş oldu 22. kendimi bildim bileli zayıflamaya çalışıyorum. 22 ime girmeme çok çok az kaldı ve ben bir kaç ay önce bu yaşa böyle girmeyeceğim diye söz vermiştim kendime. şimdi ne yaptım? sabah annem patates kızartması ve ciğer yapmış bir tadına bakayım diye yarım porsiyon yedim neredeyse ki sabah ilk yediğim öğün bu. böyle de kendi kendimin düşmanıyım işte.

ben de başlamak istiyorum ama nereden başlayayım bilemiyorum.

çok düzenli bir diyet yapmalıyım, yemelerimi akşam 5-6 gibi kesmeliyim, erken kalkmalıyım, düzenli spor yapmalıyım, bir kaç kürü düzenli yapmalıyım falan... ama bilmiyorum. çok takatsiz görüyorum kendimi, hep aynı şey oluyor, iradesizlik, sözünü kendine karşı tutamama ve pek çok şey. dahası ben çok yemiyorum bile, sadece kötü besleniyorum ve kilo almamı sağlamasından çok kilo vermemi engelleyecek şekilde şeyler tüketiyorum.

benimle beraber diyet arkadaşı olmak isteyen kişiler varsa beraber bir şeyler yapmak isterim. belki bir müsabaka haline girmemiz, birbirimizi motive etmemiz aynı zamanda rakip olmamız bir iradede değişime neden olabilir.

Merhabalar. :)
Bende sizlere katılmak istedim.
Yarın sabah tartılıp güncelleme ile kilomu yazarım. :)
Herhangi bir diyet listesine bağlı kalmadan sağlıklı olarak gördüğüm yiyecekleri tüketiyor, kalori hesabı yapıyorum.
12 günde 4 kilo verdim en son 69.7 kiloydum ama iki gündür bayağı bir kaçamak oldu bende burda daha düzenli bir değerlendirme yapabileceğimi düşündüm.

Kızlar neden burda hiç hareket yok biraz hareketlendirelim motivasyon olsun bizlere,cuma yarışmalarının sıkı kuralları olmadan cumadan cumaya kilo bildirimi yapabiliriz katılmak isteyen varsa buyursun bu cuma başlayalım

Çok iyi olur aslında motive oluruz..

Günaydın kızlar o zaman ben bugün gün içinde müsait olduğumda taslak bi tablo hazırlarım cumaya kadar bilgilerimizi doldururuz başlarız bu arada menü paylaşmak isteyenlerde paylaşabilir

60-69 KG ARALIĞI KİLO TAKİP TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Boy/Hedef Kg[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]09.12.16[/TD]
[TD]14.12.16[/TD]
[TD]Haftalık Fark[/TD]
[TD]Toplam Fark[/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]1.GoldenVenus[/TD]
[TD]1.62 cm / 57 kg[/TD]
[TD] 72 kg[/TD]
[TD]66,3 kg[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]5,7 kg[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Kelebek-etkisi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.tiin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TABLE]

Son düzenleme:
Kızlar tabloya göre eksik bilgilerinizi yazarsanız ben güncellerim katılmak isteyen varsa tabloya göre bilgilerini yazarsa eklerim hadi bakalım hayırlısı :)

Kızlar tabloya göre eksik bilgilerinizi yazarsanız ben güncellerim katılmak isteyen varsa tabloya göre bilgilerini yazarsa eklerim hadi bakalım hayırlısı :)
Boyum 1.50 hedef kilom 45 :) dün yani 14 aralıkta 69.1 kiloydum başlangıç tarihim 30.10.2016 73.3 kilo ama digerlerini hatirlayamadim :)

Kızlar kaçamak günlerinizi telafi için ne yapıyorsunuz?

Bir de duraklama dönemi icin önerileriniz var mı?

Boyum 1.50 hedef kilom 45 :) dün yani 14 aralıkta 69.1 kiloydum başlangıç tarihim 30.10.2016 73.3 kilo ama digerlerini hatirlayamadim :)
Birazdan Güncelliyorum canım bugün ki kilonu da yaz bu haftadan sonra cumadan cumaya düzenli takip ederiz
Muhteşeeem

Ayy bende bi an önce bi verebilsem artık bu ara duraklama dönemine girdim. işin kötü yanı bayağı erken girdim.
verirsin canım acele etme daha yaza çok var ne kadar acele edersen o kadar ters tepiyo ne kadar kafanı rahat tutarsan o kadar güzel zayıflanıyo ben 100 gr bile versem seviniyorum psikolojin rahat oldukça daha verimli oluyo ama vere vere 100 gr vermişim diye düşünürsen stresten dolayı iyice ters etki yapıyo
Kızlar kaçamak günlerinizi telafi için ne yapıyorsunuz?

Bir de duraklama dönemi icin önerileriniz var mı?
Eskiden bi kaçamak yaptım mı amaaan nasılsa bozdum deyip iyice ucunu kaçırıyodum şimdi canım çok bişey istedi diyelim mesela geçen hafta sonu cheescake yedim ama nasılsa onu yedim diye akşama önüme geleni yemedim hafif atıştırdım ya da öğle yemeğinde ufak parça tatlıdan aldım diyelim akşam yemeğini mutlaka karnonhidratsız ve az yiyerek geçiştiriyorum hem istediğimi yeyip nefsimi körlemiş oluyorum hem de kilo vermeye devam ediyorum ama hergün yapmıyorum tabi bunu

60-69 KG ARALIĞI KİLO TAKİP TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Boy/Hedef Kg[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]09.12.16[/TD]
[TD]14.12.16[/TD]
[TD]Haftalık Fark[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Toplam Fark[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]1.GoldenVenus[/TD]
[TD]1.62 cm / 57 kg[/TD]
[TD] 72 kg[/TD]
[TD]66,3 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]1,3 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Kelebek-etkisi[/TD]
[TD]1.50 cm / 45 kg[/TD]
[TD]73,3 kg[/TD]
[TD]69,1 kg[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]4,2 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.tiin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TABLE]

Son düzenleme:
Bugün tartıya çıktığımda şok oldum. 68.2 olmuşum :) güncel kilom 68.2 yani hemde kaçamağa rağmen galiba duraklama dönemi son buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…