- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
Kızlar neden burda hiç hareket yok biraz hareketlendirelim motivasyon olsun bizlere,cuma yarışmalarının sıkı kuralları olmadan cumadan cumaya kilo bildirimi yapabiliriz katılmak isteyen varsa buyursun bu cuma başlayalım
Çok çok teşekkür ederiiizGünaydın kızlar o zaman ben bugün gün içinde müsait olduğumda taslak bi tablo hazırlarım cumaya kadar bilgilerimizi doldururuz başlarız bu arada menü paylaşmak isteyenlerde paylaşabilir
Boyum 1.50 hedef kilom 45 :) dün yani 14 aralıkta 69.1 kiloydum başlangıç tarihim 30.10.2016 73.3 kilo ama digerlerini hatirlayamadim :)Kızlar tabloya göre eksik bilgilerinizi yazarsanız ben güncellerim katılmak isteyen varsa tabloya göre bilgilerini yazarsa eklerim hadi bakalım hayırlısı :)
MuhteşeeemGünaydın kızlar 1 Aralıktan beri 2.2 kg vermişimEkim ortasından beride 6,7 kg oldu
Birazdan Güncelliyorum canım bugün ki kilonu da yaz bu haftadan sonra cumadan cumaya düzenli takip ederizBoyum 1.50 hedef kilom 45 :) dün yani 14 aralıkta 69.1 kiloydum başlangıç tarihim 30.10.2016 73.3 kilo ama digerlerini hatirlayamadim :)
verirsin canım acele etme daha yaza çok var ne kadar acele edersen o kadar ters tepiyo ne kadar kafanı rahat tutarsan o kadar güzel zayıflanıyo ben 100 gr bile versem seviniyorum psikolojin rahat oldukça daha verimli oluyo ama vere vere 100 gr vermişim diye düşünürsen stresten dolayı iyice ters etki yapıyoMuhteşeeem
Ayy bende bi an önce bi verebilsem artık bu ara duraklama dönemine girdim.işin kötü yanı bayağı erken girdim.
Eskiden bi kaçamak yaptım mı amaaan nasılsa bozdum deyip iyice ucunu kaçırıyodum şimdi canım çok bişey istedi diyelim mesela geçen hafta sonu cheescake yedim ama nasılsa onu yedim diye akşama önüme geleni yemedim hafif atıştırdım ya da öğle yemeğinde ufak parça tatlıdan aldım diyelim akşam yemeğini mutlaka karnonhidratsız ve az yiyerek geçiştiriyorum hem istediğimi yeyip nefsimi körlemiş oluyorum hem de kilo vermeye devam ediyorum ama hergün yapmıyorum tabi bunuKızlar kaçamak günlerinizi telafi için ne yapıyorsunuz?
Bir de duraklama dönemi icin önerileriniz var mı?
Bugün tartıya çıktığımda şok oldum. 68.2 olmuşum :) güncel kilom 68.2 yani hemde kaçamağa rağmen galiba duraklama dönemi son buldu.Birazdan Güncelliyorum canım bugün ki kilonu da yaz bu haftadan sonra cumadan cumaya düzenli takip ederiz
verirsin canım acele etme daha yaza çok var ne kadar acele edersen o kadar ters tepiyo ne kadar kafanı rahat tutarsan o kadar güzel zayıflanıyo ben 100 gr bile versem seviniyorum psikolojin rahat oldukça daha verimli oluyo ama vere vere 100 gr vermişim diye düşünürsen stresten dolayı iyice ters etki yapıyo
Eskiden bi kaçamak yaptım mı amaaan nasılsa bozdum deyip iyice ucunu kaçırıyodum şimdi canım çok bişey istedi diyelim mesela geçen hafta sonu cheescake yedim ama nasılsa onu yedim diye akşama önüme geleni yemedim hafif atıştırdım ya da öğle yemeğinde ufak parça tatlıdan aldım diyelim akşam yemeğini mutlaka karnonhidratsız ve az yiyerek geçiştiriyorum hem istediğimi yeyip nefsimi körlemiş oluyorum hem de kilo vermeye devam ediyorum ama hergün yapmıyorum tabi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?