60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tabloda yanlislik var sanırım :) 09.12.16 da kilom o degildi 70 kilo filandım o sıralar

14.12.2016 tarihinde 69.1 kiloydum :)

Bugün tartıya çıktığımda şok oldum. 68.2 olmuşum :) güncel kilom 68.2 yani hemde kaçamağa rağmen galiba duraklama dönemi son buldu.
Tebrik ederim canım güncelliyorum tabloyu
Canım tabloda yanlislik var sanırım :) 09.12.16 da kilom o degildi 70 kilo filandım o sıralar
Biliyorum canım geçen haftaki kilonu bilmediğim için şimdilik öyle yazmıştım değiştiriyorum bizden başkada katılan yok şuan sanırım

60-69 KG ARALIĞI KİLO TAKİP TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Boy/Hedef Kg[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]09.12.16[/TD]
[TD]14.12.16[/TD]
[TD]Haftalık Fark[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Toplam Fark[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]1.GoldenVenus[/TD]
[TD]1.62 cm / 57 kg[/TD]
[TD] 72 kg[/TD]
[TD]66,3 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]1,3 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Kelebek-etkisi[/TD]
[TD]1.50 cm / 45 kg[/TD]
[TD]73,3 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[TD]68,2 kg[/TD]
[TD]1,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.tiin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TABLE]

Tebrik ederim canım güncelliyorum tabloyu

Biliyorum canım geçen haftaki kilonu bilmediğim için şimdilik öyle yazmıştım değiştiriyorum bizden başkada katılan yok şuan sanırım
Çok teşekkür ederim.. evet canım ne yazık ki yok.. olsun ikimiz paylaşalım en azından belki katılanlar olur...

Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum.huhuuuu ordamisiniz.uc gundur kimsecikler yazmamis.b3nide not alirmisiniz.cuma gunku kilom 66.1 di.buun ise 65.6 . Tamam bende cuma gunune kadar tartilmicam.surpriz olsun.zatrn diyetisyenimde sureklli tartilma demisti.eger kg de degisiklik veya azalis olmazsa beyin cok etkilenir ve kg veremezsin demisti.hedef insallah hayirlisiyla 50. Lutfen bana bu surecte yardim edin . Cunku esim zayif bayan istiyor

60-69 KG ARALIĞI KİLO TAKİP TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Boy/Hedef Kg[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]09.12.16[/TD]
[TD]14.12.16[/TD]
[TD]Haftalık Fark[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Toplam Fark[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]1.GoldenVenus[/TD]
[TD]1.62 cm / 57 kg[/TD]
[TD] 72 kg[/TD]
[TD]66,3 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]1,3 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Kelebek-etkisi[/TD]
[TD]1.50 cm / 45 kg[/TD]
[TD]73,3 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[TD]68,2 kg[/TD]
[TD]1,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.boncukcuk[/TD]
[TD] / 50 kg[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]66,1 kg[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TABLE]

Gecen sene temmuz ayinda 80 kg ydim.sonra diyetisyene gittim.diyetisyenimin dediklerini harfiyen yapmamakla birlikte gunde bir saat yuruyusle 7 ayda 10 verdim.sonra biraktim.simdi yine diyetisyene gittim ama onun dediklerini yapmiyorum.iki diyetisyenin verdiklerini karistirip kendimce hirsey uyguluyorum.sabah gec kahvalti ediyorum haslanmos yumurta iki saat sonra bir meyve arada sekersiz turk kahvesi saat bes gibi bir su bardagi nescafeli sut aksam yemek yedi bucuk sekizde bitmis oluyor,aksam 10 dada meyve gunde iki sade maden suyu 2_3 litre su benim yaptigim bu

Yardım istiyorsan benden sana ilk tavsiye; eşin için değil kendin için iste. Senin bedeninden hayalindeki kadını yaratmak istemesi zaten başlı başına saçmalık. Sağlıklı olmak olsun ilk hedefin. Golden venus mesajı görünce ekleyecektir seni.

Ben yoga yapıyorum diyetisyene gitmiyorum neyi sağlıklı bulursam belirli kaloriye kadar (1000-1200 kalori arası değişiyor) yiyorum. Su simalatörü indirdim telefonuma saat başı hatırlatiyor olabildigince çok su içmeye çalısıyorum ve her fırsatta harekete gećiyorum. :)

Yalnız büyük bir sorunum var benim duraklama dönemine çok erken girdim 700 kaloriye kadar düşürdüm ama ya yerimde sayıyorum ya da durmadan ödem topluyorum parmaklarım, yüzüm filan şişti bi ara kilo verdim bi anda iyi tamam atlattım dedim ama sonra anladım ki su kaybıymış...

Kelebek etkisi canim sen kalorilerini nasil ayarliyorsun.yani acaba benim yediklerim kac kalori bilmiyorum.onu nasil hesaplayabilirim.bir de 5 gunde 2 kg nasil verdin. Ne yedin ne ictin

Herkese meraba 18 aylik bebeğim var ve doğumda 28 Kilo aldım çok sukur ki kendi diyetimle 6 ayda 22 kilo 8 ayda 28 kilonun hepsini verdim sonra diyeti biraktım 1 sene içinde ne varsa ye iç yatla şu son 1 ayda 4 kilo almışım şimdi diyorum ki yine yeni yeniden diyet zamaniiii biraz önce 3 5 kaşık yediğim nutellayi unutarak çok abartıyorum şu sıra kilolu değilim ama zayıf olmak istiyorum doğumdan sonra yediğimden korkar oldum evde de tartı bozulunca 4 kilo almışım haberim yokkk annemde tartilinca moral kalmadı boyum 1.76 kilom 66 hedefim 60 evlenmeden önce 55 dim o çok zayifti 60 ideal benim için beni de ekleyin kızlar uyguladigim diyetimi de paylaşabilirim

Kelebek etkisi canim sen kalorilerini nasil ayarliyorsun.yani acaba benim yediklerim kac kalori bilmiyorum.onu nasil hesaplayabilirim.bir de 5 gunde 2 kg nasil verdin. Ne yedin ne ictin
Ben kalorilere internetten bakıyorum canım bir de fatsecret diye bir uygulama var telefonuma indirdim ondan da hem toplam yediklerimi öğreniyorum hem de yağ, protein oranı vs öğrenebiliyorum. Orda 1500 kalori almam gerektiği yazıyor ama ben max 1000 alıyorum. O iki kilo verdiğim dönem az kalorili, az yağlı, şekersiz beslendim ve apor yaptım baska ekstra bir sey yapmıyorum. Bir de sabahları 2 kaşık yoğurda bir çay kaşığı pul biber yarım limon sıkıp yiyorum metabolizmamı çalıştırıyor.

Hatta sağlıksız biliyorum ama yarına özel sadece yoğurt karışımı yemek ve 3 litreye kadar su içmeyi düşünüyorum çünkü inanılmaz sinirim bozuldu bu dönem yüzünden

Diyetisyenimde bana walking at home verdi youtube da video ama ben onlarida yapmadim
Spor yapmak benimde zoruma gidiyor kemik yapım da pek uygun değil aslında yogayı da zayıfken yapıyordum da şimdi yağlarım, etlerim acıyor yine de yapıyorum bakalım nereye kadar sürecek. Sende benim gibi spor sevmiyorsan tak kulaklığı her gün en az yarım saat yürü

Golden Venus ekler seni görünce. :)
Aramıza hosgeldiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…