Canım tabloda yanlislik var sanırım :) 09.12.16 da kilom o degildi 70 kilo filandım o sıralar60-69 KG ARALIĞI KİLO TAKİP TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TABLE]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Boy/Hedef Kg[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]09.12.16[/TD]
[TD]14.12.16[/TD]
[TD]Haftalık Fark[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Toplam Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.GoldenVenus[/TD]
[TD]1.62 cm / 57 kg[/TD]
[TD] 72 kg[/TD]
[TD]66,3 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]1,3 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Kelebek-etkisi[/TD]
[TD]1.50 cm / 45 kg[/TD]
[TD]73,3 kg[/TD]
[TD]69,1 kg[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]4,2 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.tiin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
14.12.2016 tarihinde 69.1 kiloydum :)60-69 KG ARALIĞI KİLO TAKİP TABLOSU
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TABLE]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Boy/Hedef Kg[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]09.12.16[/TD]
[TD]14.12.16[/TD]
[TD]Haftalık Fark[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Toplam Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.GoldenVenus[/TD]
[TD]1.62 cm / 57 kg[/TD]
[TD] 72 kg[/TD]
[TD]66,3 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]1,3 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Kelebek-etkisi[/TD]
[TD]1.50 cm / 45 kg[/TD]
[TD]73,3 kg[/TD]
[TD]69,1 kg[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]4,2 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.tiin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
Tebrik ederim canım güncelliyorum tabloyuBugün tartıya çıktığımda şok oldum. 68.2 olmuşum :) güncel kilom 68.2 yani hemde kaçamağa rağmen galiba duraklama dönemi son buldu.
Biliyorum canım geçen haftaki kilonu bilmediğim için şimdilik öyle yazmıştım değiştiriyorum bizden başkada katılan yok şuan sanırımCanım tabloda yanlislik var sanırım :) 09.12.16 da kilom o degildi 70 kilo filandım o sıralar
Çok teşekkür ederim.. evet canım ne yazık ki yok.. olsun ikimiz paylaşalım en azından belki katılanlar olur...Tebrik ederim canım güncelliyorum tabloyu
Biliyorum canım geçen haftaki kilonu bilmediğim için şimdilik öyle yazmıştım değiştiriyorum bizden başkada katılan yok şuan sanırım
Ekliyorum canım şimdiGolden venus benide eklermisin tabloya canim.arkadaslar siz ne yiyip ne iciyorsunuz.nadil diyet yapiuorsunuz
Canım boyunu ve başlangıç kilonu da yazar mısınGolden venus benide eklermisin tabloya canim.arkadaslar siz ne yiyip ne iciyorsunuz.nadil diyet yapiuorsunuz
Yardım istiyorsan benden sana ilk tavsiye; eşin için değil kendin için iste. Senin bedeninden hayalindeki kadını yaratmak istemesi zaten başlı başına saçmalık. Sağlıklı olmak olsun ilk hedefin. Golden venus mesajı görünce ekleyecektir seni.Merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum.huhuuuu ordamisiniz.uc gundur kimsecikler yazmamis.b3nide not alirmisiniz.cuma gunku kilom 66.1 di.buun ise 65.6 . Tamam bende cuma gunune kadar tartilmicam.surpriz olsun.zatrn diyetisyenimde sureklli tartilma demisti.eger kg de degisiklik veya azalis olmazsa beyin cok etkilenir ve kg veremezsin demisti.hedef insallah hayirlisiyla 50. Lutfen bana bu surecte yardim edin . Cunku esim zayif bayan istiyor
Ben kalorilere internetten bakıyorum canım bir de fatsecret diye bir uygulama var telefonuma indirdim ondan da hem toplam yediklerimi öğreniyorum hem de yağ, protein oranı vs öğrenebiliyorum. Orda 1500 kalori almam gerektiği yazıyor ama ben max 1000 alıyorum. O iki kilo verdiğim dönem az kalorili, az yağlı, şekersiz beslendim ve apor yaptım baska ekstra bir sey yapmıyorum. Bir de sabahları 2 kaşık yoğurda bir çay kaşığı pul biber yarım limon sıkıp yiyorum metabolizmamı çalıştırıyor.Kelebek etkisi canim sen kalorilerini nasil ayarliyorsun.yani acaba benim yediklerim kac kalori bilmiyorum.onu nasil hesaplayabilirim.bir de 5 gunde 2 kg nasil verdin. Ne yedin ne ictin
Spor yapmak benimde zoruma gidiyor kemik yapım da pek uygun değil aslında yogayı da zayıfken yapıyordum da şimdi yağlarım, etlerim acıyorDiyetisyenimde bana walking at home verdi youtube da video ama ben onlarida yapmadim
Golden Venus ekler seni görünce. :)Herkese meraba 18 aylik bebeğim var ve doğumda 28 Kilo aldım çok sukur ki kendi diyetimle 6 ayda 22 kilo 8 ayda 28 kilonun hepsini verdim sonra diyeti biraktım 1 sene içinde ne varsa ye iç yatla şu son 1 ayda 4 kilo almışım şimdi diyorum ki yine yeni yeniden diyet zamaniiii biraz önce 3 5 kaşık yediğim nutellayi unutarak çok abartıyorum şu sıra kilolu değilim ama zayıf olmak istiyorum doğumdan sonra yediğimden korkar oldum evde de tartı bozulunca 4 kilo almışım haberim yokkk annemde tartilinca moral kalmadı boyum 1.76 kilom 66 hedefim 60 evlenmeden önce 55 dim o çok zayifti 60 ideal benim için beni de ekleyin kızlar uyguladigim diyetimi de paylaşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?