Heh canım aynen bende de mantık bu günde 100 gr versem ayda 3 kilo eder daha ne olsunArkedeslerim bugunde 64.8 ciktim.bugun cok fazla bi kilo kaybi olmamis sadece 100 gr .canim biraz sıkıldı ama neyse olsun.gunde 100 gr dan ayda 3 kilo yapar diyelim moral bozmayalim yolumuza devam edelim
İnternette çok fazla şey yazıyor ama ben sadece yeşil çay daha sağlıklı beslenme ve şeker azaltarak hatta nerdeyse hiç kullanmayarak deniyorum atlatmayı.. Diyetisyenin dediklerini yerine getireceksen git tabii ama ben zaten uymayacagim icin gitmiyorumArkadaslarim canlarim cigerlerim peki bu duraksama doneminden nasil cikicaz.ne yiyip ne icicez.birde sizce ben bir ay sonra diyetisyene gidiyimmi.simdiden randevu alsam bir ay sonrasina veriyorlar.aslinda sevdigim ve bana gercwkten faydasi dokunan diyetisyenimde dogum iznine ayrimis daha yeni.
Bende uzun süre uğraştım bi anda gitti. Sakın moralini bozma takma boşverBen tahmin ettiğim gibi artıdayım kızlar herkes yazsın kilosunu akşam üstü listeyi güncellerim
bende uzun zamandir oyleydim canim kirdim o donguyu 2 aydir iyi gidiyorum 7 kg verdim 72 fim 65 im suanben diyet yapa yapa diyetteyim demekten diyet kelimesinden vallahi sıkıldım artık. Ne zor bir şeymiş kilo vermek ya. Hep 65-70 kilo arası gidip geliyorum bir türlü veremiyorum şu lanet kiloyu.
bende uzun zamandir oyleydim canim kirdim o donguyu 2 aydir iyi gidiyorum 7 kg verdim 72 fim 65 im suan
Türk kahvesi ve yeşil kahve göbek yagını eritiyor evet ben mutlaka tüketiyorum kuruyemiş konusundaysa kalorilerine bakarak karar ver istersen.Kizlar diyetimizde ceviz yerine antep fistigi yesek olur mu?dun biraz arastirdim.antep fistiginin zayiflamaya etkisi varmis ama bi sizlere sormak istedim.birde sabah ac karnina sade k ahve icmenin ve maden suyunun zayiflamaya etkiso varmis.bu konudaki fikirlleriniz nelerdir
1 tüm ceviz 33 kalori, 1 tane antep fıstığı 4 kalori.Kizlar diyetimizde ceviz yerine antep fistigi yesek olur mu?dun biraz arastirdim.antep fistiginin zayiflamaya etkisi varmis ama bi sizlere sormak istedim.birde sabah ac karnina sade k ahve icmenin ve maden suyunun zayiflamaya etkiso varmis.bu konudaki fikirlleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?