60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkedeslerim bugunde 64.8 ciktim.bugun cok fazla bi kilo kaybi olmamis sadece 100 gr .canim biraz sıkıldı ama neyse olsun.gunde 100 gr dan ayda 3 kilo yapar diyelim moral bozmayalim yolumuza devam edelim

Arkedeslerim bugunde 64.8 ciktim.bugun cok fazla bi kilo kaybi olmamis sadece 100 gr .canim biraz sıkıldı ama neyse olsun.gunde 100 gr dan ayda 3 kilo yapar diyelim moral bozmayalim yolumuza devam edelim
Heh canım aynen bende de mantık bu günde 100 gr versem ayda 3 kilo eder daha ne olsun

Kızlar benimde bu hafta duraksamalarda sanırım 2 gün önce artılardaydım bile bakalım yarın kaç çıkıcak neyse napalım böyle dönemlerde olucak ondan sonra toptan hızlıca gidiveriyo onlar

Arkadaslarim canlarim cigerlerim peki bu duraksama doneminden nasil cikicaz.ne yiyip ne icicez.birde sizce ben bir ay sonra diyetisyene gidiyimmi.simdiden randevu alsam bir ay sonrasina veriyorlar.aslinda sevdigim ve bana gercwkten faydasi dokunan diyetisyenimde dogum iznine ayrimis daha yeni.

Kızlar bugün tartı günüydü ve büyük bir süprizle karşılaştım tartıda 66.9 gördüm cuma günkü kilom bu

Umarım su kaybı değildir tabi

İnternette çok fazla şey yazıyor ama ben sadece yeşil çay daha sağlıklı beslenme ve şeker azaltarak hatta nerdeyse hiç kullanmayarak deniyorum atlatmayı.. Diyetisyenin dediklerini yerine getireceksen git tabii ama ben zaten uymayacagim icin gitmiyorum

ben diyet yapa yapa diyetteyim demekten diyet kelimesinden vallahi sıkıldım artık. Ne zor bir şeymiş kilo vermek ya. Hep 65-70 kilo arası gidip geliyorum bir türlü veremiyorum şu lanet kiloyu.
bende uzun zamandir oyleydim canim kirdim o donguyu 2 aydir iyi gidiyorum 7 kg verdim 72 fim 65 im suan

bende uzun zamandir oyleydim canim kirdim o donguyu 2 aydir iyi gidiyorum 7 kg verdim 72 fim 65 im suan

Golden venus seni tebrik ederim canim helal olsun.ayyy ben iki ayda yedi kg versem harika olur.biraz olsun ozguvenim gelir.canim sen bu uedi kiloyu nasil verdin.spor yaptinmi ya da herhangi bir metabolizma hizlandirici veya yag yakici icecek , detoks suyu filan icyinmi

Kizlar diyetimizde ceviz yerine antep fistigi yesek olur mu?dun biraz arastirdim.antep fistiginin zayiflamaya etkisi varmis ama bi sizlere sormak istedim.birde sabah ac karnina sade k ahve icmenin ve maden suyunun zayiflamaya etkiso varmis.bu konudaki fikirlleriniz nelerdir

Türk kahvesi ve yeşil kahve göbek yagını eritiyor evet ben mutlaka tüketiyorum kuruyemiş konusundaysa kalorilerine bakarak karar ver istersen.

1 tüm ceviz 33 kalori, 1 tane antep fıstığı 4 kalori.

Kızla regl dönemlerinde, hormonal bozukluklar yaşadığınız dönemlerde iştahınızı azaltmak için yaptığınız bir şey var mı?

Ben hormonal bir bozukluk yaşıyorum ve inanmıycaksınız ama bugün canım pilav istedi diye ağladım. ciddi ciddi ağladım hemde ve iştahım çok açıldı. Tabii ki yemedim almam gereken kalori miktarını korudum ama sinirim bozuluyor ister istemez eskiden bu donemleri çikolatayla atlatırdim ama şimdi o da mümkün değil. Öneriniz var mı?

Kızlar günaydın hafta sonu bebişten fırsat olmuyo pek girmeye bugünde pazartesi işler çok biraz toparlayım buralarda olucam B boncukcuk canım ilk 2 hafta şeker orucu yaptım hem ödemimi attım hem vücudumdaki incülün dengelendi iştahım azaldı metabolizmam hızlandı sonrada arada mola vererek yani arada bartmadan istediklerimi yiyerek dikkat ederek devam ettim spora yapamıyorum maalesef gündüz işteyim akşam kızım özlediği için yapışıyo vaktim olmuyo spora onun dışında hızlandırıcı çay çorba detoks vs ek olarka hiçbişey yapmadım zaten şeker orucu yapmaktaki amacım tamamen doğal beslenmeye adapte olmak ve istediğim kiloya indiğimde de devam ettirebileceğim bi besllenme düzeni oturtmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…