Teşekkür ederimGolden Venus ekler seni görünce. :)
Aramıza hosgeldiin
Boy 1.65
Kg.65.6
Tatlim.ayy cok heyecanliyim.
Kızlar ekledim ikinizi de şimdilik bütün tarihlere aynı kiloyu yazdım cumadan itibaren güncelleyerek gideriz hoşgeldiniz ikiniz deHerkese meraba 18 aylik bebeğim var ve doğumda 28 Kilo aldım çok sukur ki kendi diyetimle 6 ayda 22 kilo 8 ayda 28 kilonun hepsini verdim sonra diyeti biraktım 1 sene içinde ne varsa ye iç yatla şu son 1 ayda 4 kilo almışım şimdi diyorum ki yine yeni yeniden diyet zamaniiii biraz önce 3 5 kaşık yediğim nutellayi unutarak çok abartıyorum şu sıra kilolu değilim ama zayıf olmak istiyorum doğumdan sonra yediğimden korkar oldum evde de tartı bozulunca 4 kilo almışım haberim yokkk annemde tartilinca moral kalmadı boyum 1.76 kilom 66 hedefim 60 evlenmeden önce 55 dim o çok zayifti 60 ideal benim için beni de ekleyin kızlar uyguladigim diyetimi de paylaşabilirim
Ne güzel canım bu vesileyle kalabalıklaşırsak fikir alışverişinde de bulunuruz bu arada sana da yazıcaktım fırsat olmadı kaloriyi çok fazla düşürdüğün için kilo vermen duruyo yarın bütün gün yoğurt ve su ile illaki kilon tekrar düşer ama yine az kalorili beslenmeye devam edersen kilo vermen hem duracak hem bıraktığın anda çok hızlı kilo alacaksın çünkü vücudun kendini açlık var diye korumaya almış biraz fazla yesen direk yağ depolamaya başlıcak.Vücudu bu konuda strese sokmadan beslenmek lazım kaloriyi az almaktan ziyade doğru kalori almak daha önemli eğer izlemediyse THAT SUGAR belgeselini sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim aynı miktar kalori ama 2 farklı beslenme çeşidini deneyen bi adam ve yaşadığı değişiklikler anlatılıyo ve deney gibi çok aydınlatıcı bilgilendirici.ben bu son kez zayıflamaya başladığımda 2 haftalık şeker orucuna girdim ve diğer yediklerimi abartmadım ama çok azaltmadım da ve vücudum alıştı şuan çok düşük kalorili beslenmeden zayıflayabiliyorum hem de spor yapamıyorum ona rağmen
Ne güzel canım bu vesileyle kalabalıklaşırsak fikir alışverişinde de bulunuruz bu arada sana da yazıcaktım fırsat olmadı kaloriyi çok fazla düşürdüğün için kilo vermen duruyo yarın bütün gün yoğurt ve su ile illaki kilon tekrar düşer ama yine az kalorili beslenmeye devam edersen kilo vermen hem duracak hem bıraktığın anda çok hızlı kilo alacaksın çünkü vücudun kendini açlık var diye korumaya almış biraz fazla yesen direk yağ depolamaya başlıcak.Vücudu bu konuda strese sokmadan beslenmek lazım kaloriyi az almaktan ziyade doğru kalori almak daha önemli eğer izlemediyse THAT SUGAR belgeselini sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim aynı miktar kalori ama 2 farklı beslenme çeşidini deneyen bi adam ve yaşadığı değişiklikler anlatılıyo ve deney gibi çok aydınlatıcı bilgilendirici.ben bu son kez zayıflamaya başladığımda 2 haftalık şeker orucuna girdim ve diğer yediklerimi abartmadım ama çok azaltmadım da ve vücudum alıştı şuan çok düşük kalorili beslenmeden zayıflayabiliyorum hem de spor yapamıyorum ona rağmen
Merhaba canım bizden de 7. takıma sevgiler7. takımdan selam .
Aktifleşmiş bu başlık ne güzel.
Kilodaşlarıma bir selam vereyim dedim .
Takipteyim .
Ayy aydınlandım şu an resmen cevap bile yazamadan belgeseli aramaya başladım çok teşekkür ederim biraz daha yüks3ltiyim bari kaloriyi şok oldum
Bende yarın başlıycam şeker diyeti deniycem bakalım hiç tahmin etmediğimiz şeyler içinde şeker varmış... Meyve yiyor musun peki? Bir de ben hala bugüne kadar ortalama 800 kalori filan aldığım halde 68.1 kiloyum şimdi kalori artırırsam kilo almam dimi?Canım çok sevindim izlemene çünkü gerçekten herkesin izlemesi gereken bi belgesel ve benim özellikle onu izleyip bide şeker orucu yapıp bedenen,ruhen ve metabolik olarak farkı hissedince ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.ondan sonra da zaten midem küçüldü o aşırı tatlı istekleri yok oldu daha bilinçli normal ve sağlıklı porsiyonlarla beslenmeye başladım arada tatlı türü şeylerde yiyorum ama hem abartmadan hem de diğer öğün dengeleyerek
Canım tabiki seni olumsuz etkilemek istemem kaloriyi artırınca belki ilk başta kiloda olumsuz değişiklikte olabilir herkesin vücudu metabolizması farklı ama eğer sağlıklı kaloriler alırsan illaki yağ yakacaksın.Ben 0 2 hafta meyve yemedim karbonhidratta sınırlı tükettim ama onun dışında çok sağlıklı beslendim az yemedim mesela kahvaltı mutlaka yumurta peynir zeytin yeşillik öğle akşam genelde protein bol salata bol yoğurt ve 5-5.30 dan sonra pek bişey yemedim çok acıkırsam yogurt yedim sadece onun dışında hazır paketli ambalajlı gıdalar,hazır içecekler vs hiç birini tüketmedim halada tüketmiyorum arada bir 1-2 parça çikolata yiyorum ya da hafta 1 dışarıda bi porsiyon tatlı yiyorum hazır ürünlerdense taze yapılan pastane tatlısı bence daha masum en azından o kadar katkı maddesi yok içindeBende yarın başlıycam şeker diyeti deniycem bakalım hiç tahmin etmediğimiz şeyler içinde şeker varmış... Meyve yiyor musun peki? Bir de ben hala bugüne kadar ortalama 800 kalori filan aldığım halde 68.1 kiloyum şimdi kalori artırırsam kilo almam dimi?
bodytr.com/2015/01/sismanlik-neden-olur.html
bodytr.com/2015/01/dusuk-karbonhidrat-diyeti.html
Link paylaşılmadığı için bu şekilde yazdım başına www koyarak girebillirsin canım.ilk sayfada fazlaca bilimsel bilgilerde var ilgilini çekmeyen yerlerde çok detaya girmeyebilirsin çokta şart değil.Direk ikinciyi bile okusan yeterli olur
Rica ederim canım işine yarasın yeterki.Oluyo böyle dönemler duraklama da oluyo hatta hiç farklı bişey yapmadığın halde artıya bile geçiyo ama aynı istikrarla devam edince eninde sonunda eksiye geçiyo.bende geçen ay öyle olmuştum bu ara yine aynı durumdayım ama olsun takmıyorum kafaya herşeyin başı moralÖneriler, linkler için çok teşekkür ederim öncelikle... Az sonra linkleri okuycam bugün yeşil çay içtim bol bol su tükettim şeker kullanmadım sağlıksız bir şey sürmedim ağzıma. Sindirimi daha kolaylaştırıcı şeyler yedim. Beslenme uzmanına (sadece bunu sormak için danıstım) sorduğumda duraklama dönemi olduğunu, endişelenecek bir şey olmadığını bu dönemde insanların kilo bile aldığını ama yetersiz beslendiğimi söyledi. Sonrasında reklamlar tabiama ben işime yarayan yerini aldım aklıma. Söylediklerini ve uzmanın söylediklerini değerlendirdim kendime yol çizdim. Duraklama dönemi de bugün yarın biter gibi zaten.
MuhteşeeeemKizlar selam.ben bugun tartildim 64.9 ciktim.yasasin.aslinda cumaya kadar tartilmayacaktim ama dayanamadim tartildim.cuma gunu 66.1 dim .acaba yarin sabah kac cikicam cok heyecanli ve cok merakliyim.
Bütün moralimi düzelttin zaten çok teşekkür ederim canım benimRica ederim canım işine yarasın yeterki.Oluyo böyle dönemler duraklama da oluyo hatta hiç farklı bişey yapmadığın halde artıya bile geçiyo ama aynı istikrarla devam edince eninde sonunda eksiye geçiyo.bende geçen ay öyle olmuştum bu ara yine aynı durumdayım ama olsun takmıyorum kafaya herşeyin başı moral
Süper canım tebrik ederimKizlar selam.ben bugun tartildim 64.9 ciktim.yasasin.aslinda cumaya kadar tartilmayacaktim ama dayanamadim tartildim.cuma gunu 66.1 dim .acaba yarin sabah kac cikicam cok heyecanli ve cok merakliyim.
Bütün moralimi düzelttin zaten çok teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?