- 23 Aralık 2016
- 33
- 11
- 8
- 29
haftalardır 68-69 bandında gidip gidip geliyorum kilo veremiyorum ya..çikolatayı hayatımdan çıkaramıyorum..
ay canım ya meyve hem metabolizmayıda hızlandırıyor aslında ve çikolata yedikçe daha çok yemek istiyo insan bir kesebilsembende çikolata hastasıydım ama çok şükür 2 haftadır aramıyorum kan şekerim düşmesin diye meyve falan yiyiorum
ay canım ya meyve hem metabolizmayıda hızlandırıyor aslında ve çikolata yedikçe daha çok yemek istiyo insan bir kesebilsem
Bende çikolatadan muzdaribim keşke bırakabilsem sizi tebrik ediyorumbende çikolata hastasıydım ama çok şükür 2 haftadır aramıyorum kan şekerim düşmesin diye meyve falan yiyiorum
Bende çikolatadan muzdaribim keşke bırakabilsem sizi tebrik ediyorum
Yok Can'ım hedeflediğim kilo 48 aynı simitler bende de var kilom 60bu arada canım nikinde 48 kilo ve ben diyor gerçekten 48 kilo isen zayıflamana gerek yok ben vücudumda ençok yanlardan fışkırmış simitlerimden çok rahatsızım birtürlü gitmiyor gitmesse artık iyicene aç bırakacam kendimi yada ameliyat
Yok Can'ım hedeflediğim kilo 48 aynı simitler bende de var kilom 60
Rabbim yardımcımız olsun benim de senden aşağı kalır yanım yok yan yağlar pantolondan fışkırıyor resmenbende 65 canım off boyda 160 yaş 29 biranönce vermem lazım sadece yan yağ simitleri fazlalık veremiyorum onlarıda aç aç dolaşıyorum yok yine gitmiyor günde yarım saatte egzersiz yapıp bol bol su içiyorum nerdese 2-3 haftadır aç geziyorum
Canım nerelere kayboldun kapanmıştı hesap bir ara bende koptum bu ara tekrar bi azimle başlamam lazımRabbim yardımcımız olsun benim de senden aşağı kalır yanım yok yan yağlar pantolondan fışkırıyor resmen
Can'ım stresten kapattım hesabı sonra açtım tabi bu arada oldum 60 vücut su topladı daha regl olmadım kısacası yeniden başladım buraya çok yazmıyorum ama diyete devam sen ne yaptın canCanım nerelere kayboldun kapanmıştı hesap bir ara bende koptum bu ara tekrar bi azimle başlamam lazım
Bende son 1.5 hafta bi saldım kendimi 1 kg civarı artı görünüyorum ödemde var illaki ama bugün basladım yine şeker ve karbonhidrat kısarakCan'ım stresten kapattım hesabı sonra açtım tabi bu arada oldum 60 vücut su topladı daha regl olmadım kısacası yeniden başladım buraya çok yazmıyorum ama diyete devam sen ne yaptın can
selamlar , 66 kgyim çok mutsuzum bu halimden 50 kg olmak istiyorum eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?