60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yazmadan geçemicem. Evlendiğimde 50 kiloyken 2.5 yılda 65 olmayı başardım Gebelik tedavisi görüyorum sürekli aldığım ilaçlardan daha da iştahım açılıyor spor yapmadan (olur ya gebe kalırım zarar gelmesin düşüncesiyle) zayıflayabilir miyim sizce? Boyum 1.58 yaş 21

off ya boyun 160 67 kilo oldum ne yaptıysam zayıflayamadım diyette bir işe yaramadı valla önümüzdeki hafta kondisyon bisikletine başlıycam ve günde 1 saat binicem buda bir işe yaramazsa dr gidicem niye veremiyorum diye

Selamlaaarrr güya diyete başlıyordum diyete başlıyorum dediğim gecesi yedim mantıyı yedim abur cuburu ben artık diyet yapamıyorum sanırım oysaki doğumdan sonra 90 dan 62 ye düşmüştüm 6 ayda akşama kadar otur evde çocuk bak can sıkıntısına yiyorum da yiyorum bu kış alacam kilolari gelsin bana şu ilham perisi 4 kilo aldım hemen yanlar doluyor en sevmedigimmmmmm

bende 2 kilo vermişim ama gündüz çok az yiyorum tatlıyı ve çikolatayı, beyaz ekmeyi hayatımdan çıkardım ve günde3-4 litre su içiyorum 2 kupa bitki çayı akşamda ekmeksiz 1 çeşit yemek ve salata yiyorum gün içinde egzersiz yapmaya çalışıyorum ofiste tek oldum için rahat oluyor 67 den 65 e düşmüşüm kendime tartı aldım ama çıktıkça moralim fena bozuluyor helede eski resimlere bakınca

ay canım ya meyve hem metabolizmayıda hızlandırıyor aslında ve çikolata yedikçe daha çok yemek istiyo insan bir kesebilsem

herşey zihinde biter canım mesela yarından itibaren hiç yeme evde çikolata bulundurma el altında olunca yeniyor birde onun yerine meyve yemeyi dene kesiyor zaten canın çikolata istemez ozaman :)

bu arada canım nikinde 48 kilo ve ben diyor gerçekten 48 kilo isen zayıflamana gerek yok ben vücudumda ençok yanlardan fışkırmış simitlerimden çok rahatsızım birtürlü gitmiyor gitmesse artık iyicene aç bırakacam kendimi yada ameliyat

Bende çikolatadan muzdaribim keşke bırakabilsem sizi tebrik ediyorum

Yok Can'ım hedeflediğim kilo 48 aynı simitler bende de var kilom 60

Yok Can'ım hedeflediğim kilo 48 aynı simitler bende de var kilom 60

bende 65 canım off boyda 160 yaş 29 biranönce vermem lazım sadece yan yağ simitleri fazlalık veremiyorum onlarıda aç aç dolaşıyorum yok yine gitmiyor günde yarım saatte egzersiz yapıp bol bol su içiyorum nerdese 2-3 haftadır aç geziyorum

Rabbim yardımcımız olsun benim de senden aşağı kalır yanım yok yan yağlar pantolondan fışkırıyor resmen

Canım nerelere kayboldun kapanmıştı hesap bir ara bende koptum bu ara tekrar bi azimle başlamam lazım
Can'ım stresten kapattım hesabı sonra açtım tabi bu arada oldum 60 vücut su topladı daha regl olmadım kısacası yeniden başladım buraya çok yazmıyorum ama diyete devam sen ne yaptın can

Can'ım stresten kapattım hesabı sonra açtım tabi bu arada oldum 60 vücut su topladı daha regl olmadım kısacası yeniden başladım buraya çok yazmıyorum ama diyete devam sen ne yaptın can
Bende son 1.5 hafta bi saldım kendimi 1 kg civarı artı görünüyorum ödemde var illaki ama bugün basladım yine şeker ve karbonhidrat kısarak

evet bende birzamanlar 50 kilo idim sevdiğim adamla tanışmadan önce şimdi 65 aç kalamıyorum diyet yapamıyorum spordan sıkılıyorum ama çokta yemiyorum neden kilo aldım offf

selamlar , 66 kgyim çok mutsuzum bu halimden 50 kg olmak istiyorum eskisi gibi

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin ben basenlerimden şikayetçiyim bunun çözümü ne olabilir yürüyüş etkili oluyor mu önerisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…