60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bende birzamanlar 50 kilo idim sevdiğim adamla tanışmadan önce şimdi 65 aç kalamıyorum diyet yapamıyorum spordan sıkılıyorum ama çokta yemiyorum neden kilo aldım offf

hareketsizlikten çok kalorili yemekten olabilir. beslenme şeklini değiştirmeye çalış karbonhidrat alma protein ye belki o şekilde istediğin gibi yiyerek zayıflamaya başlayabilirsin. spor değilde yürüyüş yapabilirsin sevdiğin yerleri gezerek.. madem bu kadar zorlanıyorsun bunları dene canım. bir hafta bu şekilde devam et sık dişini. sonra başka bir yol dene. kilo verdikçe gaza geleceğimizide unutmamalıyız

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin ben basenlerimden şikayetçiyim bunun çözümü ne olabilir yürüyüş etkili oluyor mu önerisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum

yan yatarak bacağını havaya kaldır indir. birde yan yat dizlerini kıvır o şekilde indir kaldır. burada okumuştum birisi iki haftada farkı görmüş

Bu evlilik tüm düzenimi rezil etti. En başta da beni!

Kocam fit adam da 1.90 boy var üzerine bir de öküz gibi yiyor birşey olmuyor ona uydum evlenirken 59 olan kilo 65 e çıktı hem de 3 ayda! Dön de aynaya bir bak dimi senin boyun o kadar mı hepi topu 1.64! Dur demezsem 1 yıla su aygırı olurum kesin ben dedim. Squart yapmaya başladım. Egzersiz yapıyorum. Mekik çekiyorum. Bacaklarım karnım isyanda. Koşu bandında yürüyorum şimdilik 20 dakika ama bir hafta sonra 30 dakika olarak arttıracağım.

En fenası da benim kalçam ve bacaklarım erimiyor. Gitmiyorlar ya! Onları nasıl eritebilirim? Fikri olan????

yürüyüş işe yarıyor dediler her gün 1 saat yürümeye çalış ya da evde yürüyüş yap

boylarımız kilolarımız yakın.. bende doğumdan sonra böyle oldum bugün 4. günüm. spor yapmak çok iyi kiln ne olursa olsun eğer bedenin fit olursa olduğun kiloda gözükmüyorsun. tabii azimle devam ettirirsen. ama kilo verirsen sporda zevkli olur hemde daha sağlıklı olursun bana katılabilirsin

Selamlar :) 4 yılda vücudum resmen perişan oldu. Boyum 168 4 yıl önce evlenirken 52 kiloydum(yalnız 52 de fazla zayıf duruyorum bida inmem o kiloya) sonra evlenip bir ayda 10 kilo aldım. Yanlış duymadınız tam 10 kilo :) 62 yi gördüğümde hemen rejime girmiştim ki hamile olduğumu öğrendim. Yetmedi hamilelikte 25 kilo aldım bellide daha gazla 87 ile Doğuma girdim. 2 senede 35 kilo vay canına. Neyse derken 3 senede geri 6o a düşmüştüm ki sadece bir ay kendimi saldım 67 kilo olmuşum. Yuh dedim hadi tekrar diyet/ tahmin edin ne oldu hamileymişim :) 67 ile hamile kaldım 80 ile Doğuma gittim. 1 hafta oldu sezeryan Doğum yapalı bu sabah tartıldığımda 68.8 dim çok şükür :) emzirdiğini için rejim yapamam ama sağlıklı besleniyorum Doğumdan beri. Gitti 11 kilo. Bu sefer 56-58 arasına kadar durmak Yok :)

Merhaba kızlar vermek istediğim az binkg gar bende aranıza katılabilir miyim? Az derken ben çok zayıf olmayı sevmiyorum ondan az :) boyum 1.70 Kilom 67
63 kg da kendimı iyi hissediyorum. 4 kg vermek istiyorum bende gireyim aranıza 1 ayda vereyim şu kiloyu

yaş 32 kilo 67 boy 1.68
(5 kilo vermem gerekli ama göbek ve yan yağlardan çünkü yüzüm zayıf)

Ben sonuç almıştım bi hafta deneyip ama iki haftada sonuç alınıpmus sanırım başladım yine gece yatmadan yapıcam yine çok üşeniyorum ama yapıcammmm

tebrikler neler yaptın :)
Sağol şimdi gördüm
25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su

Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah

Merhaba arkadaslar bende 68 dim kpss ye girecegim zaman sinavdan sonra 62 ye kadar dustum 5 aydir ne güzel sabitti kilom hatta 50 lere dusecegim dedim tatile git gel 64 oldum ne yapacagim bilmiyorum

Az yiyecegim gunler ne yiyecegim mesela? Siz kac kilo verdiniz bu sekilde?

Ben de ben de yöntem ı duyayim.. araniza alın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…