evet bende birzamanlar 50 kilo idim sevdiğim adamla tanışmadan önce şimdi 65 aç kalamıyorum diyet yapamıyorum spordan sıkılıyorum ama çokta yemiyorum neden kilo aldım offf
merhaba kızlar hepinize kolay gelsin ben basenlerimden şikayetçiyim bunun çözümü ne olabilir yürüyüş etkili oluyor mu önerisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum
yürüyüş işe yarıyor dediler her gün 1 saat yürümeye çalış ya da evde yürüyüş yapBu evlilik tüm düzenimi rezil etti. En başta da beni!
Kocam fit adam da 1.90 boy var üzerine bir de öküz gibi yiyor birşey olmuyor ona uydum evlenirken 59 olan kilo 65 e çıktı hem de 3 ayda! Dön de aynaya bir bak dimi senin boyun o kadar mı hepi topu 1.64! Dur demezsem 1 yıla su aygırı olurum kesin ben dedim. Squart yapmaya başladım. Egzersiz yapıyorum. Mekik çekiyorum. Bacaklarım karnım isyanda. Koşu bandında yürüyorum şimdilik 20 dakika ama bir hafta sonra 30 dakika olarak arttıracağım.
En fenası da benim kalçam ve bacaklarım erimiyor. Gitmiyorlar ya! Onları nasıl eritebilirim? Fikri olan????
boylarımız kilolarımız yakın.. bende doğumdan sonra böyle oldum bugün 4. günüm. spor yapmak çok iyi kiln ne olursa olsun eğer bedenin fit olursa olduğun kiloda gözükmüyorsun. tabii azimle devam ettirirsen. ama kilo verirsen sporda zevkli olur hemde daha sağlıklı olursun bana katılabilirsinBu evlilik tüm düzenimi rezil etti. En başta da beni!
Kocam fit adam da 1.90 boy var üzerine bir de öküz gibi yiyor birşey olmuyor ona uydum evlenirken 59 olan kilo 65 e çıktı hem de 3 ayda! Dön de aynaya bir bak dimi senin boyun o kadar mı hepi topu 1.64! Dur demezsem 1 yıla su aygırı olurum kesin ben dedim. Squart yapmaya başladım. Egzersiz yapıyorum. Mekik çekiyorum. Bacaklarım karnım isyanda. Koşu bandında yürüyorum şimdilik 20 dakika ama bir hafta sonra 30 dakika olarak arttıracağım.
En fenası da benim kalçam ve bacaklarım erimiyor. Gitmiyorlar ya! Onları nasıl eritebilirim? Fikri olan????
Benim de Beşti ikisi kaldı vermek üzereyim inşallahyaş 32 kilo 67 boy 1.68
(5 kilo vermem gerekli ama göbek ve yan yağlardan çünkü yüzüm zayıf)
tebrikler neler yaptın :)Benim de Beşti ikisi kaldı vermek üzereyim inşallah
Sağol şimdi gördümtebrikler neler yaptın :)
Merak etme çok basit zayıflıcaksınMerhaba arkadaslar bende 68 dim kpss ye girecegim zaman sinavdan sonra 62 ye kadar dustum 5 aydir ne güzel sabitti kilom hatta 50 lere dusecegim dedim tatile git gel 64 oldum ne yapacagim bilmiyorum
Nasil yaniMerak etme çok basit zayıflıcaksın
Haftada iki kere az yicen diğer günler serbestNasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?