hepinize iyi akşamlar kızlar . aslında zayıflamak isteyen epeyce bir kişi var grupta ama tam organize olamadık sanırım :) son bir ayda mesaj yazanlara baktım ve hepinizi bu mesajıma ekliyorum aranızda başlamak isteyenler varsa pazartesi den itibaren daha düzenli kullanalım grubu ve birbirimizi destekleyeyim diyorum ne dersiniz ?
ayperest @butunnicklerialmislar @huzun_adasiyim @elvedakilolara @Karacamyerli Vasfiyeteyzeniz Serencam83 @Yeni Umutlar @galatasaray-86 @Ed_da @srplmtmtk vorones @GoldenVenus @Kelebek-etkisi beren_naz @kaderugur
okuduğum kadarıyla zaten kilo verme yolculuğuna başlayıp oldukça fazla kilolar veren arkadaşlar var aramızda . onlar deneyimlerini anlatabilirler mesela .
bir de herkes kısaca kendini tanıtsa ; boy - kilo ölçülerinden ve hedefledikleri kilolardan bahsetse başlangıç için güzel olur , birbirimizi tanırız. Sonrasında da haftanın bir günü mesela pazartesileri herkes kilosunu söyler kaç kilo vermişiz takip ederiz. günlük olarak da mönüleri paylaşabiliriz kalori hesaplarını yaparak ve denediğimiz kürler varsa onları paylaşırız , yaptığımız egzersizleri paylaşırız ...
kısaca benim fikirlerim bunlar , siz de paylaşırsanız sevinirim :)
hepinize iyi akşamlar kızlar . aslında zayıflamak isteyen epeyce bir kişi var grupta ama tam organize olamadık sanırım :) son bir ayda mesaj yazanlara baktım ve hepinizi bu mesajıma ekliyorum aranızda başlamak isteyenler varsa pazartesi den itibaren daha düzenli kullanalım grubu ve birbirimizi destekleyeyim diyorum ne dersiniz ?
ayperest @butunnicklerialmislar @huzun_adasiyim @elvedakilolara @Karacamyerli Vasfiyeteyzeniz Serencam83 @Yeni Umutlar @galatasaray-86 @Ed_da @srplmtmtk vorones @GoldenVenus @Kelebek-etkisi beren_naz @kaderugur
okuduğum kadarıyla zaten kilo verme yolculuğuna başlayıp oldukça fazla kilolar veren arkadaşlar var aramızda . onlar deneyimlerini anlatabilirler mesela .
bir de herkes kısaca kendini tanıtsa ; boy - kilo ölçülerinden ve hedefledikleri kilolardan bahsetse başlangıç için güzel olur , birbirimizi tanırız. Sonrasında da haftanın bir günü mesela pazartesileri herkes kilosunu söyler kaç kilo vermişiz takip ederiz. günlük olarak da mönüleri paylaşabiliriz kalori hesaplarını yaparak ve denediğimiz kürler varsa onları paylaşırız , yaptığımız egzersizleri paylaşırız ...
kısaca benim fikirlerim bunlar , siz de paylaşırsanız sevinirim :)
31 yaşında evliyim çocuğum yok çalışıyorum aşırı boğazıma düşkünüm örnek abur cubur baya
Bi oturuşta tam ekmek kokoreç vb
İlk diyetim
Verdim biraz
Eski kiloma dönme amacındayım
Şuan 63.100
Kalori sayıyırum
Dans...
@beren_naz merhaba hoş geldiniz. halam ve teyzem de bankacı , sizi anlayabiliyorum. yoğun ve stresli bir meslek . akşamları bekleriz müsait olduğunuzda.Ben de katılırım size 31 yaşındayım bekarım bankacıyım gün içinde teli elime zor aliyorum akşam yazabilirim.160 boyum var kilom 66.100 önce 60 a sonra 58 olmak istiyorum
@vorones merhaba hoş geldiniz. bizim grubumuzda da aktif olmanız bizim de hoşumuza gider. tam o psikolojiye girmişken iyi yakalmışız sizi. zaten başlarda bir sistem oturdumu devam ediyor sanırımMerhaba gruba çağırılmak çok hoşuma gitti grubun aktif olması tek istegm olur yeni arkadaslillar ve kilomà yakın takımda olmak Cok iyi gelir. Kii ben su an karar vermişken ve 2 gündür diyet psikolojisimne gitmişken . Cuma takiminda da yaziyorum ama takim listesinde değil.m. sorun olmax sanırım. Paylasimlarinizi takip etmek isterim
Ben vero 32 yaş 163 boy şu an 67 kiloyum. Bakalım bu cuma kaç çıkcam . Felsefe öğretmeniyim bi oğlum var 8 aylik
@kaderugur hoş geldiniz. sizinle aynı durumu etrafımda bazı insanlar da yaşamıştı. sanırım beylerin yeme içme temposuna ayak uydurmak yüzünden oluyor . aslında 3 kiloyu vermişssiniz bile . hiç de az sayılmaz. yaşınız da çok genç .kısa sürede verirsiniz diye düşünüyorumÇok güzel düşünmüşsün iste olması gereken :)) ben hayatinda 64den fazla sini görmeyen fakat en son 57 kilo evlenip bi senede 74ü gören biraz dikkat edip su an 71 guncel kiloya sahip 161 boyunda 22 yasinda bi adet Kaderumarim karisik olmamistir psikolojim bozulacak kizlar eski fotolarima bakarken sanki bi baskasiymis gibi imreniyorum
selaaam
ben 22 yaşındayım boyum 163.
2 ocaktan beri rejimdeyim 66 kg ile başladım cuma günü 60.5 geldimyani tam 5.5 kg verdim şükürler olsun
hedef kilom eski kilom olan 50
evlendiğimde 50 kg idim evlilik bana 5 kg kattı oldum 55.
hamile kaldım doğumdan çıktığımda 61 kg idim. yani hamilelik katmıştı 6 kg,
süt olsun diye yiye yiye 66 oldum oda bana katmıştı 5 kg.
toplamda 16 kg ile savaşa başladım
" süt olsun" kilolarımı vermiş bulunmaktayım sıra geldi hamilelik kilolarıma
motivasyonunuzu yüksek gördüm maşallah
bu ara da şu sıra sadece cumaları tartılabiliyorum cuma yarışmasındayım.
ben bildirimlerimi cuma yaparım
@Serencam83 siz de hoşgeldiniz . işte bu gurup evde de dikkatli olmanız konusunda sizi motive edecek bence :)merhabaa çok sevindim inşallah bende bu sayede motive olurum ..boyum 170 kilom 69 ..masa başı işim var memurum...iş yerindeyken yediklerime dikkat ediyorum ama eve gidince rahatlama hissiyle yiyorum çikolata yemek vs Allah ne verdiyse..evde dikkat etsem çok iyi olacak ama olmuyo..hedefim 60 kilo
merhaba kızlar
Bende cuma yarismasindayim 69 u gördüğüm gün geldim buraya ama aktif değildi pek kaldı öyle suan 65.5 oldum
boyum 173 başlangıç kilom 78 di evliyim 1 kizim var 1.5 yasinda hedef kilom da 60 62 karar veremiyirum hangisi olursa artık
Merhaba hanımlar. Beni etiketlediğiniz için de teşekkür ederim. Halihazırda bi grupta yazıyorum ama aktif değilim çok. Nedenine gelince 40 gün önce Sezeryan Doğum yaptım. Birde 3.5 yaşında kızım var İnan'ın onların peşinde koşmaktan uzun uzun buralara yazma fırsatı bulamıyorum Ama çoğu zaman takip edip katılmaya çalışıyorum. 2012 de evlenene kadar 55-58 kilo arasındaydım düğümde 52 kiloydum. Okul hayatı koşturma hayatı bitip evde oturmaya başlayınca 2 ayda 10 kilo aldım 62 oldum rejime karar verince hamile olduğumu öğrendim 25 kilo hamilelikte aldım 87 kilo işe Doğuma gittim. Bu hamileliğime kadar 67 kiloya düştüm. Tekrar hamile kaldım 13 kilo aldım 80 kiloyla Doğuma gittim. Cuma günü tartıldığımda 67.3 geldim bu arada boyun 168 cm. Hedefim 58. Beni gruba katarsanız memnun olurum Ama aktif değilsen olmaz derseniz canınız sağolsun :)
Ben de şekerli şerbeti sütlü tatlılarà bayılirim valla içinden ne babam ciksa birakamam galiba şeker ıdün şeker düşkünlüğümden bahsetmiştim . nasıl vazgeçeceğim diye düşünürken gece harika bir belgesel buldum ve onu izledim. ve hepinize mutlakaaaa tavsiye ediyorum. şekerin sağlığımıza neler yaptığını görünce şok olacaksınız. hatta bence tüm sevdiklerinizle paylaşacaksınız bu belgeseli .
SUGAR THAT ismi . lütfen izleyin .
çook uzun zaman önce "hamburger cumhuriyeti " diye bir belgesel izleyip 1 sene fast food yiyememiştim. fast food bağımlılığından kurtulmak isteyene de o belgeseli şiddetle tavsiye ederim.
sanki şekeri bırakma kararı almamışım gibi babam tutmuş en sevdiğim çikolatalardan bi sürü almış . hepsini poşete koyup gözümün önünden uzaklaştırdım . yemiycem kızlarrrr yemiycemmm !!
Aaa nerdendin sen allah korusun inşallah daha beter ı olmasinSora okucam yazdıklarını zı çok istisnai bişey oldu defalarca deprem oldu bugün çok korkuyorum ve işten akşam 9da geldim işten
dün şeker düşkünlüğümden bahsetmiştim . nasıl vazgeçeceğim diye düşünürken gece harika bir belgesel buldum ve onu izledim. ve hepinize mutlakaaaa tavsiye ediyorum. şekerin sağlığımıza neler yaptığını görünce şok olacaksınız. hatta bence tüm sevdiklerinizle paylaşacaksınız bu belgeseli .
çook uzun zaman önce "hamburger cumhuriyeti " diye bir belgesel izleyip 1 sene fast food yiyememiştim. fast food bağımlılığından kurtulmak isteyene de o belgeseli şiddetle tavsiye ederim.
sanki şekeri bırakma kararı almamışım gibi babam tutmuş en sevdiğim çikolatalardan bi sürü almış . hepsini poşete koyup gözümün önünden uzaklaştırdım . yemiycem kızlarrrr yemiycemmm !!
hoşbulduk canım. hamileyken 16 kg aldım aslında çokda az değildi. 71 ile doğuma gittim. bir hafta sonra 61 kg idim. bebeğim iriydi birde iştahsızdım bikaç kiloda öyle gittiyse 10 kg vermişim işte..merhaba @galatasaray-86 hoş geldiniz . avatar resminizi begendim.odaklanmış görünüyorsunuz . hep birlikte başaracağız diye düşünüyorum
beren_naz merhaba hoş geldiniz. halam ve teyzem de bankacı , sizi anlayabiliyorum. yoğun ve stresli bir meslek . akşamları bekleriz müsait olduğunuzda.
vorones merhaba hoş geldiniz. bizim grubumuzda da aktif olmanız bizim de hoşumuza gider. tam o psikolojiye girmişken iyi yakalmışız sizi. zaten başlarda bir sistem oturdumu devam ediyor sanırım
@kaderugur hoş geldiniz. sizinle aynı durumu etrafımda bazı insanlar da yaşamıştı. sanırım beylerin yeme içme temposuna ayak uydurmak yüzünden oluyor . aslında 3 kiloyu vermişssiniz bile . hiç de az sayılmaz. yaşınız da çok genç .kısa sürede verirsiniz diye düşünüyorum
ayperest maşallah 5.5 kilo çook iyi . hoşgeldiniz siz de . ve hamileyken çok az kilo almışssınız o da çok güzel . evet bir arkadaşımız daha cuma takımında . bildirimleri cuma yapabiliriz. benim için sorun değil
Serencam83 siz de hoşgeldiniz . işte bu gurup evde de dikkatli olmanız konusunda sizi motive edecek bence :)
merhabahtc71 siz de hoşgeldiniz. 9 kilo ile rekor siz de . tebrik ediyorum ve maşallah diyorum. çoğu gitmiş azı kalmış zaten. evet biz arık aktif bir grubuz . cuma yarışmasıyla birlikte bize de takılabilirsiniz :)
çok geçmiş olsun. stres olmuştur tabi. sanırım şiddetli bir şey olmaz. yalnız kalmıyorsunuz değil miSora okucam yazdıklarını zı çok istisnai bişey oldu defalarca deprem oldu bugün çok korkuyorum ve işten akşam 9da geldim işten
evet evet bayılıyorum öyle incecik bakımlı annelere. tabi mecbur alınıyor o kilolar. e ödülü de çok büyük. ama zaman alsa da insan zayıflıyor . alışkanlıkları değiştirme işihoşbulduk canım. hamileyken 16 kg aldım aslında çokda az değildi. 71 ile doğuma gittim. bir hafta sonra 61 kg idim. bebeğim iriydi birde iştahsızdım bikaç kiloda öyle gittiyse 10 kg vermişim işte..
çok azimliyim inşallah kilolar üstüme
yapışmadan eski çıtır halime dönücem. gencecik anne olucam :)
öyle canım.. inşallah halledicez bu işi :)evet evet bayılıyorum öyle incecik bakımlı annelere. tabi mecbur alınıyor o kilolar. e ödülü de çok büyük. ama zaman alsa da insan zayıflıyor . alışkanlıkları değiştirme işi
Bi hafta yalnız bı hafta diil eşim polıs çok sağolçok geçmiş olsun. stres olmuştur tabi. sanırım şiddetli bir şey olmaz. yalnız kalmıyorsunuz değil mi
hoş bulduk benim çok az kaldı artik inşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimizemerhaba @galatasaray-86 hoş geldiniz . avatar resminizi begendim.odaklanmış görünüyorsunuz . hep birlikte başaracağız diye düşünüyorum
beren_naz merhaba hoş geldiniz. halam ve teyzem de bankacı , sizi anlayabiliyorum. yoğun ve stresli bir meslek . akşamları bekleriz müsait olduğunuzda.
vorones merhaba hoş geldiniz. bizim grubumuzda da aktif olmanız bizim de hoşumuza gider. tam o psikolojiye girmişken iyi yakalmışız sizi. zaten başlarda bir sistem oturdumu devam ediyor sanırım
@kaderugur hoş geldiniz. sizinle aynı durumu etrafımda bazı insanlar da yaşamıştı. sanırım beylerin yeme içme temposuna ayak uydurmak yüzünden oluyor . aslında 3 kiloyu vermişssiniz bile . hiç de az sayılmaz. yaşınız da çok genç .kısa sürede verirsiniz diye düşünüyorum
ayperest maşallah 5.5 kilo çook iyi . hoşgeldiniz siz de . ve hamileyken çok az kilo almışssınız o da çok güzel . evet bir arkadaşımız daha cuma takımında . bildirimleri cuma yapabiliriz. benim için sorun değil
Serencam83 siz de hoşgeldiniz . işte bu gurup evde de dikkatli olmanız konusunda sizi motive edecek bence :)
merhabahtc71 siz de hoşgeldiniz. 9 kilo ile rekor siz de . tebrik ediyorum ve maşallah diyorum. çoğu gitmiş azı kalmış zaten. evet biz arık aktif bir grubuz . cuma yarışmasıyla birlikte bize de takılabilirsiniz :)
duymustum o belgeseli ama izleyemedim henüz bende eve hiç abur cubur almıyorum nadir dir yediğim öyle yapmadimmi illaki 1 2 yiyordumdün şeker düşkünlüğümden bahsetmiştim . nasıl vazgeçeceğim diye düşünürken gece harika bir belgesel buldum ve onu izledim. ve hepinize mutlakaaaa tavsiye ediyorum. şekerin sağlığımıza neler yaptığını görünce şok olacaksınız. hatta bence tüm sevdiklerinizle paylaşacaksınız bu belgeseli .
ben doğum yaptigimda bide üstüne 3 4 kilo almıştımhoşbulduk canım. hamileyken 16 kg aldım aslında çokda az değildi. 71 ile doğuma gittim. bir hafta sonra 61 kg idim. bebeğim iriydi birde iştahsızdım bikaç kiloda öyle gittiyse 10 kg vermişim işte..
çok azimliyim inşallah kilolar üstüme yapışmadan eski çıtır halime dönücem. gencecik anne olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?