60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selaaam
ben 22 yaşındayım boyum 163.
2 ocaktan beri rejimdeyim 66 kg ile başladım cuma günü 60.5 geldim yani tam 5.5 kg verdim şükürler olsun
hedef kilom eski kilom olan 50
evlendiğimde 50 kg idim evlilik bana 5 kg kattı oldum 55.
hamile kaldım doğumdan çıktığımda 61 kg idim. yani hamilelik katmıştı 6 kg,
süt olsun diye yiye yiye 66 oldum oda bana katmıştı 5 kg.
toplamda 16 kg ile savaşa başladım
" süt olsun" kilolarımı vermiş bulunmaktayım sıra geldi hamilelik kilolarıma
motivasyonunuzu yüksek gördüm maşallah
bu ara da şu sıra sadece cumaları tartılabiliyorum cuma yarışmasındayım.
ben bildirimlerimi cuma yaparım

merhabaa çok sevindim inşallah bende bu sayede motive olurum ..boyum 170 kilom 69 ..masa başı işim var memurum...iş yerindeyken yediklerime dikkat ediyorum ama eve gidince rahatlama hissiyle yiyorum çikolata yemek vs Allah ne verdiyse..evde dikkat etsem çok iyi olacak ama olmuyo..hedefim 60 kilo

merhaba kızlar
Bende cuma yarismasindayim 69 u gördüğüm gün geldim buraya ama aktif değildi pek kaldı öyle suan 65.5 oldum
boyum 173 başlangıç kilom 78 di evliyim 1 kizim var 1.5 yasinda hedef kilom da 60 62 karar veremiyirum hangisi olursa artık

merhaba @galatasaray-86 hoş geldiniz . avatar resminizi begendim.odaklanmış görünüyorsunuz . hep birlikte başaracağız diye düşünüyorum

Ben de katılırım size 31 yaşındayım bekarım bankacıyım gün içinde teli elime zor aliyorum akşam yazabilirim.160 boyum var kilom 66.100 önce 60 a sonra 58 olmak istiyorum
@beren_naz merhaba hoş geldiniz. halam ve teyzem de bankacı , sizi anlayabiliyorum. yoğun ve stresli bir meslek . akşamları bekleriz müsait olduğunuzda.

@vorones merhaba hoş geldiniz. bizim grubumuzda da aktif olmanız bizim de hoşumuza gider. tam o psikolojiye girmişken iyi yakalmışız sizi. zaten başlarda bir sistem oturdumu devam ediyor sanırım

@kaderugur hoş geldiniz. sizinle aynı durumu etrafımda bazı insanlar da yaşamıştı. sanırım beylerin yeme içme temposuna ayak uydurmak yüzünden oluyor . aslında 3 kiloyu vermişssiniz bile . hiç de az sayılmaz. yaşınız da çok genç .kısa sürede verirsiniz diye düşünüyorum

ayperest maşallah 5.5 kilo çook iyi . hoşgeldiniz siz de . ve hamileyken çok az kilo almışssınız o da çok güzel . evet bir arkadaşımız daha cuma takımında . bildirimleri cuma yapabiliriz. benim için sorun değil

@Serencam83 siz de hoşgeldiniz . işte bu gurup evde de dikkatli olmanız konusunda sizi motive edecek bence :)

merhaba @htc71 siz de hoşgeldiniz. 9 kilo ile rekor siz de . tebrik ediyorum ve maşallah diyorum. çoğu gitmiş azı kalmış zaten. evet biz arık aktif bir grubuz . cuma yarışmasıyla birlikte bize de takılabilirsiniz :)

merhaba @Anneoldumben siz de hoş geldiniz. az önceki mesaja eklemiştim sizi sanırım ekleyememişim :) kilonuz son yıllarda çok değişkenlik göstermiş maşallah :) ama 67.3 2 çocuk annesi hele de yeni doğum yapmış biri için gayet iyi . ben anne olmadığım için bilemiyorum tam ama zaten süt verme döneminde olduğunuz için bizlerden farklı bir diyet uygularsınız sanırım . buarada hurma çok iyiymiş anne sütü için :) sizin gibi genç anne arkadaslarımız var aramızda zaten . hepinize bravo . bakımlı annelerin hayranıyım :)) vakit buldukça yazarsanız seviniriz elbette :)

arakadaşlar hepinize tekrar merhaba. dün siteyi kurcalamaya devam ettim . diyet spor ve saglıklı yaşam forumlarına elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. güzel şeyler buldukça sizlerle de paylaşmak isterim
sitenin forum ve portal kısmı var biliyorsunuz . sol üstten portal kısmına geçtiğinizde yine sol üstte araşlar zaten bir kısım var. oradan bazı hesaplamaları yapmak mümkün
- bel kalça oranı
- vücut kitle indeksi
- temel kalori yakma oranı
- günlük kalori ihtiyacı
benim temel kalori yakma oranım 1400 günlük kalori ihtiyacım 1600 civarında çıktı . sanırım 1500- 1600 kalorilik bir diyet ayarlamaya çalışacagım . ilginizi çekerse oradan hesaplayabilirsiniz

dün şeker düşkünlüğümden bahsetmiştim . nasıl vazgeçeceğim diye düşünürken gece harika bir belgesel buldum ve onu izledim. ve hepinize mutlakaaaa tavsiye ediyorum. şekerin sağlığımıza neler yaptığını görünce şok olacaksınız. hatta bence tüm sevdiklerinizle paylaşacaksınız bu belgeseli .
SUGAR THAT ismi . lütfen izleyin .
çook uzun zaman önce "hamburger cumhuriyeti " diye bir belgesel izleyip 1 sene fast food yiyememiştim. fast food bağımlılığından kurtulmak isteyene de o belgeseli şiddetle tavsiye ederim.
sanki şekeri bırakma kararı almamışım gibi babam tutmuş en sevdiğim çikolatalardan bi sürü almış . hepsini poşete koyup gözümün önünden uzaklaştırdım . yemiycem kızlarrrr yemiycemmm !!

Sora okucam yazdıklarını zı çok istisnai bişey oldu defalarca deprem oldu bugün çok korkuyorum ve işten akşam 9da geldim işten

Ben de şekerli şerbeti sütlü tatlılarà bayılirim valla içinden ne babam ciksa birakamam galiba şeker ı izlemedim henüz videoyu

yeme yemee bende bakayım bir ara o ikisinede :)

hoşbulduk canım. hamileyken 16 kg aldım aslında çokda az değildi. 71 ile doğuma gittim. bir hafta sonra 61 kg idim. bebeğim iriydi birde iştahsızdım bikaç kiloda öyle gittiyse 10 kg vermişim işte..
çok azimliyim inşallah kilolar üstüme yapışmadan eski çıtır halime dönücem. gencecik anne olucam :)

evet evet bayılıyorum öyle incecik bakımlı annelere. tabi mecbur alınıyor o kilolar. e ödülü de çok büyük. ama zaman alsa da insan zayıflıyor . alışkanlıkları değiştirme işi

hoş bulduk benim çok az kaldı artik inşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize

duymustum o belgeseli ama izleyemedim henüz bende eve hiç abur cubur almıyorum nadir dir yediğim öyle yapmadimmi illaki 1 2 yiyordum ama artık hiç yemiyorum

ben doğum yaptigimda bide üstüne 3 4 kilo almıştım şimdi hamilelik kilolarim kalmadi simdiki hedefim evlendigim kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…