GoldenVenus ne durumdasınız kızlar? Ben burası aktifligini kaynettigi icin 10. Takımda yarismaya basladim ve kaptan yardimcisi oldum :) diyete baslayali iki ay oldu 12.1 kilo gitti bile sizler neler yaptiniz
Sabır çok önemli... bu geçen 2 ayda 2 hafta boyunca diyet-spor yaptım hersey mükemmeldi ama ya artıya çıktım ya da hic veremedim ama simdi emeklerimin karsiligi fazlasiyla geliyor. O bi türlü gitmeyem kilolar, duraklama dönemindeki kilolar sonra bi anda gidiyor rahatlayın ve mezuraya, aynaya odaklanin tartiya degil... Mesela 12 kilo verdim ama 3 beden inceldim 38 bedenim şu anMaşallah darısı başıma bi ara diyetisyenle 10 kilo verdim. 6 sını geri aldım şimdi de gitmiyor kilolar
Canım bende uzun süren rahatlıktan sonra tekrar kaldığım yerden başladım iyi gidiyo şimdilik.Senide çok tebrik ederim cok guzel masallahGoldenVenus ne durumdasınız kızlar? Ben burası aktifligini kaynettigi icin 10. Takımda yarismaya basladim ve kaptan yardimcisi oldum :) diyete baslayali iki ay oldu 12.1 kilo gitti bile sizler neler yaptiniz
tanam ama bi şartla diomuşumhepinize iyi akşamlar kızlar . aslında zayıflamak isteyen epeyce bir kişi var grupta ama tam organize olamadık sanırım :) son bir ayda mesaj yazanlara baktım ve hepinizi bu mesajıma ekliyorum aranızda başlamak isteyenler varsa pazartesi den itibaren daha düzenli kullanalım grubu ve birbirimizi destekleyeyim diyorum ne dersiniz ?
ayperest B butunnicklerialmislar huzun_adasiyim E elvedakilolara Karacamyerli Vasfiyeteyzeniz Serencam83 @Yeni Umutlar @galatasaray-86 E Ed_da S srplmtmtk vorones GoldenVenus Cansu-S beren_naz maviningolgesi
okuduğum kadarıyla zaten kilo verme yolculuğuna başlayıp oldukça fazla kilolar veren arkadaşlar var aramızda . onlar deneyimlerini anlatabilirler mesela .
bir de herkes kısaca kendini tanıtsa ; boy - kilo ölçülerinden ve hedefledikleri kilolardan bahsetse başlangıç için güzel olur , birbirimizi tanırız. Sonrasında da haftanın bir günü mesela pazartesileri herkes kilosunu söyler kaç kilo vermişiz takip ederiz. günlük olarak da mönüleri paylaşabiliriz kalori hesaplarını yaparak ve denediğimiz kürler varsa onları paylaşırız , yaptığımız egzersizleri paylaşırız ...
kısaca benim fikirlerim bunlar , siz de paylaşırsanız sevinirim :)
Ayni durumlardayiz benimde boy 1.62 kilom 63.4 evliyim bebek de düşünüyorum ama hamile oladugumu ogrenene kadar kilo vermek istiyorum ki aldigimla suan ki kilomda olayim yeter kpss surecinden gecyim bende 68 leri gördüm 62.3 e kadr düştüm suan 63-64 lerde seyrediyorum hedeg kilom 58 en son oruc diyetini arastirdim dün yarin baslamak isterim ama yarin is durumda belli olcak calisirsm tempolu olup sabit kiloda kalabiliyorum benimde motive ye ihtiyacim varo zaman ben tanıtayım kısaca kendimi . 30 yaşındayım , bekarım , şu an çalışmıyorum kpss sürecinde kilo alanlar tayfasına mensubum :) boyum 1.64 ; kilom 62.8 az önce tartıldım :) hedeflediğim kilo ise 58 .
bana göre en büyük sorunum şeker bağımlılığım :) tatlı yemeden duramıyorum. diyetimdeki ilk hedefim şeker tüketimimi sınırlandırmak . sonrasında da egzersizle desteklemek. ama spor yaparken sıkılıyorum gerçekten o yüzden dans ve aerobiğin kombinlendiği egzersizleri yapmayı deneyeceğim youtube dan bulup . şimdilik günde 20 dakika ile başlamak istiyorum. özellikle belimi inceltecek egzersizlere yönelmek istiyorum çünkü kalçalarımdan memnunum aslında ordan hiç gitmese daha mutlu olabilirim :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar . sizlerin de mesajlarınızı bekliyorum kızlar
Çok güzel düşünmüşsün iste olması gereken :)) ben hayatinda 64den fazla sini görmeyen fakat en son 57 kilo evlenip bi senede 74ü gören biraz dikkat edip su an 71 guncel kiloya sahip 161 boyunda 22 yasinda bi adet Kaderhepinize iyi akşamlar kızlar . aslında zayıflamak isteyen epeyce bir kişi var grupta ama tam organize olamadık sanırım :) son bir ayda mesaj yazanlara baktım ve hepinizi bu mesajıma ekliyorum aranızda başlamak isteyenler varsa pazartesi den itibaren daha düzenli kullanalım grubu ve birbirimizi destekleyeyim diyorum ne dersiniz ?
ayperest B butunnicklerialmislar huzun_adasiyim E elvedakilolara Karacamyerli Vasfiyeteyzeniz Serencam83 @Yeni Umutlar @galatasaray-86 E Ed_da S srplmtmtk vorones GoldenVenus Cansu-S beren_naz maviningolgesi
okuduğum kadarıyla zaten kilo verme yolculuğuna başlayıp oldukça fazla kilolar veren arkadaşlar var aramızda . onlar deneyimlerini anlatabilirler mesela .
bir de herkes kısaca kendini tanıtsa ; boy - kilo ölçülerinden ve hedefledikleri kilolardan bahsetse başlangıç için güzel olur , birbirimizi tanırız. Sonrasında da haftanın bir günü mesela pazartesileri herkes kilosunu söyler kaç kilo vermişiz takip ederiz. günlük olarak da mönüleri paylaşabiliriz kalori hesaplarını yaparak ve denediğimiz kürler varsa onları paylaşırız , yaptığımız egzersizleri paylaşırız ...
kısaca benim fikirlerim bunlar , siz de paylaşırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?