60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

67 kilo yum. 65 olmak ilk hedefim . Sonra 60 olmak .. sonra 58

merhaba herkese. siteye yeni üye oldum bu grublara katılabilmek için birbirimize destek olarak daha kolay zayıflarız diye düşünüyorum. anladığım kadarıyla zayıflamak isteyen çok arkadaş var ama grup pek aktif değil. isteyenler varsa birlikte başlayabiliriz

GoldenVenus ne durumdasınız kızlar? Ben burası aktifligini kaynettigi icin 10. Takımda yarismaya basladim ve kaptan yardimcisi oldum :) diyete baslayali iki ay oldu 12.1 kilo gitti bile sizler neler yaptiniz

GoldenVenus ne durumdasınız kızlar? Ben burası aktifligini kaynettigi icin 10. Takımda yarismaya basladim ve kaptan yardimcisi oldum :) diyete baslayali iki ay oldu 12.1 kilo gitti bile sizler neler yaptiniz

Maşallah darısı başıma bi ara diyetisyenle 10 kilo verdim. 6 sını geri aldım şimdi de gitmiyor kilolar

Maşallah darısı başıma bi ara diyetisyenle 10 kilo verdim. 6 sını geri aldım şimdi de gitmiyor kilolar
Sabır çok önemli... bu geçen 2 ayda 2 hafta boyunca diyet-spor yaptım hersey mükemmeldi ama ya artıya çıktım ya da hic veremedim ama simdi emeklerimin karsiligi fazlasiyla geliyor. O bi türlü gitmeyem kilolar, duraklama dönemindeki kilolar sonra bi anda gidiyor rahatlayın ve mezuraya, aynaya odaklanin tartiya degil... Mesela 12 kilo verdim ama 3 beden inceldim 38 bedenim şu an

Canım bende uzun süren rahatlıktan sonra tekrar kaldığım yerden başladım iyi gidiyo şimdilik.Senide çok tebrik ederim cok guzel masallah

kızlaar merhaba ben de zayıflamaya calsııyorum evlilikle beraber bi senede 57 kilodan 73.5 e ulastım ama dans ile kilo veriyorum 71im su an da dansı günde 3 saate cıkardım yediğime içtigime dikkat ediyorum var mı baska dans ile zayıflayan :)

hepinize iyi akşamlar kızlar . aslında zayıflamak isteyen epeyce bir kişi var grupta ama tam organize olamadık sanırım :) son bir ayda mesaj yazanlara baktım ve hepinizi bu mesajıma ekliyorum aranızda başlamak isteyenler varsa pazartesi den itibaren daha düzenli kullanalım grubu ve birbirimizi destekleyeyim diyorum ne dersiniz ?
ayperest B butunnicklerialmislar huzun_adasiyim E elvedakilolara Karacamyerli Vasfiyeteyzeniz Serencam83 @Yeni Umutlar @galatasaray-86 E Ed_da S srplmtmtk vorones GoldenVenus Cansu-S beren_naz maviningolgesi
okuduğum kadarıyla zaten kilo verme yolculuğuna başlayıp oldukça fazla kilolar veren arkadaşlar var aramızda . onlar deneyimlerini anlatabilirler mesela .
bir de herkes kısaca kendini tanıtsa ; boy - kilo ölçülerinden ve hedefledikleri kilolardan bahsetse başlangıç için güzel olur , birbirimizi tanırız. Sonrasında da haftanın bir günü mesela pazartesileri herkes kilosunu söyler kaç kilo vermişiz takip ederiz. günlük olarak da mönüleri paylaşabiliriz kalori hesaplarını yaparak ve denediğimiz kürler varsa onları paylaşırız , yaptığımız egzersizleri paylaşırız ...
kısaca benim fikirlerim bunlar , siz de paylaşırsanız sevinirim :)

Ta
tanam ama bi şartla diomuşum
Aktif olunursa tabiki isterim ama aktiflik olmuyosa inan anlamı yok
Arada tek tük mesajlarla motive olamıyorum
Motivasyon çok önemli inan en önemlisi

Ben de işyerinde kafamı kaşıyamıorum ama öğle veya akşam bastırıyorum
Tüm gün yazmayanlaru saçma buluyorum
İşadamımınısınız
İşadamı kadar yoğunsanız nie burdasınız

o zaman ben tanıtayım kısaca kendimi . 30 yaşındayım , bekarım , şu an çalışmıyorum kpss sürecinde kilo alanlar tayfasına mensubum :) boyum 1.64 ; kilom 62.8 az önce tartıldım :) hedeflediğim kilo ise 58 .
bana göre en büyük sorunum şeker bağımlılığım :) tatlı yemeden duramıyorum. diyetimdeki ilk hedefim şeker tüketimimi sınırlandırmak . sonrasında da egzersizle desteklemek. ama spor yaparken sıkılıyorum gerçekten o yüzden dans ve aerobiğin kombinlendiği egzersizleri yapmayı deneyeceğim youtube dan bulup . şimdilik günde 20 dakika ile başlamak istiyorum. özellikle belimi inceltecek egzersizlere yönelmek istiyorum çünkü kalçalarımdan memnunum aslında ordan hiç gitmese daha mutlu olabilirim :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar . sizlerin de mesajlarınızı bekliyorum kızlar

31 yaşında evliyim çocuğum yok çalışıyorum aşırı boğazıma düşkünüm örnek abur cubur baya
Bi oturuşta tam ekmek kokoreç vb
İlk diyetim
Verdim biraz
Eski kiloma dönme amacındayım
Şuan 63.100
Kalori sayıyırum
Dans...

buarada kızlar sitede başka sitelerin linklerini paylaşmak serbest mi ? yeni üye olduğum için kuralları tam bilmiyorum . okuyup etkilendiğim bir yazıyı sizlerle de paylaşmak isterim . yazan arkadaşın emeğine de saygısızlık olmaması için tamamını buraya kopyala yapıştır yapmak istemiyorum . arama motoruna " ekşi sözlük kilo vermek angelus " yazıp aratırsanız angelus isimli kullanıcın güzel bi yazısına ulaşacaksınız kalori hesabı - bazal metabolizma hızı - insülin vb konuları içeren . sadece bir kısmını sizle paylaşıyorum . kalanına bir göz atın derim :
"peki angelus çözüm ne? çözüm şu: yemek yiyin . yemek yemekten korkmayın ama gidip de hamburger yemeyin, gidip de kola içmeyin, gidip de cips yemeyin, çikolata kemirmeyin; et yiyin, sebze yiyin, peynir yiyin, kuruyemiş yiyin. doyana kadar yiyin. zeytinyağı ve tereyağı kullanın. bu yağlarla sizin g***nüzdeki göbeğinizdeki yağlar aynı yağlar değil, bunları kullanmaktan korkmayın. onların olayı sadece isim benzerliği. bunları yiyin. bakın size ne kadar yiyeceğinizi söylemiyorum; eğer ayı gibi bir oturuşta 10 kilo et gömmeyecekseniz bunları yemekle kilo almazsınız. size kilo aldıran şeyler tükettiğiniz an insülin salgılatan basit karbonhidratlardır. insülin dediğiniz hormon 1 numaralı depolayıcı hormondur. siz kan şekerinizi yükselttiğiniz an insülin sahne alır ve kandaki şekeri hücrelere sokar, ama siz ayı gibi yemeye devam ederseniz kalan şekeri karaciğere gönderip yağ sentezi yapar dombili olursunuz. kanda insülin varsa yağ yakma sürecini başlatan glukagon hormonu olmaz, dombili olursunuz. leptin olmaz, dombili olursunuz. growth hormon olmaz, dombili olursunuz. her şekilde dombili olursunuz yani. o yüzden insülin salgılatan bir şey gördüğünüzde kutsal su görmüş iblis gibi kaçın o ortamdan. beslenme yoluyla ancak bu şekilde kilo verebilirsiniz, kalori açığı falan hikaye, istersen 1000 kalori açık bırakın, kalan kaloriyi sağlıksız yerlerden alırsanız insülin nedeniyle yağ yakamazsınız. sağlıklı yerden alırsanız bu sefer de yeterli kalori almadığınız için vücut hayati fonksiyonların devamlılığını sağlamak adına metabolizma hızını düşürür, yağ yakımını durdurur yine yağ yakarak kilo veremezsiniz. kalori açığı verecem diye m*l m*l hareketler yapmayın o yüzden. alemin tek kurnazı siz misiniz biz bilmiyor muyuz baklava börek gömmeyi. lap lap yediğiniz poğaçalar yüzünden su böreğini dönmüş beyninizle bu tip mini çakallıklar yapmanıza gerek yok. bırak şimdi o tavuk döneri ve yazının devamını oku..." alıntıdır

Ayni durumlardayiz benimde boy 1.62 kilom 63.4 evliyim bebek de düşünüyorum ama hamile oladugumu ogrenene kadar kilo vermek istiyorum ki aldigimla suan ki kilomda olayim yeter kpss surecinden gecyim bende 68 leri gördüm 62.3 e kadr düştüm suan 63-64 lerde seyrediyorum hedeg kilom 58 en son oruc diyetini arastirdim dün yarin baslamak isterim ama yarin is durumda belli olcak calisirsm tempolu olup sabit kiloda kalabiliyorum benimde motive ye ihtiyacim var

buarada arkadaşlar benim başarmak istediğim bir diğer şey de yemek yeme alışkanlıklarımı değiştirerek sağlıklı ve mümkün olduğunca yavaş yaşlanmak :) malum 30 oldum anti- aging 'e başlamak için tam ideal yaştayım sanırım . Aslında birkaç sene evvel "body worlds " isimli bir sergiye gitmiştim ; insan vücutlarının ve organlarının sergilendiği. o zaman anotimimize hayran kalmıştım . orada en uzun yaşayanlar kısmı vardı ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki bazı kasabalarda yaşayan insanların çok uzun ömür sürdüklerine ve bunun beslenmeyle alakalı olduğuna dikkat çekiyordu. aslında sergide ne kadar az yerseniz o kadar uzun yaşarsanız diyordu . insan bedenin doğru beslenme ile günümüz şartlarında 140 yaşına kadar yaşayabileceğinden bahsediyordu .
bu sıra sağlıklı yaşama heves sardım ben de . ünlü insanlar hep göz önünde olduklarından onları gözlemlemek daha kolay . bazı kadınlar çok dikkatimi çekti ve instagramlarına baktım , dergielerle yaptıkları röportajları okudum hepsinin ortak noktası öncelikle hayata pozitif bakmaları ve stresten uzak durmaları yani mutluluğa odaklanmışlar , sonrasında da gerçekten organik ve sağlıklı beslenmeye ve yoga gibi sporları yapmaya özen gösteriyorlar . bana ilham veren isimlerden birkaçı şunlar : Eda Taşpınar, Nil Karaibrahimgil , Jennifer Aniston , Gwyneth Paltrow ve özellikle Christie Brinkley ki kendisi 63 yaşında olur .sizlere de ilham vermesi için fotoğrafını paylaşmak istiyorum ki ilerisi için kendi bedenimize yaptığımız yatırımlar ne kadar önemli görelim :))

Merhaba gruba çağırılmak çok hoşuma gitti grubun aktif olması tek istegm olur yeni arkadaslillar ve kilomà yakın takımda olmak Cok iyi gelir. Kii ben su an karar vermişken ve 2 gündür diyet psikolojisimne gitmişken . Cuma takiminda da yaziyorum ama takim listesinde değil.m. sorun olmax sanırım. Paylasimlarinizi takip etmek isterim
Ben vero 32 yaş 163 boy şu an 67 kiloyum. Bakalım bu cuma kaç çıkcam . Felsefe öğretmeniyim bi oğlum var 8 aylik

Çok güzel düşünmüşsün iste olması gereken :)) ben hayatinda 64den fazla sini görmeyen fakat en son 57 kilo evlenip bi senede 74ü gören biraz dikkat edip su an 71 guncel kiloya sahip 161 boyunda 22 yasinda bi adet Kader umarim karisik olmamistir psikolojim bozulacak kizlar eski fotolarima bakarken sanki bi baskasiymis gibi imreniyorum

Merhaba hanımlar. Beni etiketlediğiniz için de teşekkür ederim. Halihazırda bi grupta yazıyorum ama aktif değilim çok. Nedenine gelince 40 gün önce Sezeryan Doğum yaptım. Birde 3.5 yaşında kızım var İnan'ın onların peşinde koşmaktan uzun uzun buralara yazma fırsatı bulamıyorum Ama çoğu zaman takip edip katılmaya çalışıyorum. 2012 de evlenene kadar 55-58 kilo arasındaydım düğümde 52 kiloydum. Okul hayatı koşturma hayatı bitip evde oturmaya başlayınca 2 ayda 10 kilo aldım 62 oldum rejime karar verince hamile olduğumu öğrendim 25 kilo hamilelikte aldım 87 kilo işe Doğuma gittim. Bu hamileliğime kadar 67 kiloya düştüm. Tekrar hamile kaldım 13 kilo aldım 80 kiloyla Doğuma gittim. Cuma günü tartıldığımda 67.3 geldim bu arada boyun 168 cm. Hedefim 58. Beni gruba katarsanız memnun olurum Ama aktif değilsen olmaz derseniz canınız sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…