birinin yanına git ya da çağır yalnız kalma diyecektim . bize mesaj atabilirsin korkansan elimizden geleni yapmaya çalışırızBi hafta yalnız bı hafta diil eşim polıs çok sağol
ya ben hergün artan şekilde yiyorum. dur deme vaktim gelmişti. bir de aslında paketlenmiş her gıdada gizli şeker varmış. artık tüm etiketleri okuyacağımduymustum o belgeseli ama izleyemedim henüz bende eve hiç abur cubur almıyorum nadir dir yediğim öyle yapmadimmi illaki 1 2 yiyordumama artık hiç yemiyorum
ben yeni katıldığım için tanımıyorum sizleri kaç kiloydun nasil karar verdin kendinden bahsedermisin birazya ben hergün artan şekilde yiyorum. dur deme vaktim gelmişti. bir de aslında paketlenmiş her gıdada gizli şeker varmış. artık tüm etiketleri okuyacağım
canım ben bu siteye böyle guruplara katılıp diyet yapayım diye üye oldum aslında :) 30 yaşındayım . 1.64 boyum 62 -63 arası kilom var . bu benim şimdiye kadarki en yüksek kilom aslında. genelde 58 civarıydım . dönem dönem diyetler yaptıgım olmustu ama uzun ve ciddi seyler değildi. şimdi 58 kiloya inip onu korumak istiyorum . zayıfladığım 58 fazla olursa 56ya kadar inebilirim ama daha fazla zayıflamayı düşünmüyorum çünkü bana zayıflık yakışmıyor. kpssye hazırlanmıstım ve kursta cok fazla abur cuburla beslendim aslında ordan gelen bi kilo oldu. o yüzden artık abur cuburu kesip sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak istiyorum ki hep sürsün. yaşlandıkça kolay kilo almayayımben yeni katıldığım için tanımıyorum sizleri kaç kiloydun nasil karar verdin kendinden bahsedermisin birazmerak ettikleriniz olursa bende seve seve cevaplarim
çok yokmuş :) ben 78 ı görmüştüm en son gün icinde yiyip icince 80 gormuslugum vardıcanım ben bu siteye böyle guruplara katılıp diyet yapayım diye üye oldum aslında :) 30 yaşındayım . 1.64 boyum 62 -63 arası kilom var . bu benim şimdiye kadarki en yüksek kilom aslında. genelde 58 civarıydım . dönem dönem diyetler yaptıgım olmustu ama uzun ve ciddi seyler değildi. şimdi 58 kiloya inip onu korumak istiyorum . zayıfladığım 58 fazla olursa 56ya kadar inebilirim ama daha fazla zayıflamayı düşünmüyorum çünkü bana zayıflık yakışmıyor. kpssye hazırlanmıstım ve kursta cok fazla abur cuburla beslendim aslında ordan gelen bi kilo oldu. o yüzden artık abur cuburu kesip sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak istiyorum ki hep sürsün. yaşlandıkça kolay kilo almayayım
evet bizim grup kilo aralığı yüzünden sanırım hep normal kilolu arkadaşlar . siz maşallah iyi zayıflamışsınız. zaten zayıflama olayı da birçok şey gibi kafada bitiyor sanırım . kimi 1 kilo veremiyor kimi 50 kilo veriyor . tabi emek ve vücudunu tanıma olayı da var.çok yokmuş :) ben 78 ı görmüştüm en son gün icinde yiyip icince 80 gormuslugum vardıartık yeter dedim bende ama dank etmesi şöyle oldu arkadasimla fotoğraf cekinmistik oda incecik 52 53 kilo falan ben yanında maşallah fotoğrafa baktim kaldım öyle napiyorum ben böyle kendime diye oyle basladim 5 ay once çok şükür gitti çoğu suan ki halim bile çok değil ama ben biraz daha zayıflamak istiyorum
menü falan paylasiyormuyuz öyle daha dikkat ediyor insan yazacagim yemeyeyim diyeevet bizim grup kilo aralığı yüzünden sanırım hep normal kilolu arkadaşlar . siz maşallah iyi zayıflamışsınız. zaten zayıflama olayı da birçok şey gibi kafada bitiyor sanırım . kimi 1 kilo veremiyor kimi 50 kilo veriyor . tabi emek ve vücudunu tanıma olayı da var.
başka gruplarda paylaşıldıgı gördüm . bence burda isteyen paylaşabilir . ben paylaşmayı düşünüyorum . hatta yazayım ama bugün ben geç kalktım ve çok az yedim saglıksız oldu .bir de ilk günlerde çok kısıyorum hatalı bi davranış . 1500 civarında tutmam lazım:menü falan paylasiyormuyuz öyle daha dikkat ediyor insan yazacagim yemeyeyim diye
kaloriler programlarda genelde 100 gr üzerinden hesaplaniyor ona dikkat etti mi 3 zeytin 120 kalori olaz diye biliyorum canim internetten bak istersen 1 tanesi ortalama 4 5 yada büyüklüğüne göre 7 8 olur en fazlabaşka gruplarda paylaşıldıgı gördüm . bence burda isteyen paylaşabilir . ben paylaşmayı düşünüyorum . hatta yazayım ama bugün ben geç kalktım ve çok az yedim saglıksız oldu .bir de ilk günlerde çok kısıyorum hatalı bi davranış . 1500 civarında tutmam lazım:
buarada telefonum samsung, onun kendi s health die programı var .kalori hesaplamasını oradan yapıyorum.
geç kahvaltı : süzme peynir yarım pors 120kcal
siyah zeytin 3 adet 120 kcal
2 dilim kepekli kızarmış ekmek 136 kcal
haşlanmış yumurta 78 kcal
tereyağ 1yk 102 kcal
ara öğün : şekersiz türk kahvesi
şekersiz çay
akşam : sebzeli bulgur pilavı 192 kcal
tam yağlı yoğurt 149 kcal
soda
toplam : 795 kcal
a evet onu adet yaptım sanmıştım ama altta bi kısmı daha işaretlememişim . nette 4 kcal diyor biirne. bi kase zeytin yiyeyim uyumadan denk gelmesi için hahahahkaloriler programlarda genelde 100 gr üzerinden hesaplaniyor ona dikkat etti mi 3 zeytin 120 kalori olaz diye biliyorum canim internetten bak istersen 1 tanesi ortalama 4 5 yada büyüklüğüne göre 7 8 olur en fazla
hoş geldiniz . evet fazla kilonuz yokmuş. ilk defa duydum o diyet programını . işe yarayabiliyor böyle şeyleder. neden olmasınHerkese merhaba, 32 Yaşındayım 22 aylık bir oğlum var.Doğumda 27 kilo aldım şuan 4 - 5 Kilo fazlam var.Boyum 1.68 Kilom 68 boğazıma fena düşkünüm yaa az ama şu 5 kiloyu veremiyorum yemekten. yarın detofil beslenme kartları ve çayı olan diyet programı siparişlerim geliyorumarım işe yarar kullanıcı yorumlarına baktım arada işe yaramadı diyenler olmuş ama çoğu verdiklerini söylüyor. Çarşamba günü başlıyorum kilom çok olmadığı için 21 günlük bir program.. kilo veririsem yazarım
Anlamadim canim senin günlük kalori ihtiyacin 1600mu su an ?arakadaşlar hepinize tekrar merhaba. dün siteyi kurcalamaya devam ettim . diyet spor ve saglıklı yaşam forumlarına elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. güzel şeyler buldukça sizlerle de paylaşmak isterim
sitenin forum ve portal kısmı var biliyorsunuz . sol üstten portal kısmına geçtiğinizde yine sol üstte araşlar zaten bir kısım var. oradan bazı hesaplamaları yapmak mümkün
- bel kalça oranı
- vücut kitle indeksi
- temel kalori yakma oranı
- günlük kalori ihtiyacı
benim temel kalori yakma oranım 1400 günlük kalori ihtiyacım 1600 civarında çıktı . sanırım 1500- 1600 kalorilik bir diyet ayarlamaya çalışacagım . ilginizi çekerse oradan hesaplayabilirsiniz
canım senin kilon boyuna göre normal ve zaten süt veriyosun ..çok abartmadan yiyerek kilo verebilirsin emzirme sürecindesin zaten ..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularını..İyi geceler hanımlar :) siz tatlı tatlı uyurken ben kızımın tuvaleti oğlumun emzirip uyutulmadıyla uğraşıyorum :) eşim de yardımcı sağolsun ama yine de bi anne değil :) ben emzirdiğim için günde en az 2 litre mümkünde 3 litre su içiyorum tabi ayrıca süt,hoşaf,humana da içiyorum. Mümkün olduğunca ekmek yememeye çalışıyorum,bol yeşillik ve proteinli beslenmeye çalışıyorum. Tabi çalışıyorum her zaman başarılı olamıyorum :) bazı zaman kendime bişey hazırlamayı bırakın tuvalete gitmeye Fırsat kalmıyor. Şimdilik spor yapamaıyorum sezeryandan dolayı ama 3. Ay bittiğinde mekik ve Leslie yaparım. Yani sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?