60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin kilon boyuna göre normal ve zaten süt veriyosun ..çok abartmadan yiyerek kilo verebilirsin emzirme sürecindesin zaten ..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularını..
Aminnn :) zaten aslında bi bakıma da sütümün kalitesini arttırıyorum bu sayede Zaten emzirirken asitli içecekler,aşırı karbonhidrat,aşırı şeker,kızartmalar yerine yeşillikler,bakliyat,protein,kuru vE yaş meyvelerle tamamlıyorum :) evet çok kilolu değilim Ama kendimi en mutlu hissettiğim kilolar 58 civarı hatta keşke olsa 55-56 olsa :)

3 aylıkken ben mekik denedim yapamadım ya acıdı dikişler 5 ayda başlıcam tekrar. bebeğiniz ne kadarlık ?

3 aylıkken ben mekik denedim yapamadım ya acıdı dikişler 5 ayda başlıcam tekrar. bebeğiniz ne kadarlık ?
Şimdi 42 günlük :) benim hamilelikte aldığım 13 kilo gitti bile. Bende muhtemelen epey zorlanıcam gibi Leslie yapıp mekiğe de küçük küçük başlamayı düşünüyorum. 5-10 La bile başlayabilirim. Aslında en güzeli dışarda yürüyüş yapmak. Oksijen yağ Yalım'ını hızlandırır ama bakalım belki mart sonu Nisan gibi çıkabilirim yürüyüşlere :)

canım kalori sayımı hakkında bildiklerim şunlar : bazal metabolizma ihtiyacı diye bahsettikleri senin vücudunun nefes almak , kalp atışı , konuşmak vd gibi yaşamsal fonksiyonları için ihtiyacı olan enerji. burdaki araçlardan hesapladıgım kadarıyla benimkisi 1400 civarıymış ki internetten hesapladığımda grnelde bu civatlarda çıkıyor.gün içerisinde bundan az kalori alırsak vücudumuz kıtlık var sanıp yavaşlıyor. bu da uzun vadede zayıflamayı cok zorlaştırıyor hem de sağlıksız. çünkü vücut proteinleri yani kasları yakıyor enerji için.
sitedeki diğer seyi hesapladıgımda 1600 civarı çıktı. bu da sanırım üstüne günlük hareketlerimin eklenmiş hali.
yani ben 1500 1600 civarında kalıp spor yaparsam daha saglıklı olacak.hem metsbolizmam hızlanacak hem kas kitlem azalmayacak.
2300 genelde erkeklerde duydugum bir rakam . bence kadınlar için çok. internetten farklı sitelerden de hesapla bence.
buarada kalori saymayı artık diyetisyenlrr fazla önermiyor ama ben kendimi böyle daha rahst kontrol ediyorum. burda dikkat etmen gereken yiyeceğin kalorisi kadar besin degeri. şeker un gibi gıdılar vücutta hemen yağa dönüşüyor. mesela sen günde 1600 kcal alırsın ama içinde şeker un vardır çoğunlukla . bu yine göbek bölgende yağlanma yapar. ama 1800 kcal yersin ama cogunlugu protein vitamin ve saglıklı yagdır. bundan vücudunda yaga degil enrrjiye dönüşür zayıflarsın gibi gibi

kızlar bir hanımefendiye denk gelmiştim internette birkaç ay önce. ismini unutmuşum sizlerle paylaşmak için tekrar araştırdım. ismi Ernestine Shepderd kendisi 80 yaşında. 78 yaşında dünyanın en yaşlı kadın vücut geliştircisi ünvanını alarak Guinnes rekorlar kitabına girmiş. videosunu izlemiştim youtube da . 56 yaşında spora başlamış biliyor musunuz :) kız kardesini kaybetmiş. kardesi ölmeden önce spor salonuna yazılmıs ablasıyla spor yapmak istiyormus. matem sürecini atlattıktan sonra kız kardesinin hayalini devam ettirmek istemiş .
velhasıl işleyen demir ışıldıyor.

kızlar siz spor yapıyor musunuz ? ya da hangi sporları yapıyorsunuz , neler tavsiye edersiniz

bu günkü menüm de böyley di kızlar
sabah
1 yumurta kk peynir yarım dilim ekmek 1 bardak sut 3 zeytin
ara
çeyrek muz
öğlen
1 büyük kase mercimek çorbası 1 portakal
ara
7 fındık 2 ceviz
akşam 2 bulgurdan (küçük) biber dolması yeşillik
su 2 litre
spor 20 dakika egzersiz

sut severmisin canım tarcinli sut yada elmanın ustune tarcin dok ye tatlı isteğini alır

yeme sonra pişman olucaksin boşver 2 3 dakika için bütün gün yazık olur

yok kız yemem ikisinide bu saatte olmaz
ama canım sıkılıyo işte evde herkes yemek yiyo önümde te allahım regl dönemindeyim ondanda olabilir ama cuma günü 50 lili rakamları görmem lazım
o mutluluğu yaşamak çikolatadan daha çok tat vericek hem
ama şurda yeyip içip mışıl mışıl uyusam ahhh
bu rejim beni delirtcek

ayy durum fena sandim biseylere saldiriyorum ben öyle oldumu o yüzden yoğurt elma sut çok geç değilse yerim ama maşallah kararli gordum seni yemezssin şimdi kacsin canım

o zaman su iç su hayaller çikolata hayatlar su napak zamanı gelince onlardan da yiyeceğiz ama kararinda

Geçen birinden duydum henüz denemedim.Canınız tatlı isterse ya da acıkırsa kabuk tarçını suda 6 dk kaynatıp için dedi günde 2 den fazla yapmayın dedi.

Geçen birinden duydum henüz denemedim.Canınız tatlı isterse ya da acıkırsa kabuk tarçını suda 6 dk kaynatıp için dedi günde 2 den fazla yapmayın dedi.
tarcin tatlı isteği için çok iyi bende de ise yarıyor ama suda kaynatilmasi seklini denemedim hiç hep toz tarcin kullandim

ayy durum fena sandim biseylere saldiriyorum ben öyle oldumu o yüzden yoğurt elma sut çok geç değilse yerim ama maşallah kararli gordum seni yemezssin şimdi kacsin canım

aralarda saçmalyıp yediğim içtiğim zamanlarda oldu ama şuan irademi koruyabilirim..
geçen cuma 60.5 düm işte bakalım bu cuma 59.5 olabilecekmiyim
66 ile başladım iki ocakta

o zaman su iç su hayaller çikolata hayatlar su napak zamanı gelince onlardan da yiyeceğiz ama kararinda

aynen öyle ben yemek tarifi biriktiriyom rejim bitince yapıp yicem
ama tabiki dengeli

tarçınlı sütte işe yarıyor canım

Ben bi ara diyetisyene gittim 10kilo verdim ara öğünlerde meyveye süte toz tarçın önermişti.Çaya da kabuk tarçın.Geçen de bir arkadaş sütle tarçını pişirip içersek daha tatlı oluuyomus tatlı isteğini azaltıyormuş.Ben sıcak süte karıştırıp içiyrm ama pişirip denemedim

Yaklaşık 1,5 yıldır deniyorum

bende 78 le başladım suan 65.5 oldum çok fark var 4 kilo bile farkediyor inşallah son 3 5 kilo da verdim mi benimki tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…