- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Aminnn :) zaten aslında bi bakıma da sütümün kalitesini arttırıyorum bu sayede Zaten emzirirken asitli içecekler,aşırı karbonhidrat,aşırı şeker,kızartmalar yerine yeşillikler,bakliyat,protein,kuru vE yaş meyvelerle tamamlıyorum :) evet çok kilolu değilim Ama kendimi en mutlu hissettiğim kilolar 58 civarı hatta keşke olsa 55-56 olsa :)canım senin kilon boyuna göre normal ve zaten süt veriyosun ..çok abartmadan yiyerek kilo verebilirsin emzirme sürecindesin zaten ..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularını..
3 aylıkken ben mekik denedim yapamadım ya acıdı dikişler 5 ayda başlıcam tekrar. bebeğiniz ne kadarlık ?İyi geceler hanımlar :) siz tatlı tatlı uyurken ben kızımın tuvaleti oğlumun emzirip uyutulmadıyla uğraşıyorum :) eşim de yardımcı sağolsun ama yine de bi anne değil :) ben emzirdiğim için günde en az 2 litre mümkünde 3 litre su içiyorum tabi ayrıca süt,hoşaf,humana da içiyorum. Mümkün olduğunca ekmek yememeye çalışıyorum,bol yeşillik ve proteinli beslenmeye çalışıyorum. Tabi çalışıyorum her zaman başarılı olamıyorum :) bazı zaman kendime bişey hazırlamayı bırakın tuvalete gitmeye Fırsat kalmıyor. Şimdilik spor yapamaıyorum sezeryandan dolayı ama 3. Ay bittiğinde mekik ve Leslie yaparım. Yani sanırım :))
Şimdi 42 günlük :) benim hamilelikte aldığım 13 kilo gitti bile. Bende muhtemelen epey zorlanıcam gibi Leslie yapıp mekiğe de küçük küçük başlamayı düşünüyorum. 5-10 La bile başlayabilirim. Aslında en güzeli dışarda yürüyüş yapmak. Oksijen yağ Yalım'ını hızlandırır ama bakalım belki mart sonu Nisan gibi çıkabilirim yürüyüşlere :)3 aylıkken ben mekik denedim yapamadım ya acıdı dikişler 5 ayda başlıcam tekrar. bebeğiniz ne kadarlık ?
canım kalori sayımı hakkında bildiklerim şunlar : bazal metabolizma ihtiyacı diye bahsettikleri senin vücudunun nefes almak , kalp atışı , konuşmak vd gibi yaşamsal fonksiyonları için ihtiyacı olan enerji. burdaki araçlardan hesapladıgım kadarıyla benimkisi 1400 civarıymış ki internetten hesapladığımda grnelde bu civatlarda çıkıyor.gün içerisinde bundan az kalori alırsak vücudumuz kıtlık var sanıp yavaşlıyor. bu da uzun vadede zayıflamayı cok zorlaştırıyor hem de sağlıksız. çünkü vücut proteinleri yani kasları yakıyor enerji için.Kizlar kalori hakkında çok hassasim su aralar telefonumun kendi uygulamasından an be an yediğimi porsiyon veya gr olarak ekliyorum bana aldigim kaloriyi soyluyor hareket halinde veya egzersiz programında da yaktigim kaloriyi. Yiyecekleri isaretledigimde onizlemede çikan kalorileri görünce vazgectigim De oluyor hatta yemekten benim kalori hakkim uygulamaya gore 2300 çoğu kalori hesaplamada da öyle cikiyor. Genelde 1420yi gecmiyorum ama iki gundur rahatsizim hareket edemiyorum diye dun 1200 bugün sadece 600 kalori aldim aslında alinan kaloriden 1000 kalori mi fazla yakilmasi gerekiyormus haftada bi kilo vermek için yoksa aldigin kaloriden fazla oluncamiymis orasi karisik biraz varsa bilgi sahibi isik tutsun bize
ben egzersiz yada leslie yapiyorum canım malum kış çocukla cikamiyorum yazın kizimi arabaya atiyordum yürüyüş yapıyordumkızlar siz spor yapıyor musunuz ? ya da hangi sporları yapıyorsunuz , neler tavsiye edersiniz
sut severmisin canım tarcinli sut yada elmanın ustune tarcin dok ye tatlı isteğini alırcanım çok çikolata çekiyor motivasyona ihtiyacım var
yeme sonra pişman olucaksin boşver 2 3 dakika için bütün gün yazık olurcanım çok çikolata çekiyor motivasyona ihtiyacım var
sut severmisin canım tarcinli sut yada elmanın ustune tarcin dok ye tatlı isteğini alır
yeme sonra pişman olucaksin boşver 2 3 dakika için bütün gün yazık olur
yok kız yemem ikisinide bu saatte olmaz
ama canım sıkılıyo işteevde herkes yemek yiyo önümde te allahım regl dönemindeyim ondanda olabilir ama cuma günü 50 lili rakamları görmem lazım
o mutluluğu yaşamak çikolatadan daha çok tat vericek hem
ama şurda yeyip içip mışıl mışıl uyusam ahhh
bu rejim beni delirtcek
o zaman su iç suyok kız yemem ikisinide bu saatte olmaz
ama canım sıkılıyo işteevde herkes yemek yiyo önümde te allahım regl dönemindeyim ondanda olabilir ama cuma günü 50 lili rakamları görmem lazım
o mutluluğu yaşamak çikolatadan daha çok tat vericek hem
ama şurda yeyip içip mışıl mışıl uyusam ahhh
bu rejim beni delirtcek
tarcin tatlı isteği için çok iyi bende de ise yarıyor ama suda kaynatilmasi seklini denemedim hiç hep toz tarcin kullandimGeçen birinden duydum henüz denemedim.Canınız tatlı isterse ya da acıkırsa kabuk tarçını suda 6 dk kaynatıp için dedi günde 2 den fazla yapmayın dedi.
ayy durum fena sandim biseylere saldiriyorum ben öyle oldumu o yüzden yoğurt elma sut çok geç değilse yerim ama maşallah kararli gordum seni yemezssin şimdi kacsin canım
o zaman su iç suhayaller çikolata hayatlar su napak zamanı gelince onlardan da yiyeceğiz ama kararinda
Geçen birinden duydum henüz denemedim.Canınız tatlı isterse ya da acıkırsa kabuk tarçını suda 6 dk kaynatıp için dedi günde 2 den fazla yapmayın dedi.
aralarda saçmalyıp yediğim içtiğim zamanlarda olduama şuan irademi koruyabilirim..
geçen cuma 60.5 düm işte bakalım bu cuma 59.5 olabilecekmiyim
66 ile başladım iki ocakta
aynen öyleben yemek tarifi biriktiriyom rejim bitince yapıp yicem
ama tabiki dengeli
tarçınlı sütte işe yarıyor canım
bende 78 le başladımaralarda saçmalyıp yediğim içtiğim zamanlarda olduama şuan irademi koruyabilirim..
geçen cuma 60.5 düm işte bakalım bu cuma 59.5 olabilecekmiyim
66 ile başladım iki ocakta
aynen öyleben yemek tarifi biriktiriyom rejim bitince yapıp yicem
ama tabiki dengeli
tarçınlı sütte işe yarıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?