60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben diyeti saldım tekrar kilo almaya başladım.Baktım eski kiloma gidiyorum dur dedim.Ara öğüne tekrar başladım dikkat ediyorum bugünlerde inş kilo verebilirim.Ama spor yapmıyorum dermanım yok.Bazen işe yürüyorum o kadar

sen az yemeye başla sporda zamanla azar azar yapa yapa çoğaltırsın canım. herşey hemen birden olmuyor bende başta spor yapmamıştım

Ben bugün tavuğa köri niyetine tarçın atmışım iki çocuktan kafa kalmayınca :))

kızlar bugünki mönüm :
kahvaltı : haşlanmıl yumurta 78 kcal , 3 dilim ekmek 198 kcal , süzme peynir 82 kcal , siyah zeytin 36 kcal
ara öğün : osmanlı kahvesi 20 kcal
ara öğün : pulbiberli limonlu yoğurt yarım kase 78 kcal
akşam : sebzeli bulgur 192 kcal , turp 19 kcal , kefir büyük bardak 228 kcal
ara öğün : portakal 62 kcal , greyfurt 41 kcal, muz 105 kcal
toplam :1135 kcal

Ben bugün tavuğa köri niyetine tarçın atmışım iki çocuktan kafa kalmayınca :))
hahahah çok iyi ya ama tabi normal hakikaten işiniz zor . bizim komşunun gelini yeni doğum yaptı . ilk haftası daha . eşi de izinli anne ve babası da yanında . bizim komşu ve kızı da hergün orda yani totalde anne dahil 6 kişi bakıyor bebeğe ve eve ve başaramıyorlar . siz süper kahraman olarak hissetmelisiniz

bitter çikolatadan bi parça koklayarak yiyebilirsin. koklamak da daha as yemeye yardımcı oluyormuş. hem de tadı yoğun .

kızlar tarçınla ilgili şöyle bir şey okumuştum dikkatimi çekmişti . asıl sağlıklı ve lifli olanı seylan tarçınıymış ama Türkiye de yokmuş . burda satılanlar cassia tarçını ve hassas kişilerde karaciğer tahribatına sebep oluyormuş . o yüzden çok sık tüketmekten bence kaçının . ben de biara suyuma atardım ya da çayıma . gerçekten tatlı yeme isteğini köreltiyor . regl dönemlerinde içilebilir .
bir de kakao tozunun özellikle kadınlarda çok faydalı olduğunu okudum bugün. metabolizma hızlandırıp yağ yakımını arttırıyormuş. diyete destek. 2 grup üzerinde denenmiş. kakaolu su içenlerin daha çok zayıfladığı görülmüş. ayrıca kalp sağlığı , kolestrol , sindirim sistemini düzenleme gibi bir sürü olumlu etkisi de vardı. tüm makaleyi atabilirim okumak isteyen olursa. ben de nette organik ham kakao aradım ama henüz emin olamadım nerden alsam . belki aktara bakarım. 100 gr ı 15-20 lira civarı . sıcak suya karıstırıp içiyorsun 1 tk hergün. zaten kakao besin değeri de çok yüksek bi gıda.

As
Valla canim bildiğim kadarıyla erkeğe kadina gore değişmiyor kalori kiloya gore mesela 51 kiloda birinin kalori ihtiyacı 1600ken 71 kiloda birinin 2300 oluyor yaptigi spora gore yaktiği kaloride kendinden zayif insandan daha çok oluyor vücudundaki yag orani ona gore fazla çünkü. Mesela benim 72yken 2350li biseydi 71 oldum 2300e indi bu sinir. Esiminki 2700. Tatlidan yaglidan ekmekten şekerden uzagim zaten genelde saglikli beslenip bol su tüketip aksam cok erken yemeye gece yememeye bakiyorum. Dun istahim yoktu çok az kalori aldim bugün 1600 kusur aldim düzensizlik de iyi değil aslinda. Kendi kalori ihtiyacim kadar alsam gunluk 2300 uyuyamama herhalde kilo alcam diye korkumdan yaktigimiz ne ki bi saatlik dans 500 kalori tesekkur ederim bu arada uzun uzun yazmissin kuzumm

Kızlar merhaba 4 aylık bebeğim var. 56 ile hamile kaldim. 76 ile doğuma girdim. Eve geldiğimde 69 idim. Sonra kendiliğinden 2 kilo daha gitti. 67 ile 1 Ocak'ta diyete başladım. Şuan 62.100'um. Diyetle birlikte haftada 4 kere 45 dakika bisiklet ceviriyorum evde. Nisan sonuna kadar 10 kilo daha vermek istiyorum. Normalde kilim 52, 53. 1 ocaktan beri hiç birakmadim. Iradeliyimdir.
Bugünkü menüm; Sabah; 1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir, 4 zeytin, 5 çiğ badem ve su. Arada iki tane şekersiz sutlu kahve.
Akşam; Fırında 1 dilim Norveç somonu. Yarım domates.

Kizlar tarcin ediliyor ya vücutta karaciğeri tahris ettigi dogrudur hatta bir animi anlatayim tarcinli sut icerken bi gun bardagi diktikce tarcinlar bardağa yapisiyor agzima gelsin diye hüp yapip cekene kadar o kuru tarcinin hepsi komple genzime :O bir yanma bir acı boguluyorum sandim o sevdiğim olmadan yapamadigim baharat sanki ölüm gibi yakiyodu Boğazimi isin tuhafi oksurdukce toplayacagima iyice tahris oluyordu sanki aksama kadar insanin oksurdum mahvoldm o gun

merhaba esenbike hoş geldiniz. öncelikle cocugunuz hayırlı ugurlu olsun . saglıklı ve mutlu bir ömür diyorum ona. 1 ayda 5 kilo bence gayet iyi. zaten 21 gün derler ya hep alışkanlık kazanma süresine . siz bunca zamandır bozmadıysanız bozmazsınız zaten

gerçi tabi kilo ve boya göre hesaplanıyor. ben sanırım üst üste bazı forumlarda 1500 e denk geldiğim için sınırda gibi algı oluşmuş.
buarada tabi zayıflamakta en önemli etken diyet. spor takviye gibi oluyor. ben tlc de bi programdan abd li bi fitnessçıyı dinlemiştim . sadece diyetle zayıflayabilirsiniz ama sadece sporla zayıflayamazsınız çünkü yakabildiğiniz kalori sınırlı demişti.
ben yürüyüş yaparken bakmıştım nete yanlış hatırlamıyorsam 45 dakika tempolu yürüyüşle 200 kcal civarı yakıyorsun.
ama yine de spor insanı motive ediyor, destek oluyor , vücudunu sıkılaştırıyor ve stres de atıyor insan

Sayfada işadamı Yok herkes yazsın diyen arkadaşa selam ediyorım :) keşke iş adamı olsam gece uyurdum belki :) mesaisi ve maaşı Yok evimin cio su oldum :) uyumuyor neden bilmiyorum 1.5 saattir uyumuyorum hadi bskalım

canım benimde 4 buçuk aylık bebişim var :) hoşgldin.
bende 55 le hamile kalıp 71 ile doğuma gittim. doğumdan bir hafta sonra 61 dim. sonra 5 kg daha aldım süt olsun diye süt falan olmadı hep aynı
2 ocakta 66 ile başladım geçtiğimiz cuma 60.5 düm.
hamile kalma, doğum, doğum sonrası benzer kilolar hep :))
bu arada emziriyor musun ?

Sayfada işadamı Yok herkes yazsın diyen arkadaşa selam ediyorım :) keşke iş adamı olsam gece uyurdum belki :) mesaisi ve maaşı Yok evimin cio su oldum :) uyumuyor neden bilmiyorum 1.5 saattir uyumuyorum hadi bskalım

daha çok küçük annesi sonradan düzene girer inşallah sabrt bugünler geçici.

Sabrediyorum canım ya ben zaten uykuyu çok seven biri değilim eşim de yardımcı oluyor çok sağolsun tek sıkıntı bazen çok ağlıyor ona üzülüyorum anlayamıyorum o beni geriyor yoksa bu günler geri gelmez uykusuz bile olsam tadını çıkartıyorum :)

harikasın ne güzel düşünüyorsun çoğu anne depresyona giriyor o dönemde. bende ucundan döndüm diyebilirim. ben uykuyu severim ondan heralde :))
evet sebepsiz ağlamalar çok üzücü bebeğim ağlayınca bende ağlıyordum

gamiland teşekkğrler düşündüğün için ama 70 80 mesaj var okuyamadım depremin etkisi de var bi de benim grubum çok aktif alıştım buraya bakacak fırsatım bile olmuyo o kadar aktifiz şükür sağolasın tekrardan hoşçakal

Hayatta o kadar beklenmedik anlarda öyle kötü olaylar yaşadım gördüm ki uykusuzluk da olsa yorgunlukda olsa iki meleğimin bir gülüşleri için bile katlanırım :) işte o yorgunluk arada kilo kaybı olarak da gelse fena olmaz hani :)))

süppersin canım :) ahahha keşke ya inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…