Çok teşekkür ederim. Hiçbir kıyafetim olmuyordu. Hem yaz da geliyor. Içimden dedim eğer dur demezsem önünü alamam. Artık açlığa alıştım. Geceleri çok acikiyordum. Şimdi pek koymuyor.merhaba esenbike hoş geldiniz. öncelikle cocugunuz hayırlı ugurlu olsun . saglıklı ve mutlu bir ömür diyorum ona. 1 ayda 5 kilo bence gayet iyi. zaten 21 gün derler ya hep alışkanlık kazanma süresine . siz bunca zamandır bozmadıysanız bozmazsınız zaten
Harikasın gerçekten. Böyle azimli insanları görünce insan daha da gaza geliyor. Bebeğin hayırlı ugurlu olsun. Ben emziriyorum. Bebeğim hiç emmedi. Emse belki daha çok giderdi. Sağlıklı olsun da başka bir isteğim yok. Spor yapıyor musun ufak tefek de olsa.canım benimde 4 buçuk aylık bebişim var :) hoşgldin.
bende 55 le hamile kalıp 71 ile doğuma gittim. doğumdan bir hafta sonra 61 dim. sonra 5 kg daha aldım süt olsun diye süt falan olmadı hep aynı
2 ocakta 66 ile başladım geçtiğimiz cuma 60.5 düm.
hamile kalma, doğum, doğum sonrası benzer kilolar hep :))
bu arada emziriyor musun ?
daha çok küçük annesi sonradan düzene girer inşallah sabrt bugünler geçici.
canım emziriyorum yazmışsın bide hiç emmedi yazmışsın anlayamadım ? :)Harikasın gerçekten. Böyle azimli insanları görünce insan daha da gaza geliyor. Bebeğin hayırlı ugurlu olsun. Ben emziriyorum. Bebeğim hiç emmedi. Emse belki daha çok giderdi. Sağlıklı olsun da başka bir isteğim yok. Spor yapıyor musun ufak tefek de olsa.
Canım yanlış yazmışım. Sen anlamissin zaten :)) Emzirmiyorum. Kısmet diyelim.canım emziriyorum yazmışsın bide hiç emmedi yazmışsın anlayamadım ? :)
seninkide hayırlı uğurlu sağlıklı bi bebiş olsun ömürleri güzel olsun meleklerimizin :)
leslie yapıyorum canım 1 2 3 diye gittim haftanın 4 5 günü yapıyorum.. 2 3 lt su içiyorum yeşil çay içiyorum akşam belli bi saatten sonra hiç bişey yemiyorum..
200 gram bile versen seni motive eder. Bazen söyle oluyor. O hafta hiç kilo vermiyorsun. Ondan sonraki hafta neredeyse 1 kilo gidiyor. Bende bazen öyle oluyor. Mesela pazartesi tartı günümdu. 100 gram vermişim. Ama bu pazartesi bir sürpriz bekliyorum. Eminim gitmiştir.ben de yarın tartılacagım sizlere uymak için ama 4 günde kilo vermiş miyimdir bilmiyorum. bana su an öyle gelmiyor hahahah sizleri merak ediyorum ve sizin adınıza da heyecanlanıyorum . umarım gitmiştir yağcıklar
benimde alt taraf kalın malesef yaCanım yanlış yazmışım. Sen anlamissin zaten :)) Emzirmiyorum. Kısmet diyelim.
Spor yapman çok iyi. Çünkü spor yaptıktan sonra yağ yakımı gün boyunca devam ediyor. Sporla daha hızlı gidiyor kilolar. Benim alt tarafım kalın biraz. Bundan 6 sene önce aynı şekilde kilo vermiştim. Bacaklarim ve basın bölgem çok incelmisti. Vaktim olsa mekik vs de yapacagim ama bu aralar bebek durmuyor.
Maşallah maşallahherkese günaydın
geçen cuma 60.5
bugün 59.6
-900
50 lili rakamlara geri döndüüm
ay şükürler olsun yaaaa ben 1 kg den fazla hayal ediyordum ama olsun. sanırım sporumu aksattığım için böyle oldu
amin canım..Maşallah maşallahdarısı bana inşallah
ben varımamin canım..
benden başka tartılan yok mu bugün yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?