60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim. Hiçbir kıyafetim olmuyordu. Hem yaz da geliyor. Içimden dedim eğer dur demezsem önünü alamam. Artık açlığa alıştım. Geceleri çok acikiyordum. Şimdi pek koymuyor.

Harikasın gerçekten. Böyle azimli insanları görünce insan daha da gaza geliyor. Bebeğin hayırlı ugurlu olsun. Ben emziriyorum. Bebeğim hiç emmedi. Emse belki daha çok giderdi. Sağlıklı olsun da başka bir isteğim yok. Spor yapıyor musun ufak tefek de olsa.

canım emziriyorum yazmışsın bide hiç emmedi yazmışsın anlayamadım ? :)
seninkide hayırlı uğurlu sağlıklı bi bebiş olsun ömürleri güzel olsun meleklerimizin :)
leslie yapıyorum canım 1 2 3 diye gittim haftanın 4 5 günü yapıyorum.. 2 3 lt su içiyorum yeşil çay içiyorum akşam belli bi saatten sonra hiç bişey yemiyorum..

kızlarr nasıl gidiyor ? ben dün şeker olayımı bozup balkabaklı cheesecake yedim . haftada 1 kez yerim diye düşünüyordum . ama o kadar tatlı geldi ki yarısını yiyemedim . sanırım şekeri bırakmak düşündüğümden daha kolay olacak . bir de latte içmiştim ki bu kalorili oldugunu bilmeden . neredeyse 200 kcal civarıymış . asla tercih etmeyeceğim . türk kahvesi hem saglıklı hem de kaorisiz.

ben de yarın tartılacagım sizlere uymak için ama 4 günde kilo vermiş miyimdir bilmiyorum. bana su an öyle gelmiyor hahahah sizleri merak ediyorum ve sizin adınıza da heyecanlanıyorum . umarım gitmiştir yağcıklar

Canım yanlış yazmışım. Sen anlamissin zaten :)) Emzirmiyorum. Kısmet diyelim.
Spor yapman çok iyi. Çünkü spor yaptıktan sonra yağ yakımı gün boyunca devam ediyor. Sporla daha hızlı gidiyor kilolar. Benim alt tarafım kalın biraz. Bundan 6 sene önce aynı şekilde kilo vermiştim. Bacaklarim ve basın bölgem çok incelmisti. Vaktim olsa mekik vs de yapacagim ama bu aralar bebek durmuyor.

200 gram bile versen seni motive eder. Bazen söyle oluyor. O hafta hiç kilo vermiyorsun. Ondan sonraki hafta neredeyse 1 kilo gidiyor. Bende bazen öyle oluyor. Mesela pazartesi tartı günümdu. 100 gram vermişim. Ama bu pazartesi bir sürpriz bekliyorum. Eminim gitmiştir.

herkese günaydın
geçen cuma 60.5
bugün 59.6

-900

50 lili rakamlara geri döndüüm

ay şükürler olsun yaaaa ben 1 kg den fazla hayal ediyordum ama olsun. sanırım sporumu aksattığım için böyle oldu

benimde alt taraf kalın malesef ya o yüzden 55 ten sonra alt tarafa yoğunlaşarak spor yapıcam inş.

kızlar süpersiniz yaaa :)))
ben de vermişim . psikolojik olarak zayıfladım sanıyodum ama birazcık da olsa gitmiş .
pazartesi 62.8
cuma 62 .0
2 öğün yemek işe yaramış sanırım ama hala üşengeçlikten sporu ekleyemedim ama kilo verdiğimi görmek beni bi gaza getirdi . vermedim hiç sanıyordum .

kızlar nasıl gidiyor ? ben bundan sonra pazartesileri tartılıcam sanırım cuma tartılıp kilo verdiğimi görünce haftasonu abartıyorum

slm.ben aranıza yeni katıldım.161 boy 66,6 kiloyum.bugünden itibaren bende diyete başladım.beni de aranıza alırsanız çok mmenun olurum.

Bu hafta çok saçmaladım ben kızlar.. Herşeyi en başa sarmam lazım. İlk günlerdeki azmimi hatırlamalıyım , hayatımdan yemek yemeyi düşünmeyi lezzetli bulduğum şeyleri çıkarmalıyım. Hayatımın merkezinde yemek, ne yiyeceğimi düşünmek olmamalı. Sürekli midesini düşünen bir insan olmamalıyım.

Evet 6.5 kg verdim hayatımda ilk defa.. Birazda şımardım ne yalan söyleyim. Görenler aa zayıflamışsın falan deyince iveeet 6.5 kg verdim diyorum gururla.. İçimde sanki bütün vereceğim kiloları vermişimde başarmışım bitirmişim dur şundanda yeyim hissi oluyor nedense.. Halbuki daha 9.7 kg var daha !!! Noluyosa neyse bu havalar..

Birde bu son haftada dur bu akşam şunları yeyimde yarın tam takır başlarım hissi geliyor homidi gırtlak yiyorum.. Yerken ayı gibi hissediyorum kendimi.. Bedenim kocaman zaten. Bacaklar o biçim yayılıyor koltuğa.. Hele dün.. Ardı ardına bisküvileri ağzıma sokmalar sonra gelen şişkinlik hissi.. Gece kalkıp tek gözüm kapalı bi şekilde yediğim peynir ekmek sabah hiiiçte öyle zayıflamış falan uyanmadım. Annemin yaptığı gözleme ve benim dur yeyimde akşama sıkarım yemem deyişim..

Hayır hep kendime hatırlatıyordum yarın değil sonra değil karar verdiysen şimdi şuan başlayacaksın !!! Kendime de inancım kalmıyor böyle böyle..

Spor.. sporumu çok aksatmadım şükür..

Bu sefer yeter !! Şimdi şuan o verdiğim 6.5 kg nin havasını bir kenara burakıyorum.. Sanki hiç 66 kg olmamışım gibi başlıyorum. Yarın ki kilom ne ise onun start alarak başlıyorum.. Sanki rejime ilk defa başlıyormuş gibi.. Şimdi şuan..

Bugün rejimde 1 günüm sayıyorum..

Başaracağım , ağır yaşamayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…