- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Merhaba canım şanslısın boyun kısa değil hatta kilon boyuna göre iyi bile ama tabi ki insanın kendini rahat hissettiği mutlu olduğu kilo önemli aynı kilodayız şuan birbirimizi motive ederek yaza kadar fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallahKızlar bende katılabilirmiyim size. 28 yaşındayım. 4 yaşında bi oğlum var. 68 kilo 170 cm boyundayım. 60 kiloya falan düşmek istiyorum.
Merhaba canım maalesef çoğumuz evlenince bi salıyoruz kendimizi yaMerhaba arkadaşlar :) ben de evlendikten sonra kilo alanlar kervanındayım malesef. bir buçuk senede 10 kg aldım. şu an 62 kilo ve 158 boyundayım. yaza kadar 52-53kg olmayı hedefliyorum. tecrübelerinizden faydalanıcam inşallah :) 26 yaşındayım bu arada
Gel canım hoşgeldin kaç kilo olmak istiyosunMerhabalar ben 175 boyunda 71 kiloyum size katılabilir miyim
kaç olmam gerek sizce 63 gibi düşündüm ama çok hızlı kilo veremiyorum malesef bu arada aldım bugun basladım diyeteGel canım hoşgeldin kaç kilo olmak istiyosun
Canım önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin ve daha sağlıklı olacağın önemli.Boy kilo indeksine internetten bakabilirsin ideal kilona göre bi yol cizebilirsinkaç olmam gerek sizce 63 gibi düşündüm ama çok hızlı kilo veremiyorum malesef bu arada aldım bugun basladım diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?