60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de 69dan 68 kiloya indim ama hafta sonu misafirim vardı mecbur biraz cozuttum değilse biraz daha gidebilirdi..
sabah yarım diliminde yarısı tam buğday esmer ekmek ile haşlanmış yumurta maydanoz ve bir dilim peynir yedim..suyumun içinede limon ve nane yaprağı attım 3 büyük bardak içtim sabahtan beri..ama bağırsaklarım çalışmıyor neden acaba..
birde akşam eve gidince ilk iş kendi mayaladığım yoğurdu yiyorum biraz tıkıyor...

Merhaba arkadaşlar ben de 50 kilodakiler zayıflıyor grubundan geliyorum. 1.63 boyunda 64,5 kiloydum geçen hafta bugün diyet ve rejime başladım sonrasında cuma günü tartıldığımda 61.7 kilo çıkmıştım. Yani 3 günde 2.8 görünüyordu. İki gündür wc çıkamıyorum ve bu sabah tartıldığımda 62.5 çıktım moralim de hafiften bozuldu açıkcası desteklerinizi bekliyorum. Önümüzdeki pazartesiye kadar 59'u göremez miyim ben.

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kızlar bende katılabilirmiyim size. 28 yaşındayım. 4 yaşında bi oğlum var. 68 kilo 170 cm boyundayım. 60 kiloya falan düşmek istiyorum.

Kızlar selam burayı bi hareketlendiremedik kimimiz diyetten koptu kimimiz takımlara geçti.Ben bugün yeniden başladım yine ve yeniden bu arada hatırlatma yapıyım boy 1,62 cm kilo bu sabah 67.9 29 yaşındayım 1.5 yaşında bir kızım var hala emziriyorum o yüzden körü körüne kısıtlamadan şekeri ve türevlerini kesip şeker orucu ayarında gidicem en güzel o yarıyo bana

Kızlar bende katılabilirmiyim size. 28 yaşındayım. 4 yaşında bi oğlum var. 68 kilo 170 cm boyundayım. 60 kiloya falan düşmek istiyorum.
Merhaba canım şanslısın boyun kısa değil hatta kilon boyuna göre iyi bile ama tabi ki insanın kendini rahat hissettiği mutlu olduğu kilo önemli aynı kilodayız şuan birbirimizi motive ederek yaza kadar fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşallah

Merhaba arkadaşlar :) ben de evlendikten sonra kilo alanlar kervanındayım malesef. bir buçuk senede 10 kg aldım. şu an 62 kilo ve 158 boyundayım. yaza kadar 52-53kg olmayı hedefliyorum. tecrübelerinizden faydalanıcam inşallah :) 26 yaşındayım bu arada

Merhaba canım maalesef çoğumuz evlenince bi salıyoruz kendimizi ya

kaç olmam gerek sizce 63 gibi düşündüm ama çok hızlı kilo veremiyorum malesef bu arada aldım bugun basladım diyete
Canım önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin ve daha sağlıklı olacağın önemli.Boy kilo indeksine internetten bakabilirsin ideal kilona göre bi yol cizebilirsin

En etkili diyetler
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

15 martta 69.7 ydim. 16 Mart'ta 69.7 regl oldum beni de aranıza alın. Başka bir günlükte de yarışmadayım ama sorun olmayacaksa. Hedefim 60 kg

23 yasindayim 170 ,60.5 kiloyum insallah 55 e dusmek istiyorum.Hedef suremse 6 hafta

69 kiloyum boyum 1.66. dört ay önce sağlıklı beslenmeye başladım 11 kg verdim şu an kilo verme hızım düştü ama yediklerime hala dikkat ediyorum.

Merhaba kızlar ben de 1 57 boy 63 kiloyum 7 ay önce doğum yaptım 22 kilo aldım 54 le hamile kaldım doğumdan bu zamana 13 kilo verdim ama daha veremiyorum hedefim 53 54 kilo.şimdiye kadar hep zayıftım o yüzden bu durum canımı skmaya başladı hiçbir şey yakışmıyo sanki.yaz gelmden bişeyler yapmam lazım bakalım inş gaza gelirim bu arada yaş 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…